QUOTE(maja222 @ 2012 10 17, 15:36)
sveikos merginos

deja bet ir man prireike sio skyrelio, ieskau nusiraminimo ....
mano istorija gan paini, nezinau kas man j

yra

prasidejo nuo kruties skausmu balandzio men.nuejau pas gine -sako mastopatija cistine.

gydziau sita bjaurybe 2 men.skausmas atslugo.praejo savaite pokst nudiege kita sveika kruti , o jau skausmas buvo-saros kaip pupos krito, vel lekiau pas momologa, sako ten nieko nera, eik pas neurologa.neurologe pasake , kad tarpsonkauline neuralgija,kankinausi skausmuose 1men. daugybe vaistu ir t.t. po truputi skausmas praejo.apsidziaugiau...deja po triju savaiciu virs kitos kruties pradejo mausti, lyg tais sonkaulius po pazastimi, po truputi pradejau jausti skausma nugaroje,vel lekiau pas momologus galvodama , kad cia skauda kruti cistas ar kas ten darosi,vel nieko tokio nerado ir sako kad cistos tokio skausmo nesukelia,ejau pas neurologa nusiunte daryti MRT,kollaukiau eileje tai jau buvo pradeje net sukti ,toks skausmas nugaroje ir virs kruties

MRT pamate,kad yra pradine osteochondroze,neurologas paanalizavo tai dar ir artrita pripaise,ir kad stuburas krutinineje dalyje iskrypes

diagnozavo krutines nerviniu raizginiu uzdegima, kuri sukelia jo teigimu pasislinke siek tiek slanksteliai....vel kruva vaistu , jau trecia savaite, bet iki galo neisgyju...jau mintys sukasi kad ne nuo to gydo gal

siandien toks jausmas kad dega raumenys prie stuburo, atrodo kad stuburas pro krutine islys, o prieki virs kruties kur yra raumenys prie odos kartais skauda prisiliesti... merginos ar jums osteochondroze sukelia kazka panasaus, as taip suprantu kad cia krutines radikulitas....
na mano situacija siek tiek panasi, skauda jau senai pradejo skaudeti desines puses krutines lasta, irgi tyriausi krutis - nieko, padare rentgena - nieko, bet skauda kuo toliau tuo labiau, tada pasiunte KT daryt - vel nieko ypatingo, biski stuburo virsus pakrypes, bet nezenkliai...visa ta laika toliau skauda, skausmas plinta i ranka, kakla, skauda net oda

vel atkakliai ejau pas specialsitus, aisku jau visi ziuri kaip i durne, nu bet mato ikyri persona, tai pasiunte darytis kaulu kremzliu echoskopija, tai vel sake neturi prie ko prikibti

finale tiesiai sviesiai pasake, nieko tau nera, niekas cia ksuadet objetyviai iki tokio lygio negali, susirask meiluzi arba eik pas psichiatra

o skaudet skauda toliau, kartais isgeriu vaistu nuo nervu tai rimtai praeina, bet nesinori gi pripazint kad isdurniavai ir po visa lietuva lakstai ligu ieskodama