QUOTE(etaruj @ 2011 07 01, 15:51)
Pagrindinis vaistas makštos, jos stiprina vidinius ramenukus, kurie palaiko mūsų stuburo stabilumą. Ir tai reiks daryti visa savo gyvenimėlį. Masažai, tai diskutuotinas dalykas, iš dalie gerai iš dalie mitas. Vienas neatsargus masažuotojo judesys, mikro poslinkis stubure ar kakle gali būti ilgalaikio skausmo priežastis. Asmeninė patirtis pakankamai liūdna su masažuotojojais.
Manau masažas reikalingas visiems, na žinoma nebūtina laužyti tą stuburą, kad jis išeina iš savo vietos, galima jug ir švelnų masažą padaryti, visgi ir raumenys atsipalaiduoja ir kraujotaka suaktyvėja - tada mažiau skauda.
Gal kas turite masažistės Jelenos iš karoliniškių šeimos klinikos telefoną, įdomu kokios kainos masažų? Arba gal taip turite kokią gerą masažistę parekomenduoti? Kontaktus galima rašyti ir į mano AŽ.
Papildyta:
QUOTE(norwa @ 2011 01 04, 22:41)
Sveikos ligoniukes,
uzuojauta visoms,ir daug,daug sveikatos
pas mane stai kas rasoma isvadoje:L/S stuburo dalyje matomi smulkus osteofitai(kaip suprantu tai ataugos),tacetininiu sanariu artroze L4-L5,sustoreje geltonieji raisciai L4 anterolistere-4,5mm.Diskas cirkuliariai papustas 6mm,stuburo kanalas susiaurejes AP matmuo11mm,skersinis9mm.
Isvada:
L/S stuburo dalies osteochondroze,
ostevartrozeL4 anterolistere L4-L5,susiaurejes nestenoruotas stuburo kanalas.
Tai va as jau 10metu vargstu,o dabar suriete juodai.Vaistais gydausi ir nieko geriau nera

Gydytoja pasake,kad arba kenciu skausmus,arba operacija

Operuotis nezadu,nes sudetinga operacija(pas mane prasikeites slankstelis 5mm)Tai nutariau pati ieskot info,ir gydytis mankstomis.
Gal atsiras tokia ligoniukas ,kaip as,ir pasidalins gydymo metodais.
Internete radau tokia masazine lova "Navasan",gal kuri isbande?
www.navasan.lt
NA, gal jau išbandėte tą nivasan lovą? Ir mane ji sudomino, rašo kad vieną kartą galima išbandyti ir nemokamai. Įdomu kaip ji veikia, kaip rezultatai?