Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

Labas. Prisijungiu ir aš prie šio būrelio smile.gif
Man pasireiškė viskas staiga... Per kokia savaitę, kai sunerimau jau rimtai ir kreipiausi į gydytoją... Nustatė osteochondrozę ir spondiartrozę (berods taip rašos...). Ne veltui traška visi sąnariai vos pasijudinus... Masažai bus už gero pusmėnesio tik... Tai dabar plečiančius ir leidžia ir geriamus išrašė... Pagal gydytoją tai riebiai pas mane užkalkėję... Visi tik galvas linkčioja kaip čia tokiame amžiuje.. doh.gif
Atsakyti
Rasakila, aciu uz nuorodele, mano mamai taip uzeina pavasariais, rudenim, kad puse veido paralyzuoja, net sinusitas prasideda, perduosiu pratimukus 4u.gif
Atsakyti
man neseniai nustate osteochondroze ir tik pirminius pozymius. O ejau del labai didelio svaigimo galvos, niekaip nepraejo ir laabai svaigo. dabar geriu kruva plecianciu galva nesvaigsta bet ka paklausi gydytojos viska suvercia osteochondrozei.
Papildyta:
ir dar dariausi masazus, po kuriu labai gerai jauciausi, po pirmo masaazo nustojo svaigti galva, dabar israsyti sildymai sukuoja tokiom elektrinem sukom galva, einu i mankstas. Taip istikruju vieninetelis vaistas yra mankstos- kasdien dabar darau kiek ismokau poliklinkoj dali radau internete. tai dabar butinai mankstinu kad neuzsileisti. Mergaites nuo osteochondrozes butina manksta visur raso kad vaistu nera tik manksta.O idomiausia kai ejau privaciai masazus tai masaziste masazavo visa nugara kakla ir net puse uzpakalio o poliklikoj tik kakla, nors ir gydytoja sake jei osteochondroze yra kakle yra visam stubure. tai meragites mankstinkimes 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumet pasidalint rastais mankstos pratimais? blush2.gif 4u.gif Turiu ir as sia diagnoze...
Atsakyti
ieskau gydymo 65 m. zmogui. Gal kas bandėte šią operaciją, atliekama Grybo Medicinos centre, nors ten rašo kad atliekama tik iki 55 metų:
http://ligos.sveikas..._kelio_kremzle/
Atsakyti
Sveikos

Turiu ir aš šią diagnozę blink.gif stuburas, strėnos ir kaklas...skausmai nelengvi yra antro laipsnio pas mane ..tačiau dar vargstu su kojų sanariais jų traškėjimų ir sustingimu..skausmas būna karatis baisus kaip užvakar nežinai kur dėtis žmogus doh.gif abu kelius rovė ir blauzdas... verkiau jau kaip skaudejo .. verysad.gif

kolkas mankštos, eisiu masažus, ir laukia neurologės ir reumatologo konsultacijos..

gydymo ir nėra tik reikia sveikai gyventi,baseinas, vengti viršsvorio, sportuoti kiekvieną dieną..

