Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

QUOTE(Magnifique @ 2009 06 08, 13:46)
Dar sunku pamiršt tai,kad sergu artritu  doh.gif  Raiščiai sveiki,bet labai gali būti išvarža ar dar kas... doh.gif

4u.gif .Sakyk,o kaip nustato artrita.Man gydytojas zodziu pasake(pagal papasakotus pozymius),jog man artritas.Siandiena pasidariau stuburo kompiuterine tomografija,tai dar patvirtino-osteochondroze.
Busiu nekukli ir nemandagi,bet labai domina invalidumas.Nelabai drystu klausti seimos gyd.(bet ko gero teks)ar pagal sias diagnozes ta invaliduma duoda-hipertenzija,tiroiditas,osteochondroze ir artritas.Pavargau ne tik dirbti,bet ir gyventi,o iki pensijos dar beveik 20m.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 08 02, 19:26)
4u.gif .Sakyk,o kaip nustato artrita.Man gydytojas zodziu pasake(pagal papasakotus pozymius),jog man artritas.Siandiena pasidariau stuburo kompiuterine tomografija,tai dar patvirtino-osteochondroze.
Busiu nekukli ir nemandagi,bet labai domina invalidumas.Nelabai drystu klausti seimos gyd.(bet ko gero teks)ar pagal sias diagnozes ta invaliduma duoda-hipertenzija,tiroiditas,osteochondroze ir artritas.Pavargau ne tik dirbti,bet ir gyventi,o iki pensijos dar beveik 20m.

Nemanau,kad duotų. Tik pažymą,kad sunkaus ir naktinio darbo negali dirbti...
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 08 02, 19:26)

labai sunkua atvejas nebent - kai nugara ir klubus skauda ištisai,neina lenktis,nieko nešti iš skausmo,pakelti 4u.gif mano mama tokiam lygy,aš dar ne,bet ji invalidumo neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 08 02, 20:26)

Dėl artrito nežinau. Dėl osteochondrozės - vargu. Pati turiu "išsipūtusius" diskus trijuose tarpuose, jie spaudžia stuburo angas, pro kurias išeina nervai. Nuolat nutirpusi kairė koja. Osteochondrozė - juosmens ir krūtininėje stuburo dalyse. Dar turiu autoimuninį tiroiditą (skydliaukės hipofunkcija, visam gyvenimui). Neįgalumo negavau. Esu 100 proc. darbinga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 08 03, 08:02)
labai sunkua atvejas nebent - kai nugara ir klubus skauda ištisai,neina lenktis,nieko nešti iš skausmo,pakelti 4u.gif mano mama tokiam lygy,aš dar ne,bet ji invalidumo neturi schmoll.gif
Viskas aisku ,vilties mazai ACIU smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauruška @ 2012 08 03, 08:55)
Dėl artrito nežinau. Dėl osteochondrozės - vargu. Pati turiu "išsipūtusius" diskus trijuose tarpuose, jie spaudžia stuburo angas, pro kurias išeina nervai. Nuolat nutirpusi kairė koja. Osteochondrozė - juosmens ir krūtininėje stuburo dalyse. Dar turiu autoimuninį tiroiditą (skydliaukės hipofunkcija, visam gyvenimui). Neįgalumo negavau. Esu 100 proc. darbinga  blink.gif

vISKA SUPRATAU,vilties maza,liko kelias dar pas psichiatra,kad sudeliotu mintis i savo lentynas,taip kaip vaistukai Lyrika ar Gordius per smegenis sutvarko jog nebeskauda stuburo ar sanariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anri @ 2012 05 30, 15:32)
Visos lygos žmogaus vyduje...energėtinėje strukturoje , o tik tada ant kūno...nuo to ir reikia pradėti...))) O jau ten ir atsakymai iš kur ta lyga atsirado, už kokias nuodėmes ir ar galima nuo jos atsikratyti))))) Priežastį reikia įeškoti o ne vaistais ir operacijomis pasėkmes naikinti...na aišku jeigu viskas yra užleista ant tiek, kad be operacijos nikaip.....tai tada kitas pokalbis, bet padėti sau galima visada)

Sveiki. dar yra sakoma, visos ligos nuo nervų smile.gif Tai irgi dalis tiesos.
bet kažkada seniau čia rašiau, kad mano giliu įsitikinimu, man stuburą sugadino mokykloje- fizinio lavinimo pamokos. taip jos vadinosi. taip išlavino, kad bėda visam gyvenimui verysad.gif darant atsilenkimus, man pastoviai kažkas nugaroj dusliai trakštelėdavo. Tik paskui supratau, kad tai trbūt ir buvo "gera pradžia". O teko skaityti ir protingų žmonių nuomonių, kad būtent tokie pratmai, ypač atsilenkimai yra kenksmingi vaikams.

paskui prasidėjo "radikulitai", o pirmas rimtas surakinimas buvo devyniolikos. Padėjo tik manualinė mankšta. Taigo oficeliai nuo tada ir turiu osteochondrozę. O gal ir anksčiau jau buvo kažką į tą pusę įpaišę... unsure.gif
O dabar, po dviejų gimdymų ir turimo anstsvorio- viskas taip paūmėjo, kad praktiškai gyvenu su skausmu verysad.gif man juosmeninė dalis- pastoviai keistas nuovargis kojose, pilvo skausmai, na, žodžiu, visa puokštė... unsure.gif

Neurochirurgas ir taip žiūrėjo, ir taip, sako vadovėlinė išvarža, o visi magnetiniai rezonansai, nuotraukos rodo osteochandrozę... bandysiu prašytis pas jį manualiniam masažui... nes man tos reabilitacijos... Nieko gera, o nuo paprasto masažo man dar labiau skauda. Tik mankšta gerai. Reikės prisivirsti vienąkart...

