Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

praeitais metais labai sušlubavo sveikata,gydytojai nustatė ligą-ostechondrozė,kas tai per liga ir kokios pasekmės ateityje?Ačiū.
Atsakyti
Pasiskaityk čia:

http://www.sveikaszm...id=2&strid=2462

Man stuburo ostechondrozė nustatyta, geriu gliukozaminą, nešioju reklinatorių, skausmų jau nejaučiu, bet man nustatė pačioj pradžioj.
Atsakyti
Turiu aš šitą džiaugsmą kakle blink.gif jausmas nekoks, bet po vaistų terapijos neskauda. gyventi galima... ir toliau sėdžiu susirietusi prie kompiuteroi, nesimankštinu doh.gif
Fizike, o kas tai per daiktas, kurį nešioji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 03 14, 03:30)
Turiu aš šitą džiaugsmą kakle  blink.gif jausmas nekoks, bet po vaistų terapijos neskauda. gyventi galima... ir toliau sėdžiu susirietusi prie kompiuteroi, nesimankštinu  doh.gif
Fizike, o kas tai per daiktas, kurį nešioji?  g.gif

To daikto paskirtis: Stuburo krūtininės bei viršutinės juosmens dalies imobilizacija bei ydingos laikysenos korekcija. Nes pati nuo kompo sulinkau. Buvau pradėjus sportuoti, bet paskui keldama sunkų krepšį nerealiai pasitempiau nugarą, tai dar ir dabar nesportuoju, nes bet koks krūvis ir pradeda skaudėti. Eisiu ketvirtadienį pas gydytoją prašyt masažų, nes kaip ir priklauso, bet neturėjau kada nueit.
o mano reklinatorius iš nugaros atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fizikė: 14 kovo 2006 - 09:47
QUOTE(Fizikė @ 2006 03 14, 09:32)
To daikto paskirtis: Stuburo krūtininės bei viršutinės juosmens dalies imobilizacija bei ydingos laikysenos korekcija.
user posted image

man tai tokio neprireiktų schmoll.gif mano kaklas osteochondrozinis rolleyes.gif kartą pabudau su skausmu kakle, tai maniau, kad nugulėjau. O sekantį rytą nebepasikėliau blink.gif iš skausmo verkiau, o nuo verkimo dar labiau skaudėjo, nes bet kokį raumenį sujudinus per visą galvą, kaklą ir petį skausmas ėjo doh.gif ir taip kasryt, 45 dienas... Į vakarą pagerėdavo, ir vėl bijodavau eiti miegoti, nes žinojau, kas laukia ryte verysad.gif čia Meksikoje mane nugydė šundaktariai - nustatė stresinį raumenų sutraukimą, tai tiek ibuprofeno prigėriau (kasdien po dvi tabletes dukart per dieną porą savaičių), tiek ampulių suleido, dar ir antkaklį nešiojau, kuris stabilizavo kaklą.. Padarė rentgeną - gydytojai pakraupo, nes nuo nervinio uždegimo sustingęs raumuo buvo į šoną nulenkęs stuburą kaklo srityje blink.gif Tik vieni vaistai per savaitę visai skausmus nuėmė - juos ir dabar karts nuo karto panaudoju unsure.gif raumenį atpalaiduojantys. tik pe pusvalandį užmigdo jie mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Mačiau yra ir kaklui panašių, skirtų korekcijai.
Pažiūrėk čia:

http://www.orthopedi...ui_peciams.html

Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 13, 02:33)
praeitais metais labai sušlubavo sveikata,gydytojai nustatė ligą-ostechondrozė,kas tai per liga ir kokios pasekmės ateityje?Ačiū.

kur ir kaip tau nustate.pas kokios srites gydytoja reik kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(Fizikė @ 2006 03 15, 10:57)
Mačiau yra ir kaklui panašių, skirtų korekcijai.
Pažiūrėk čia:

http://www.orthopedi...ui_peciams.html

Labutis FIZIKE ,tu šaunuolė AČIŪ už informaciją thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Diana& @ 2006 03 16, 00:29)
kur ir kaip tau nustate.pas kokios srites gydytoja reik kreiptis.

Man tai visų pirma labai svaigo galva tiesiog viena jau neperėjau per kambarį,pykino ir labai skaudėjo galvą,visus kaklo raumenis.Aš kreipiausi tiksliau iš ligoninės priimamojo nukreipė pas neurologą,po to siuntė į KMUK ten išgulėjau savaitę,darė įvairius tyrimus jau net nežinau kur ir kiek kartų,ir štai -tokia diagnozė.
Atsakyti
mane kankina ta pati spando problema, nesuprantu, nepraeina niekaip skausmas, ir vaistus geriau ir masazai, jau puse metu sad.gif daejo iki to, kad israse siuntima i skausmo klinika sad.gif gal galetumet padeti, parasykit kaip issigydet kokiais vaistais, busiu visoms labai dekinga...
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 03 16, 12:53)
mane kankina ta pati spando problema, nesuprantu, nepraeina niekaip skausmas, ir vaistus geriau ir masazai, jau puse metu sad.gif daejo iki to, kad israse siuntima i skausmo klinika sad.gif gal galetumet padeti, parasykit kaip issigydet kokiais vaistais, busiu visoms labai dekinga...

parašiau a.ž., tikiuosi nuėjo 4u.gif
Atsakyti
Man pries 10 metu nustate tokia pacia diagnoze, tik juosmens srityje, tai kelis kartus per metus bunu kaip surakinta - radikulitas. Tai va ka tik baigiau lankytis pas neregi masazista, tai man padejo. Be to, reikia sportuoti. Ir dar tas pats masazistas sake, kad reiktu sumalti rudus su luobele ryzius su kavamale, ir tada gerti tuos miltelius po sauksta su stikline vandens kiekviena ryta pora valandu pries valgi, kelis menesius, tai isvalo druskas is organizmo, taigi, pas linke druskos kauptis, visai neblogai gal. Reikes pameginti.
Atsakyti
Man tas džiaugsmas įsikūrė ties juosmeniu. Gelbėja tik sportas, nors pradžioje, padidinus krūvius, jaučiau skausmus, bet kai sustiprėjo raumenys - viskas nurimo. Nors gydytojai sportus kažkodėl draudžia, o man tai vienintelis vaistas nuo surakintos nugaros.
Atsakyti