Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

QUOTE(laputexxx @ 2015 07 14, 11:38)
Tai kad tik 3 savaitem grisiu, tai nebespesiu
sad.gif .

Reabelitacija trunka dvi savaites
Pas mane irgi yra smaugimas, bet aš nežinau ar jis nuo tos ligos unsure.gif
Atsakyti
Man jis atsiranda tada kai pradeda skaudeti ir pasinervinu, kad vel skauda... :blink. Gal cia jau biski nerviskai.
Atsakyti
gali būti, bet tiksliau tik neurologas gali atsakyti
Atsakyti
Man irgi diagnozavo osteochondrozę su visokiais osteofitais, lordozėmis ištiesintomis. Žinoma, daug tikiuosi iš mankštų, bet kaip tik šiuo metu perkam naują čiužinį (senasis, manau, tikrai prisidėjo - labai jau minkštas). Iš pradžių buvau galvojusi, kad pirkti būtinai tik kietą, bet vienur-kitur paskaičiusi, matau, kad yra nuomonė, jog kaip tik geriau - vidutinio kietumo. Gal patartumėte koks geriau - kietas, ar vidutinio kietumo? Pirksime spyruoklinį.
Iš anksto ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaičiačiaku @ 2015 10 02, 21:49)
Man irgi diagnozavo osteochondrozę su visokiais osteofitais, lordozėmis ištiesintomis. Žinoma, daug tikiuosi iš mankštų, bet kaip tik šiuo metu perkam naują čiužinį (senasis, manau, tikrai prisidėjo - labai jau minkštas). Iš pradžių buvau galvojusi, kad pirkti būtinai tik kietą, bet vienur-kitur paskaičiusi, matau, kad yra nuomonė, jog kaip tik geriau - vidutinio kietumo. Gal patartumėte koks geriau - kietas, ar vidutinio kietumo? Pirksime spyruoklinį.
Iš anksto ačiū už atsakymus  smile.gif

Čiužinys nesprendžia šių bėdų.
Geriausi yra Tempur čiužiniai, arba bent jau Tempur antčiužinis 7cm ant bet kokio kito čiužinio, aišku geriau ne ant minkšto.
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2015 10 03, 15:09)
Čiužinys  nesprendžia šių  bėdų. 
Geriausi yra Tempur čiužiniai, arba bent jau Tempur antčiužinis  7cm ant bet kokio kito čiužinio, aišku geriau  ne ant minkšto.

Žinoma, nesprendžia, bet įtakos turi tikrai, aš dabar miegu ant per minkšto ir rytais atsikeliu tiesiog kaip sudaužyta. Kai pamiegu vaikų kambaryje ant gerokai kietesnio - savijauta nepalyginti geresnė.
Atsakyti
Skambinausi del MRT darymo be siuntimo kainuoja brangiai, kiekviena dalis (kakline,krutinine,juosmenine)po 105 eurus.Musu rajono neurologe neduoda siuntimo issitirti,nors man jau eile metu yra stuburo negalavimu.Iskrypes stuburas,tempimo skausmas i kojas kuris kartais nesiliauja menesiais,ir krutinine dalis silpna, ilgai stovint pradeda mausti butent sia dali, dar ir tarpsonkauliniu nerv.sakneliu uzdegimas kartojasi.O jau 2 menesiai kasdieniniai galvos skausmai,ypac skausmas juntamas pakausio dalyje,va pries kelias dienas susuko spranda,nuo menkiausio krestelejimo sklinda baisinis skausmas i galva,as kaip tik tokioj busenoj nulekiau pas neurologe galvoju va dabar tai jau gausiu siuntima,bet ka jus,ji atmete kazkokius stuburo susirgimus ir gavau tik siuntima pas infektologa.Klausau jos,einu ir ten.
Kazkada pries 15 metu dariausi masazus tai masaziste sake kad mano kaklo slankstelis pakrypes,todel gali ir duoti nuolatinius skausmus i galva,buna dienu lyg jausciausi kaip girta,galvos svaigimas,taip pat bijo galva salcio tik isejus i lauka as iskart pajuntu kazkoki tai sprando suakmenejima iki pat galvos centro.Ka merginos jus pasakytumet apie mano tokius nusiskundimus ar tai butu panasu i kazkokias prasidedancias stuburo bedas?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Kaip dėl mitybos sergant osteochondroze, ką keitėte, mažinote gyvulinių baltymų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2015 11 13, 19:42)
Sveikos, merginos 4u.gif  Kaip dėl mitybos sergant osteochondroze, ką keitėte, mažinote gyvulinių baltymų g.gif

Nieko nekeičiau. O kam reikia mažinti gyvulinius baltymus? Mažakraujyste susirgti nenoriu
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 11 13, 21:36)
Nieko nekeičiau. O kam reikia mažinti gyvulinius baltymus? Mažakraujyste susirgti nenoriu

Ši liga vystosi, kai organizmas per daug užrūgštėjęs, reikia šarminti. Turbūt ir cholesterolį turite pakilusį, mano virš normos šiek tiek, tai taip pat rodo organizmo rūgštis, čia gražiai aprašyta http://www.ayurvedacenter.lt/
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2015 11 13, 21:13)
Ši liga vystosi, kai organizmas per daug užrūgštėjęs, reikia šarminti. Turbūt ir cholesterolį turite pakilusį, mano virš normos šiek tiek, tai taip pat rodo organizmo rūgštis, čia gražiai aprašyta  http://www.ayurvedacenter.lt/

Kad normoje jis pas mane. Logiškai mastykit ir mažiau pievom tikėkit "Osteochondrozė- degeneracinė sąnarių liga, kuri išsivysto tuomet, kai dėl kokių nors priežasčių pažeidžiamas stuburo kremzlinis audinys- tarpslanksteliniai diskai. "
http://ligos.sveikas.../osteochondroze
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2015 10 07, 13:03)
Skambinausi del MRT darymo be siuntimo kainuoja brangiai, kiekviena dalis (kakline,krutinine,juosmenine)po 105 eurus.Musu rajono neurologe neduoda siuntimo issitirti,nors man jau eile metu yra stuburo negalavimu.

Ką reiškia neduoda? Privalo duoti, reikia reikalauti, eiti pas vedėja, rašyti skundus ir t.t. Ar lauksit kol pavirsit daržove ant patalo? g.gif
Atsakyti