QUOTE(♦Sherrie♦ @ 2014 03 14, 16:19)
Labas merginukės
ar čia dar kas nors lankosi?
Radau jūsų temą beieškodama atsakymų į savo klausimus... Su nugara bėdų turiu jau 10 metų, bet tirta irgi tik prieš tiek metų,nes pas gydytojus nelabai mėgstu vaikščiot
tada sakė pakitimų nėra, tik silpni nugaros raumenys ir pastovus tų raumenų uždegimas. Na, paskauda, pamaudžia, atrodė, kam nebūna, bet eini, kruti, vieną dieną prasčiau, kitom visai nieko. Bet kelios savaitės viskas rimčiau pasikeitė- skauda visą stuburo sritį, raimenys pečių srity kaip aptirptę, po mentėm irgi skauda, naktim siaubingai tirpsta abi rankos, o baisiausia man, kad visa kairė pusė skausminga, t.y. skauda ir kruties vietoj, šoną nuo pažasties žemyn, visa kairė ranka tokia keista, nemoku papasakot, bet visai kitas jausmas nei dešinės pusės, atrodo, is vidaus peršti, degina, tirpsta ir pnš. Pirmiausiai pradėjau ieškoti guzelių krūtyje, bet lyg ir nieko neužčiuopiu, jau prisigalvojau turbūt žinot ko... Ir tik jūsų temoj paskaičiau, kad taip būna sergant osteochondroze. Ar galiu ir aš sau pagal šiuos požymius priskirt šią ligą? Gyvenu UK, tai dabar apmąstymuose esu, ar pradėt beltis čia į gydytojų duris, ar laukt vasaros atostogų ir Lietuvoj tirtis..

ar čia dar kas nors lankosi?
Radau jūsų temą beieškodama atsakymų į savo klausimus... Su nugara bėdų turiu jau 10 metų, bet tirta irgi tik prieš tiek metų,nes pas gydytojus nelabai mėgstu vaikščiot

Labai panasu i sita bjaurasti. Na tas skausmas tai uzeina, tai praeina, is tiesu pas visus labai skirtingai. As va pusantro menesio kankinaus, skaudejo bjauriai, bet pas daktarus taip ir neprisiruosiau, zinojau, kad prirasys masazu, elektros impulsu, mankstos ir tiek, o lakstyt i poliklinika kas diena neturejau jokio noro. Tiesa, kai pirma karta kreipiausi israse raminamuju, kuriuos as atsisakiau gerti, tai gydytoja pareiske, kad be ju as nepasveiksiu! Zodziu, dabar praejo kaip ir, bet matyt iki kito karto. Beje, jau gera pusmeti lankau ivairias mankstas kaip pilatesas, joga, kalanetika, gal sitas irgi padeda, nes tempiamas ir mankstinamas raumuo. Vienas is budu ir isvengti sios ligos atsinaujinimo yra spec mankstos. Net nzn ka patart, issiaiskint kas is tiesu yra visuomet yra gerai. Jusu pojuciai labai nemalonus, gal pades tam kartui