Tai va su tokia istorija aš čia radau tą temą 4u.gif

P.S. Gal žinot kiek daktariukai neoficealiai darydami manualinius masažus ima? Nors preliminariai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 03 rugpjūčio 2012 - 22:06
QUOTE(*Star* @ 2012 08 03, 22:03)
Sveiki. dar yra sakoma, visos ligos nuo nervų smile.gif Tai irgi dalis tiesos.
bet kažkada seniau čia rašiau, kad mano giliu įsitikinimu, man stuburą sugadino mokykloje- fizinio lavinimo pamokos. taip jos vadinosi. taip išlavino, kad bėda visam gyvenimui  verysad.gif darant atsilenkimus, man pastoviai kažkas nugaroj dusliai trakštelėdavo. Tik paskui supratau, kad tai trbūt ir buvo "gera pradžia". O teko skaityti ir protingų žmonių nuomonių, kad būtent tokie pratmai, ypač atsilenkimai yra kenksmingi vaikams.

paskui prasidėjo "radikulitai", o pirmas rimtas surakinimas buvo devyniolikos. Padėjo tik manualinė mankšta. Taigo oficeliai nuo tada ir turiu osteochondrozę. O gal ir anksčiau jau buvo kažką į tą pusę įpaišę... unsure.gif
O dabar, po dviejų gimdymų ir turimo anstsvorio- viskas taip paūmėjo, kad praktiškai gyvenu su skausmu  verysad.gif  man juosmeninė dalis- pastoviai keistas nuovargis kojose, pilvo skausmai, na, žodžiu, visa puokštė...  unsure.gif

Neurochirurgas ir taip žiūrėjo, ir taip, sako vadovėlinė išvarža, o visi magnetiniai rezonansai, nuotraukos rodo osteochandrozę... bandysiu prašytis pas jį manualiniam masažui... nes man tos reabilitacijos... Nieko gera, o nuo paprasto masažo man dar labiau skauda. Tik mankšta gerai. Reikės prisivirsti vienąkart...

Tai va su tokia istorija aš čia radau tą temą  4u.gif

P.S. Gal žinot kiek daktariukai neoficealiai darydami manualinius masažus ima? Nors preliminariai...

O as niekada neturejau jokiu stuburo problemu.Buvau vaikas augantis sovietinej sistemoj.Buvau judrus gatves vaikas,nes tevai dirbo ir neturejo kada mumis rupintis.As niekada nebuvau islepusi,taip pat auginau ir grudinau savo vaikus.
Bet kai prasidejo skydliaukes problemos,subiro visa mano sveikata,dingo visa energija,kurios visada turejau su kaupu,nenustygdavau vietoje.Dabar sliauziu kaip vezlys nuo dienos prie dienos ir nebematau jokio tikslo del ko gyvenu.Mane reiketu uz tokias mintis labai pabarti ar nubausti,nes vaikai uzaugo protingi,vyras myli kaip mylejes ir gerbia,na lyg ir nera problemu.Nu bet tas apsedes tingejimas,nieko nenorejimas,tie visi kuno skausmai draskymai-pavargau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 08 03, 22:35)
Viskas aisku ,vilties mazai ACIU smile.gif
Papildyta:

vISKA SUPRATAU,vilties maza,liko kelias dar pas psichiatra,kad sudeliotu mintis i savo lentynas,taip kaip vaistukai Lyrika ar Gordius per smegenis sutvarko jog nebeskauda stuburo ar sanariu smile.gif

Jei jau Lyrica ar Gordius sutvarko,vadinasi tikrai per smegenis viską tvarkyti reikia,nes čia neuropatiniai skausmai yra,jei šitie vaistai juos mažina.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 08 03, 21:35)

ne invalidumas ne išeitis gi mirksiukas.gif
o ir tikrai reikėtų gal smegenėlėse viską susidėlioti mirksiukas.gif

beje,man lb ultragarso bangų procedūros atpalaiduoja viską,mažiau tirpsta rankos,kojos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 08 03, 23:03)

O dabar, po dviejų gimdymų ir turimo anstsvorio- viskas taip paūmėjo, kad praktiškai gyvenu su skausmu  verysad.gif  man juosmeninė dalis- pastoviai keistas nuovargis kojose, pilvo skausmai, na, žodžiu, visa puokštė...  unsure.gif

kas ta manualinė maksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2012 08 04, 17:32)
kas ta manualinė maksta?  g.gif

http://www.imed.lt/i...e_terapija/5596
Čia apie tai kas apskritai yra manualinė terapija ir masažai 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, prisijungiu į jūsų būrį, nes ir mano visas stuburas vien ostechondrozė tik jau įsigalėjusi kaip reikiant. Noriu paklausti ar jums būna, kad pasilanksčius, dirbant kažką pasilenkus ar atsitūpus, kartais nieko sunkaus net nekeliant, išsitiesus aptemsta akyse ir šlykščiai geliantis skausmas ateina į galvą iš nugaros, net ausis užgula? Gal žinot kokių būdų kaip su tuo kovoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laktukas: 13 rugsėjo 2012 - 21:05