Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

Ne, niekada schmoll.gif . O kas tai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 04 27, 09:04)
Ne, niekada  schmoll.gif . O kas tai?  ax.gif

Vaistai,sesuo rusijoj geria,jai padejo...reikes paskaipinti ir daugiau paklausineti...
Atsakyti
Sveikos, man irgi nustatė juosmens (II laipsnio) ir kaklo (I laipsnio) osteochondrozę. Man taip pat yra juosmens ir kaklo lordozė.
Gydymą paskyrė - mankštas ir šildymą, bet kas man keisčiausia neišrašė masažo, nes teko girdėti, kad pagrinde būtinas masažas " pralaužyti visus kaulus" smile.gif Teks dabar žiūrėtis, kur pasidaryti privačiai.
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2011 07 01, 15:11)
Sveikos, man irgi nustatė juosmens (II laipsnio) ir kaklo (I laipsnio) osteochondrozę. Man taip pat yra juosmens ir kaklo lordozė.
Gydymą paskyrė - mankštas ir šildymą, bet kas man keisčiausia neišrašė masažo, nes teko girdėti, kad pagrinde būtinas masažas " pralaužyti visus kaulus" smile.gif Teks dabar žiūrėtis, kur pasidaryti privačiai.

Pagrindinis vaistas makštos, jos stiprina vidinius ramenukus, kurie palaiko mūsų stuburo stabilumą. Ir tai reiks daryti visa savo gyvenimėlį. Masažai, tai diskutuotinas dalykas, iš dalie gerai iš dalie mitas. Vienas neatsargus masažuotojo judesys, mikro poslinkis stubure ar kakle gali būti ilgalaikio skausmo priežastis. Asmeninė patirtis pakankamai liūdna su masažuotojojais.
Atsakyti
QUOTE(etaruj @ 2011 07 01, 15:51)
Pagrindinis vaistas makštos, jos stiprina vidinius ramenukus, kurie palaiko mūsų stuburo stabilumą. Ir tai reiks daryti visa savo gyvenimėlį. Masažai, tai diskutuotinas dalykas, iš dalie gerai iš dalie mitas. Vienas neatsargus masažuotojo judesys, mikro poslinkis stubure ar kakle gali būti ilgalaikio skausmo priežastis. Asmeninė patirtis pakankamai liūdna su masažuotojojais.

Manau masažas reikalingas visiems, na žinoma nebūtina laužyti tą stuburą, kad jis išeina iš savo vietos, galima jug ir švelnų masažą padaryti, visgi ir raumenys atsipalaiduoja ir kraujotaka suaktyvėja - tada mažiau skauda.

Gal kas turite masažistės Jelenos iš karoliniškių šeimos klinikos telefoną, įdomu kokios kainos masažų? Arba gal taip turite kokią gerą masažistę parekomenduoti? Kontaktus galima rašyti ir į mano AŽ.

Papildyta:
QUOTE(norwa @ 2011 01 04, 22:41)
Sveikos ligoniukes,
uzuojauta visoms,ir daug,daug sveikatos  wub.gif
pas mane stai kas rasoma isvadoje:L/S stuburo dalyje matomi smulkus osteofitai(kaip suprantu tai ataugos),tacetininiu sanariu artroze L4-L5,sustoreje geltonieji raisciai L4 anterolistere-4,5mm.Diskas cirkuliariai papustas 6mm,stuburo kanalas susiaurejes AP matmuo11mm,skersinis9mm.
  Isvada:
L/S stuburo dalies osteochondroze,
ostevartrozeL4 anterolistere L4-L5,susiaurejes nestenoruotas stuburo kanalas.
      Tai va as jau 10metu vargstu,o dabar suriete juodai.Vaistais gydausi ir nieko geriau nera  verysad.gif  Gydytoja pasake,kad arba kenciu skausmus,arba operacija  blink.gif  Operuotis nezadu,nes sudetinga operacija(pas mane prasikeites slankstelis 5mm)Tai nutariau pati ieskot info,ir gydytis mankstomis.
Gal atsiras tokia ligoniukas ,kaip as,ir pasidalins gydymo metodais.
Internete radau tokia masazine lova "Navasan",gal kuri isbande?
www.navasan.lt

