Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(Refresh @ 2011 08 25, 21:10)
Atsinešu savo mergiotę. Gal kas kokį patarimą.....?

user posted image

Man viršaus noris, segtukas trukdo, skirtingas labai didelis kontrastas tarp pledo ir back foto, norisi supintos uodegos, atrodo graži kasa ten? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 08 25, 22:12)
Refresh, gal daugiau virsaus reiktu?

Gaila tik tokią teturiu. Yra dar viena, su kitaip pasukta galva smile.gif
Pakartoti aišku galima smile.gif
Tiesiog nežinau, turbūt todėl kad ten mano vaikas, ta foto man patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 21:53)
jeeeeeeeeeeeeeeeee, kas dar neatliko? Galvojam bausmes  smile.gif

blush2.gif aš dar nepadariau user posted image
Atsakyti
Kikirike, Ka, Zirzė, jlclove dėkui kad brūkštelėjot ką manot. kadangi nelabai kas skyrė dėmesio tai eisiu pamedituoti smile.gif ryškiai reiks kažka kitka sugalvot g.gif

rG akyla tavo akis, nepraleidi mano gramatinių klaidų, prisipažystu nuo pat mažumės pykausi su rašyba blush2.gif

Aš dar neužaugus, neviska suprantu kur kiti aikčioja ir gira. Gal užaugsiu, bet faktas kad autoritetas yra autoritetas biggrin.gif Pvz sayonaros portertai kurie patiko pasisakiau, bet šiandienine kudroj kur buvo pirma tai aš jos nesuprantu. jei netingėsit parašykit kam patiko ir kuom patiko gal ir man akys atsivers smile.gif Norisi suprasti už ką mėgsta
Atsakyti
Jo tempai zveriski,ale nesustiruejau ir pamacius sita foto iskart panorau parodyt.Nu tokia smagi man ta Maggie nu negaliu wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 22:23)
Kikirike, Ka, Zirzė, jlclove dėkui kad brūkštelėjot ką manot. kadangi nelabai kas skyrė dėmesio tai eisiu pamedituoti smile.gif ryškiai reiks kažka kitka sugalvot g.gif
rG akyla tavo akis, nepraleidi mano gramatinių klaidų, prisipažystu nuo pat mažumės pykausi su rašyba blush2.gif

Aš dar neužaugus, neviska suprantu kur kiti aikčioja ir gira. Gal užaugsiu, bet faktas kad autoritetas yra autoritetas biggrin.gif Pvz sayonaros portertai kurie patiko pasisakiau, bet šiandienine kudroj kur buvo pirma tai aš jos nesuprantu. jei netingėsit parašykit kam patiko ir kuom patiko gal ir man akys atsivers smile.gif Norisi suprasti už ką mėgsta

tu apie kuriuos kalbi? apie bomžus kur kūdroje įdėta?
Atsakyti
Kasas visokias raizgyt mano silpnybė. biggrin.gif
Čia kasą rodau, fotkė šiaip. Bandėm ant šieno visaip kaip, bet nesigavo, apkarpiau ir liko tik tiek biggrin.gif

user posted image

rG, čia dėl apkloto fotkė prarado savo subtilų grožį? biggrin.gif

Šiaip ačiū už patarimus. Ne specialiai čia ruošėmės sesijai, eilinė diena.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 20:53)

Kažkaip man vėl tas niu grožėjimosi periodas užėjęs, žiūrinėju, kur randu ir kelios tokios švelnios, visai įsivaizduoju prieš apsivelkant suknelę tokią foto  smile.gif

Man nei karto neteko... nors ir nesiūliau smile.gif Manau, nelanai mokėčiau perteikti...

Merginos, aš manau, mes būtinai susipažinsime smile.gif

O dėl mano portretų- tikrai, aš pati esu be galo sentimentali... man ko gero kitaip ir nelabai išeitų nufotografuoti smile.gif

Erse, užjačiu dėl technikos- pas mane pačią viskas genda iš eilės... šiaip ne taip išsikovojau, kad grąžintų pinigus už kompą... naujas pirktas, per pora mėnesiu gedo viskas jame iš eilės, galiausiai trūko kantrybė ir išsireikalavau pinigus...
Atsakyti
ex.

jauciuosi keistai. drauge pasiziurejo mano foto ir labai susizavejo (nu medutis man, pazistu as ja 20 metu, zinau, kada meluoja, kada ne). na ir paprase pafotkint. nudziugau, nes realiai nedarius dar jokios spec fs kazhkam (sese, seima, miestas, tusai nesiskaito), niekada tai nebuvo tixlu, nes jei fotkinu, man turi zmogus patikti viskuo hehe, tad nepazistamo fotkint neteko. nuvargau. zinot kodel? ji man sako - tu daryk taip ir taip. man patinka labiau taip ir taip. zodziu as norejau tamsiu seseliniu menu, o ji fotopastelinio skaidrumo maishyto su fashion fotografija. shit. jauciuosi kaip ishdavike. pati sau. savo isitikinimams, point of view, noramas. ex, niekada neatrasiu turbut savo stiliaus, nebezinau kaip ir ko noriui, kaip reiketu. gal perdetu. siaip prasta diena ir tiek. fs is esmes pavyko, ishlauzhem tiek jos stiliaus nuotrauku, tiek mano (nu gerai, ne visai, bet bent jau link to ejom). geras modeliukas ji. atsipalaidavus, gera tokia smile.gif
keli kadrai. veliau bus daugiau, idesiu ir i flickr. kolkas man ziauriai sunku apsisprest ties spalviniu variantu, visgi visa fs (kiek beje foto atiduot? 20? 30?) turi buti mazhdaug vieno atspalvio ane? taip reikia? o gal as galiu daryti ivairiai - ar tai kvaila? kazhkas pakomentavo mano festival;ines nuotraukas, kad bardakas del spalvu etc, tai jau nebezinau kaip ka daryt sad.gif

seseliai
user posted image

plaukai
user posted image

mano megstamiausia apkapota biggrin.gif
user posted image

no face (taipogi, 2 foto is visos fs. kolkas.)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 21:30)
tu apie kuriuos kalbi? apie bomžus kur kūdroje įdėta?

aha apie juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 22:33)

Na man tai kokios visos liuks nuotraukos bigsmile.gif ypač tos apkapotos blink.gif likau suzaveta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 25, 22:25)
Jo tempai zveriski,ale nesustiruejau ir pamacius sita foto iskart panorau parodyt.Nu tokia smagi man ta Maggie nu negaliu wub.gif

Ooo... kad ji kur ... Aukstybes... swoon.gif Bokeh... kaip susuktas. swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif ..... wub.gif wub.gif wub.gif

Maggie, nzn koks tas tavo stiliukas, bet jau antra ir trecia fotkes tai kaifas akims. bigsmile.gif Nesaldziazodziauju, bet nuosirdziai sakau, kad pasaka. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 25 rugpjūčio 2011 - 21:46