Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

blyn, man beda nutiko verysad.gif nugedo SD kortele verysad.gif o atsargines neturiu. Tai koliazine foto dariau su telefonine kortele,kur telpa vos 2 fotkes doh.gif

stai koliazas

"Šiluma kaulų nelaužo"

Hazelnut + Zirze

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 22:35)
aha apie juos smile.gif

man tai labai patiko tie bomžai, nes pati norėčiau pafotografuoti realų gyvenimą ( o jie yra irgi visuomenės dalis), bet nedrįstu... beje juos kažkaip dažnai matau įvairiuose miesto galuose... tai yra realybė - todėl ji mane ir veža blush2.gif
Papildyta:
Maggie- nu šaunuolė, pirma patinka ir nukapota patinka 4u.gif

Ievukis- nu koks bokehhhhh thumbup.gif
Papildyta:
Zirze patiko koliažas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 25, 22:36)
Maggie, nzn koks tas tavo stiliukas, bet jau antra ir trecia fotkes tai kaifas akims.  bigsmile.gif  Nesaldziazodziauju, bet nuosirdziai sakau, kad pasaka.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

rimtai? 3, taip, man irgi patinka, labai emocija stipri, sedi taip idomiai.
nu bet su plaukais tai pooooopsas. popietine saule. as jai sakau, zinai pasakysiu idomybe, lieviausios foto gaunasi stipriai saulei shvieciant nes seseliai etc. ji visdelto uzsispyre, kad butent laukuose, shvieciant tai saulei ja nufotkint. nu ok. padarau foto, ji pasiziuriu (negaliu pakest rodyt fotkes per ekraneli modeliams) ir lieka suzhaveta (as tuo tarpu minyse keikiuos, nes noriu giliau i mishka, noriu sesesliu, pleee, noriu sklaidytos sviesos, noriu noriu ir zinau, kad galiu, kad pavyks, nes patinka mas ji, myliu visgi ta zmogu, zinau, kad man pavyks ja tobulai nufotkint he he).

nu nezinau. darau pertraukele. bus daugiau kadru. baisiai idomi is tikruju nuomone. as objektyviai jos vertint negaliu, nes realiai visur ji man tobula.
Atsakyti
pažiūrėjau kokios foto liko nesuprastos. Nu gerai, kad savo tokių pačiuožimų čia nededu biggrin.gif user posted image

ZIrze, koliažas paprastumu šildo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 rugpjūčio 2011 - 21:50
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 22:46)
rimtai? 3, taip, man irgi patinka, labai emocija stipri, sedi taip idomiai.
nu bet su plaukais tai pooooopsas. popietine saule. as jai sakau, zinai pasakysiu idomybe, lieviausios foto gaunasi stipriai saulei shvieciant nes seseliai etc. ji visdelto uzsispyre, kad butent laukuose, shvieciant tai saulei ja nufotkint. nu ok. padarau foto, ji pasiziuriu (negaliu pakest rodyt fotkes per ekraneli modeliams) ir lieka suzhaveta (as tuo tarpu minyse keikiuos, nes noriu giliau i mishka, noriu sesesliu, pleee, noriu sklaidytos sviesos, noriu noriu ir zinau, kad galiu, kad pavyks, nes patinka mas ji, myliu visgi ta zmogu, zinau, kad man pavyks ja tobulai nufotkint he he).

nu nezinau. darau pertraukele. bus daugiau kadru. baisiai idomi is tikruju nuomone. as objektyviai jos vertint negaliu, nes realiai visur ji man tobula.

žinai kaip mes kalbėjom per meetą kad kai jau pažįsti realybėje žmogų skaitai ir matai kaip jis viską sako - tai aš dabar skaitau ir net matau kaip tu tai viską sakai ir intonaciją ir kaip visa tai darai lotuliukas.gif lotuliukas.gif faina
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 22:46)

Oi labai laukiu pratesimo. bigsmile.gif 4u.gif

yvette,as taip nesugalvociau. Man idomu tokius "paciuozimus" patyrinet. Cia juk ir yra menas. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 22:33)
g]

mano megstamiausia apkapota biggrin.gif

na sioji tai man ziauriai ziauriai gera, ir poza tokia gerule biggrin.gif
o kitos tai nelabai isimintinos ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 22:47)
pažiūrėjau kokios foto liko nesuprastos. Nu gerai, kad savo tokių pačiuožimų čia nededu  biggrin.gif 

o as pvz nesuprantu tu, kurie klausia, "ka norejai pasakyti ar parodyti sia foto". Nu man pvz, jei yra foto, vadinasi joje jau yra kazkas pasakyta, ir nebutinai norima kazka ta nuotrauka pasakyti. As va ziuriu i taviske, na man grazu, sedi va berniukas sau,toks be rupestelio, be vargelio,+ dar ir atspindziai matosi, is viso liuksiskai atrodo smile.gif man kartais grazu vien pasigrozeti, o negalvoti kas joje pasakyta.
Atsakyti
Man bomžai tai vidutiniai, bet tas bomžas ketvirtadienio konkursui man labai patiko. Ir tas judesys toks, kaip ir visas jo gyvenimas kaip per miglą. Aišku ir ten parašyta, kad tipo iš pelkės neišliptum, bet, ai tie komentarai

http://fotokudra.lt/...p...=topd&page= nu pažiūrėkit kokia akis ir liūdesys, ech rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 23:33)

plaukai

oho bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 22:44)
Zirze patiko koliažas  4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 22:47)
ZIrze, koliažas paprastumu šildo.

mintis buvo sutalpinti visa zidini i foto, bet kad kai sutalpinau, tai neatrode kaip zidinys, atrode kaip koks kuro katilas su stiklinem durelem doh.gif biggrin.gif zodziu,nuejau tokiu paprastesniu keliu ax.gif va sedziu dabar ir sildaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 21:33)
seseliai

Gal kvailas klausimas - bet tas skruostas ir turi buti toks rupus? Atrodo, lyg makijazo per daug butu uztepta... unsure.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 21:47)
pažiūrėjau kokios foto liko nesuprastos. Nu gerai, kad savo tokių pačiuožimų čia nededu  biggrin.gif 

O, man tokie paciuozimai labai patinka... be jokiu pretenziju "suprasti", tiesiog patinka. O va tas bomzas - ne. Efektai labiau i akis lenda negu pats zmogus. Arba as nepriaugau dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 25 rugpjūčio 2011 - 22:08
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 22:55)
Man bomžai tai vidutiniai, bet tas bomžas ketvirtadienio konkursui man labai patiko. Ir tas judesys toks, kaip ir visas jo gyvenimas kaip per miglą. Aišku ir ten parašyta, kad tipo iš pelkės neišliptum, bet, ai tie komentarai

http://fotokudra.lt/...p...=topd&page= nu pažiūrėkit kokia akis ir liūdesys, ech  rolleyes.gif

Man tai kraupoka. Nemalonu ziuret. Ir tas "susitrigubinimas" "neskaniai" ziuris. unsure.gif

Pas mus sis "sluoksnis" neegzistuoja, tad ir ziureti i tokius zmones yra sunku. unsure.gif
Atsakyti