NA, gal jau išbandėte tą nivasan lovą? Ir mane ji sudomino, rašo kad vieną kartą galima išbandyti ir nemokamai. Įdomu kaip ji veikia, kaip rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažytis raktelis: 14 liepos 2011 - 10:12
Jeigu turite daržiuką ar sodą- tai pats pigiausias ir efektyviausias būdas nugarai-prasijudinti ir padirbėti . smile.gif Man tai veikia ir padeda thumbup.gif ir nervų sistema atsipalaiduoja, kai įkišu pirštus į žemę smile.gif
Atsakyti
Aha, kai atsipalaiduoju tai susirietusi vos iki namelio atšliaužiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažytis raktelis @ 2011 07 14, 11:24)
Manau masažas reikalingas visiems, na žinoma nebūtina laužyti tą stuburą, kad jis išeina iš savo vietos, galima jug ir švelnų masažą padaryti, visgi ir raumenys atsipalaiduoja ir kraujotaka suaktyvėja - tada mažiau skauda.

Masažas "giluminė mecaninė " raumenukų mankšta. Netyčinių ar žinių - praktikos trukumo dėka gali bagtis lūdnai.Teriekia netinkamu būdu pajudinti raumenų zona, arčiau sausgyslės pritvirtintos prie kaulo , nereiks nė stuburo laužti, skaudės nė ka mažiau... 4u.gif
Tad kas tinka vienam netinka kitam, rinkitės kruopščiai rankas kurios jus masažuoja... 4u.gif Masažas kaip ir makšta pagalbinėpriemonė skausmui mažinti. Geriau nusipirkti kamuolį, susirasti gerą kinezeterapeutą, kuris patars kaip tiksliai daryti pratimus atlikti. Ir paaukoti kas kelios dienos laiko savo skauduliuko išvarymui. Stiprėjant vidiniams raumenims, prilaikomas stuburas, atsiranda didesnis stabilumas, mažiau skauda. 4u.gif
Stiprėjam ir neskaudam... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2010 12 02, 19:48)
sąnarys susidėvėjęs (na bet jaučiu, kad jums tai dar per anksti smile.gif, čia mano tėvukas laukia tokios operacijos), gali būti raiščio uždegimas...

Toli grazu nebutinai per anksti... sad.gif Man dar tik trisdesimt, o keliu kremzles sparciai irsta. Buvo uzeje smarkus skausmai, po sildymu ir versan kurso pagerejo, Na dar tepaliuku sildanciu prirase, pristabdyt irima, bet siaip jokio gydymo nera... cray.gif
Atsakyti
Sveikos
man irgi diagnozavo kaklo osteochondroze, prie to dar slanksteliu susiaurejimas, lordoze, skolioze ir dar kazkokiu mandru terminu smile.gif Vienu zodziu, 12metu kankinaus su didesniais ar mazesniais sprando skausmais, tirpsta rankos, neurologas sake, kad paprastai tokiu pakitimu stubure buna po 40m, o man dar toli smile.gif Priezasciu nerado, turejau arba but sportininke, arba patyrus traumu, o nieko panasaus nebuvo. Ar nei vienai nesiule ir nedare kazkokiu stuburo tempimu ant spec lovos?Man rekomendavo neurologas,sake gana efektyviai padeda ir kazkiek pristabdo degeneracinius procesus g.gif
Atsakyti
Man irgi su kaklu problemos, kartais lyg uzstringa ir negaliu galvos pasukt..ataugos gal ten.
Nuo sian pradedu daryt mankstas,kai kokiu pratimu zinau,gal zinot koki puslapiuka su pratimu paaiskinimais ?
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2011 08 06, 18:33)
Man irgi su kaklu problemos, kartais lyg uzstringa ir negaliu galvos pasukt..ataugos gal ten.
Nuo sian pradedu daryt mankstas,kai kokiu pratimu zinau,gal zinot koki puslapiuka su pratimu paaiskinimais ?

4u.gif
man irgi rūi koks puslapiukas. Jei kas esat užmatę, ačiū
Atsakyti