Gydymo būdai
Manualinė terapija

Elektrostimuliacija

Impulsinio magnetinio lauko terapija

Tempimai

Specialios kineziterapijos procedūros

Pasyvi ir aktyvi mankšta

Specialūs konkrečiam sutrikimui gydyti pritaikyti masažai

Suveržimo procedūros

Vaistai

Operacinis gydymas

Atsakyti
tiesioginiu nuorodu neturiu del mankstos, tiesiog ieskojau isivesdama i google manksta sprandui, kaklo manksta ir ismeta. Tiesa per lietuvos televizija labame ryte buvo rodoma mankstu kaklui jos yra internete kai isivesit manksta kaklui turetu iskristi tikrai rasite. O poliklinikoj tai ir panasias dave galva sukiot i salis, aukstyn zemyn ivairus tempimo pratimai , paskui su lazdelem pratimai tai zinokit varem i senukus pirkom specio kota ir mankstinuosi, nes nesu sena o labiau kad issisenetu liga tikrai nenoriu, kol kas mansktinuosi saziningai nes buvo labai smarkiai suriete - sutriko kraujotaka ir pleciancius geriu jau ne viena menesi. aciu dievui sveikata gereja.
turiu pasakyti kad sporto nemegau ir nemegstu bet kai pabuvau poliklinikoj man visai patiko tos mankstos o su zmonemis daryti smagiau, tai visgi galvoju nepagaileti pinigeliu ir gal uzsirasyti i koki klubeli gydomajai mankstai. Ir su seimos gydytoja ir masaziste ir reabilitologe pasnekejau kad yra vaistai jei skauda tik nuskausminamiejo i toliau liga progresuos tiek, kiek leisime patys jai progresuoti , tai yra ar nieko nedarysim ar aktyviau gyvensim ir judesim. Tai pasileidziu muzikike ar telika ir pusvalanduka darau kaklo, kraujotakai suaktyvinti manksta bei visai nugarai. Netingekit mergaites ir rasit tu manksteliu. labai patiko labo ryto kur minejau per lietuvos televizija ten ir paaiskina ir parodo kaip daryti.
Atsakyti
kžin ar ra sporto klube gydomoji mankšta g.gif kažkada paprašiau tempimo pratimų vieną ar keletą parodė ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sefiene*: 21 balandžio 2012 - 08:06
siaip kiek domejausi snjormas yra gydomoji manksta kaune ir sporto mokykloj yra , tikrai bent kaune radau net ir kraujotakai suaktyvinti kad kinezaterapeute sudaro individualia manksta cia kaune dainavos turgaus patalpose yra sporto klubas.o senjorams tikrai raso kad yra gydomoji manksta, pratimai. tai galima prisitaikyti manau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Neveltui sako, kad po 40 metų prasideda ligos..... man tirpo kaires kojos pirštai, paskui kairės rankos plastaka pradejo tirpti.Padarė Kaune 3 ligoninėje stuburo nuotrauką, išvados ne kokios:juosmenyje osteochondroze ir spondiliozes požymiai, pardiniai skoliozes požymiai.Ledausi plečiančius ir dar geriu tabletėmis ir B vitaminą.Prirašė fizine terapiją, tai kaip suprantu masažas ar mankšta.Gal kas kur Kaune daretės masažą ar ėjote į mankštą, kur rekomenduotumėt? Girdėjau, kad Kalniečių poliklinikoje neblogai.....
Atsakyti
smile.gif as tai mama bandysiu gydyti su alavijo sultimis su gliukozaminu, organine siera, chonodroitinu... Nes tik dabar issiaiskinau, kad ja kankna nugaros apatines dalies skausmai, ir tik paskui issiaiskinau, kad turi bėda-osteochondroze.
Pati pirkti nenori, nes prarado visas viltis ir netiki, ka begali kas padet, nes daktarai jau matyt prigasdino, tai sakaiu padovanosiu kompleksa sulciu, haliurono smile.gif ziuresim ka sakys, laukiu nesullaukiu to momento kai jai pageres wink.gif
Paciai nuo sporto vis paskaudedavo nugaros apacia (viskas prasidejo nuo vienos treniruotes, po kurios matyt persistengiau ir pastempiau ar dar blogiau wink.gif...
ir tik po metu ar daugiau pati nusprendizua isgert viena pakuote ir po kokiu nepilnu 3 savaiciu viena diena supratau , kad man praejo skausmas...
Kad jus isivaizduotumet koks dziaugsmas, atsikeli ryte ir tau neiko neskauda smile.gif
Negaliu atsidziaugt, nes galvojau , bijojau, kad teks atsissakyt sporto, del tos nugaros...
LInkiu ir Jums patirt si dziaugsma, beje ateity pranesiu kaip sekes mamai vartot sultis , kokie pokyciai aplanke smile.gif
Atsakyti
Sveiki su sia liga susiduriau pries 5 metus,nustate pries 4,gyventi galima bet su dideliu diskonfortu,turiu sia nesamone kaklo srityje,pazeisti 3-4 slanksteliai,blogiausia kad skausmas metasi i kaukole iki pat smilkiniu doh.gif miego kokybe ziauriai prasta,atsibundu su surakintom rankom(sutraukia riesus,pirstus),lietuvos daktare skirdavo tik reabilitacijas,jokiu vaistu g.gif labiausiai madedavo taskinis masazas bet tik laikinas dalykas:( kai klausiau kaip issigydyt pasake kad nuo to nepasveikstama doh.gif kai pas kita medike lankiausi israse b klases vitaminu ir nustebo kad mane 3 metus praktiskai negyja,gyvenu ne lietuvoj tad reabilitacijom nera kada gryzti,einu privaziai pas masaziste kad nors biski isjudintu ax.gif labai spaudzia kaukole nes tose vietose kakle priaugo ataugu,kurios spaudzia nervus nuo to visos bedos padvigubeja net ant regejimo dave blink.gif siaip padeda manksta,tik kad po darbo nera noro ja uzsiimti blush2.gif
Atsakyti