QUOTE(Anri @ 2012 05 30, 15:32)
Visos lygos žmogaus vyduje...energėtinėje strukturoje , o tik tada ant kūno...nuo to ir reikia pradėti...))) O jau ten ir atsakymai iš kur ta lyga atsirado, už kokias nuodėmes ir ar galima nuo jos atsikratyti))))) Priežastį reikia įeškoti o ne vaistais ir operacijomis pasėkmes naikinti...na aišku jeigu viskas yra užleista ant tiek, kad be operacijos nikaip.....tai tada kitas pokalbis, bet padėti sau galima visada)
Sveiki. dar yra sakoma, visos ligos nuo nervų

Tai irgi dalis tiesos.
bet kažkada seniau čia rašiau, kad mano giliu įsitikinimu, man stuburą sugadino mokykloje- fizinio lavinimo pamokos. taip jos vadinosi. taip išlavino, kad bėda visam gyvenimui

darant atsilenkimus, man pastoviai kažkas nugaroj dusliai trakštelėdavo. Tik paskui supratau, kad tai trbūt ir buvo "gera pradžia". O teko skaityti ir protingų žmonių nuomonių, kad būtent tokie pratmai, ypač atsilenkimai yra kenksmingi vaikams.
paskui prasidėjo "radikulitai", o pirmas rimtas surakinimas buvo devyniolikos. Padėjo tik manualinė mankšta. Taigo oficeliai nuo tada ir turiu osteochondrozę. O gal ir anksčiau jau buvo kažką į tą pusę įpaišę...
O dabar, po dviejų gimdymų ir turimo anstsvorio- viskas taip paūmėjo, kad praktiškai gyvenu su skausmu

man juosmeninė dalis- pastoviai keistas nuovargis kojose, pilvo skausmai, na, žodžiu, visa puokštė...
Neurochirurgas ir taip žiūrėjo, ir taip, sako vadovėlinė išvarža, o visi magnetiniai rezonansai, nuotraukos rodo osteochandrozę... bandysiu prašytis pas jį manualiniam masažui... nes man tos reabilitacijos... Nieko gera, o nuo paprasto masažo man dar labiau skauda. Tik mankšta gerai. Reikės prisivirsti vienąkart...
Tai va su tokia istorija aš čia radau tą temą
P.S. Gal žinot kiek daktariukai neoficealiai darydami manualinius masažus ima? Nors preliminariai...