Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

QUOTE(laktukas @ 2012 09 13, 21:02)
Sveikos, prisijungiu į jūsų būrį, nes ir mano visas stuburas vien ostechondrozė tik jau įsigalėjusi kaip reikiant. Noriu paklausti ar jums būna, kad pasilanksčius, dirbant kažką pasilenkus ar atsitūpus, kartais nieko sunkaus net nekeliant, išsitiesus aptemsta akyse ir šlykščiai geliantis skausmas ateina į galvą iš nugaros, net ausis užgula? Gal žinot kokių būdų kaip su tuo kovoti?

man taip buna,ir cia nieko nepadarysi man atrodo g.gif
Atsakyti
Man lygiai tas pats darosi . Nelabai su tuo pakovosit
Atsakyti
Bet ar jums gydytojai ką nors apie tai aiškino, kodėl taip darosi? Man tai ne.
Atsakyti
Nieko jie neaiškina . Vaistų išrašė ir VISO doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 09 14, 12:07)
Nieko jie neaiškina . Vaistų išrašė ir VISO  doh.gif  .

O kokius vaistus israse?Man liepe gerti Gordius arba Lyrica.Nuo ju man buna apsvaigusi galva,tai diena negaliu gerti.Nakciai gerdavau,tai po to negaledavau be ju uzmigti,kazkoks pripratimas.Dabar geriu Movali ir retkarciais susileidziu Milgama.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 09 14, 13:58)
O kokius vaistus israse?Man liepe gerti Gordius arba Lyrica.Nuo ju man buna apsvaigusi galva,tai diena negaliu gerti.Nakciai gerdavau,tai po to negaledavau be ju uzmigti,kazkoks pripratimas.Dabar geriu Movali ir retkarciais susileidziu Milgama.

Man irgi išrašė Gabapentiną, Vimovo. Vakar išgėriau vieną tab. vakare, ryte kaip ir nieko, nesvaigstu ir neskauda. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laktukas: 14 rugsėjo 2012 - 13:08
QUOTE(laktukas @ 2012 09 14, 12:01)
Bet ar jums gydytojai ką nors apie tai aiškino, kodėl taip darosi? Man tai ne.

QUOTE(Rodnega @ 2012 09 14, 12:07)
Nieko jie neaiškina . Vaistų išrašė ir VISO  doh.gif  .

drinks_cheers.gif

o as nieko negeriu siuo metu g.gif nzn,esu pries vaistu vartojima besaiki,kol neskauda,kenteti galima nieko nevartoju schmoll.gif o jei skauda,nalgesino isgeriu ir vel einu tolyn,aisku padejimas jo trumpalaikis,jei dar isvis padeda doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dicloberl ( Diclofenak )
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 09 14, 14:09)
Dicloberl ( Diclofenak )

Man netoleruoja organizmas nei ibuprofeno, nei diklofenakų, susilaiko skysčiai ir pradedu pūstis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 14, 13:09)
drinks_cheers.gif

o as nieko negeriu siuo metu g.gif nzn,esu pries vaistu vartojima besaiki,kol neskauda,kenteti galima nieko nevartoju schmoll.gif o jei skauda,nalgesino isgeriu ir vel einu tolyn,aisku padejimas jo trumpalaikis,jei dar isvis padeda doh.gif  biggrin.gif

Ir aš va taip kenčiu . O kas belieka? Jei kasdien gersi, liksi be vidaus organų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 09 14, 13:14)
Ir aš va taip kenčiu . O kas belieka? Jei kasdien gersi, liksi be vidaus organų verysad.gif

tai va,vaduojuosi mintim,kad nereik piknaudziauti,jei tik galima kenteti dar 4u.gif gal ateis diena kai nebeis be vaistu buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 14, 14:38)
tai va,vaduojuosi mintim,kad nereik piknaudziauti,jei tik galima kenteti dar  4u.gif gal ateis diena kai nebeis be vaistu buti doh.gif

drinks_cheers.gif , kenčiu kiek įmanoma, o kai nebegaliu tada užsimerkiu ir išgeriu tabletę doh.gif
Atsakyti