Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 26, 16:27)
TAI  GAL JŪSŲ MIESTE YRA BENT PAPRASTAS BASEINAS? Bet yra viena smulkmena- reikia prisiversti... Man nueiti į IMPULSĄ pasiūlė bičiulė- jai taip pat yra panaši bėda. Ji jau kelerius metus ruošėsi... Kaip ir aš.  biggrin.gif
Šiandien yra trečia diena po baseino. Kokia švelni mano nugaros oda... Net keista. Vis lindau po Šarko dušu. Pats gali pasireguliuoti trukmę, tik įsikabinti nėra kur, tai sunku ant kojų išsilaikyti...
Laukiu pirmadienio, kada vėl eisim... Šįsyk bandysim ir kurioje nors pirtyje pasėdėti.  smile.gif

O taip - baseinas yra ,jei neklystu ir su pirtimis,Gerai tu sakai,kad kas nuvestų lotuliukas.gif ,palydėtų,reikės išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man siaubingai jau apie 1 mėn skauda dešinė koja, kuo toliau, tuo daugiau, nustatė, kad trūksta kalcio vos ne pusę normos, geriu kalcį, padarė šildymus, gėriau kitus vaistus, bet kuo toliau tuo labiau skauda ir ką gi padarė stuburo nuotrauką ir atrado ataugas, tai kiek aš suprantu, tai ta pati liga paie kuirą jus čia rašote. Šiandien pradėjo leisti vaistus ,tai truputį atsileido koja, o iš ryto buvo toks skausmas kad net negalėjau asisėsti.
Atsakyti
Taip, tai ta pati liga. Tau- koja, man- ranka...Kaip kam verysad.gif
Atsakyti
Dar prie osteochendrozės prisidėjo radikulitas, tai šakės kaip skauda dešinė koja. jau pradėjo ir leidžiamus vaistus leisti, lyg truputį ir pradėjo gerėti, bet taip ilgai nepraeina. Pabundu rytą ir bijau keltis iš lovos, nes žinau, kad išlipus iš lovos skaudės koja.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ir man is stuburo skausmas eina i desine koja doh.gif padare ligoninej nuotrauka sprando ir nugaros tai pito stuburas iskrypes,sprande osteochondroze,tai liepe butinai i fizioterapija eit,o kokiais jus budais ja gydotes g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2006 05 13, 09:59)
sveikutes 4u.gif
ir man is stuburo skausmas eina i desine koja doh.gif padare ligoninej nuotrauka sprando ir nugaros tai pito stuburas iskrypes,sprande osteochondroze,tai liepe butinai i fizioterapija eit,o kokiais jus budais ja gydotes g.gif

Mane puikiai gydo IMPULS: baseinas, masažinės vonios, sauna, pirtis. Kartą per savaitę- ir savijautos pagerėjimas- fantastinis thumbup.gif Dar geriu maisto priedus sąnariams. Jaučiuosi visai kitaip nei prieš mėnesį, kai skaudėjo ir nugarą, ir ranką, ir bendra savijauta buvo nekokia: tirpo rankos, kojos...
Atsakyti
Man yra ataugos ir stuburas pakrypęs, kaip apaaiškėjo po stuburo nuotraukos, skauda dešinė koja. Gal atliekate kokius specialius mankštos pratimus, kad padėtų išvengti to skausmo. Nes man iš ryto koja , kol prasivaikštau, tokia ,,sustirus,,. Gydytojas sakė, kad labai geria pakyboti ant gimnastikos sienelės.O kokius dar pratimus galima atlikti, gal kas žinote ir atliekate?
Atsakyti
Vyras vaikams tarp durų yra pritaisęs skersinį. Tai ant jo kasdien pakabau. Bet labai atsargiai. Daugiau jokių mankštų nedarau.
Atsakyti
AS TAI SIOJ SAVAITEJ EINU I sildymus nugaros,o kita savaite i masaza ir baseina,toliau bus matyt ax.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, o masažus darotės tada, kai jau skausmas yra praėjęs. Ar tada kai skauda, bet kai skauda juk ir taip baisu pire sjkaudamos kojos priesiliesti, o jei dar masažas?
O šildymus jums su kokiais nors vaistais daro?
Atsakyti
Šiuo metu masažų nedarau. Pasidarau du- tris masažų kursus ( po 10 kartų )per metus.Šildausi tik vonioje gulėdama biggrin.gif Masažinės vonios ir povandeninis masažas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tokią ligą turint, reikia visą laiką savimi rūpintis...Plaukioti, masažuotis, gerti papildus. Kai rimtai tuo užsiėmiau, skausmai sumažėjo ir pasidarė lengviau gyventi.
Osteochondrozė moko mylėti save smile.gif , nes esi priverstas sau skirti laiko...
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 05 20, 09:26)
Norėjau paklausti, o masažus darotės tada, kai jau skausmas yra praėjęs. Ar tada kai skauda, bet kai skauda juk ir taip baisu pire sjkaudamos kojos priesiliesti, o jei dar masažas?
O šildymus jums su kokiais nors vaistais daro?

masazus einu kai jau skauda ir tada tikrai palengveja
ne sildyma tai be vaistu daro,o su spec aparatau 4u.gif
Atsakyti