blyn, man beda nutiko nugedo SD kortele o atsargines neturiu. Tai koliazine foto dariau su telefonine kortele,kur telpa vos 2 fotkes
stai koliazas
"Šiluma kaulų nelaužo"
Hazelnut + Zirze
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 22:35)
aha apie juos
man tai labai patiko tie bomžai, nes pati norėčiau pafotografuoti realų gyvenimą ( o jie yra irgi visuomenės dalis), bet nedrįstu... beje juos kažkaip dažnai matau įvairiuose miesto galuose... tai yra realybė - todėl ji mane ir veža
Papildyta:
Maggie- nu šaunuolė, pirma patinka ir nukapota patinka
Ievukis- nu koks bokehhhhh
Papildyta:
Zirze patiko koliažas
QUOTE(kristukass @ 2011 08 25, 22:36)
Maggie, nzn koks tas tavo stiliukas, bet jau antra ir trecia fotkes tai kaifas akims. Nesaldziazodziauju, bet nuosirdziai sakau, kad pasaka.
rimtai? 3, taip, man irgi patinka, labai emocija stipri, sedi taip idomiai.
nu bet su plaukais tai pooooopsas. popietine saule. as jai sakau, zinai pasakysiu idomybe, lieviausios foto gaunasi stipriai saulei shvieciant nes seseliai etc. ji visdelto uzsispyre, kad butent laukuose, shvieciant tai saulei ja nufotkint. nu ok. padarau foto, ji pasiziuriu (negaliu pakest rodyt fotkes per ekraneli modeliams) ir lieka suzhaveta (as tuo tarpu minyse keikiuos, nes noriu giliau i mishka, noriu sesesliu, pleee, noriu sklaidytos sviesos, noriu noriu ir zinau, kad galiu, kad pavyks, nes patinka mas ji, myliu visgi ta zmogu, zinau, kad man pavyks ja tobulai nufotkint he he).
nu nezinau. darau pertraukele. bus daugiau kadru. baisiai idomi is tikruju nuomone. as objektyviai jos vertint negaliu, nes realiai visur ji man tobula.
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 22:46)
rimtai? 3, taip, man irgi patinka, labai emocija stipri, sedi taip idomiai.
nu bet su plaukais tai pooooopsas. popietine saule. as jai sakau, zinai pasakysiu idomybe, lieviausios foto gaunasi stipriai saulei shvieciant nes seseliai etc. ji visdelto uzsispyre, kad butent laukuose, shvieciant tai saulei ja nufotkint. nu ok. padarau foto, ji pasiziuriu (negaliu pakest rodyt fotkes per ekraneli modeliams) ir lieka suzhaveta (as tuo tarpu minyse keikiuos, nes noriu giliau i mishka, noriu sesesliu, pleee, noriu sklaidytos sviesos, noriu noriu ir zinau, kad galiu, kad pavyks, nes patinka mas ji, myliu visgi ta zmogu, zinau, kad man pavyks ja tobulai nufotkint he he).
nu nezinau. darau pertraukele. bus daugiau kadru. baisiai idomi is tikruju nuomone. as objektyviai jos vertint negaliu, nes realiai visur ji man tobula.
žinai kaip mes kalbėjom per meetą kad kai jau pažįsti realybėje žmogų skaitai ir matai kaip jis viską sako - tai aš dabar skaitau ir net matau kaip tu tai viską sakai ir intonaciją ir kaip visa tai darai faina
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 22:46)
Oi labai laukiu pratesimo.
yvette,as taip nesugalvociau. Man idomu tokius "paciuozimus" patyrinet. Cia juk ir yra menas.
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 22:33)
na sioji tai man ziauriai ziauriai gera, ir poza tokia gerule
o kitos tai nelabai isimintinos
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 22:47)
pažiūrėjau kokios foto liko nesuprastos. Nu gerai, kad savo tokių pačiuožimų čia nededu
o as pvz nesuprantu tu, kurie klausia, "ka norejai pasakyti ar parodyti sia foto". Nu man pvz, jei yra foto, vadinasi joje jau yra kazkas pasakyta, ir nebutinai norima kazka ta nuotrauka pasakyti. As va ziuriu i taviske, na man grazu, sedi va berniukas sau,toks be rupestelio, be vargelio,+ dar ir atspindziai matosi, is viso liuksiskai atrodo man kartais grazu vien pasigrozeti, o negalvoti kas joje pasakyta.
Man bomžai tai vidutiniai, bet tas bomžas ketvirtadienio konkursui man labai patiko. Ir tas judesys toks, kaip ir visas jo gyvenimas kaip per miglą. Aišku ir ten parašyta, kad tipo iš pelkės neišliptum, bet, ai tie komentarai
http://fotokudra.lt/...p...=topd&page= nu pažiūrėkit kokia akis ir liūdesys, ech
http://fotokudra.lt/...p...=topd&page= nu pažiūrėkit kokia akis ir liūdesys, ech
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 23:33)
plaukai
oho
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 22:44)
Zirze patiko koliažas
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 22:47)
ZIrze, koliažas paprastumu šildo.
mintis buvo sutalpinti visa zidini i foto, bet kad kai sutalpinau, tai neatrode kaip zidinys, atrode kaip koks kuro katilas su stiklinem durelem zodziu,nuejau tokiu paprastesniu keliu va sedziu dabar ir sildaus
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 21:33)
seseliai
Gal kvailas klausimas - bet tas skruostas ir turi buti toks rupus? Atrodo, lyg makijazo per daug butu uztepta...
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 21:47)
pažiūrėjau kokios foto liko nesuprastos. Nu gerai, kad savo tokių pačiuožimų čia nededu
O, man tokie paciuozimai labai patinka... be jokiu pretenziju "suprasti", tiesiog patinka. O va tas bomzas - ne. Efektai labiau i akis lenda negu pats zmogus. Arba as nepriaugau dar...
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 22:55)
Man bomžai tai vidutiniai, bet tas bomžas ketvirtadienio konkursui man labai patiko. Ir tas judesys toks, kaip ir visas jo gyvenimas kaip per miglą. Aišku ir ten parašyta, kad tipo iš pelkės neišliptum, bet, ai tie komentarai
Man tai kraupoka. Nemalonu ziuret. Ir tas "susitrigubinimas" "neskaniai" ziuris.
Pas mus sis "sluoksnis" neegzistuoja, tad ir ziureti i tokius zmones yra sunku.