ex.
jauciuosi keistai. drauge pasiziurejo mano foto ir labai susizavejo (nu medutis man, pazistu as ja 20 metu, zinau, kada meluoja, kada ne). na ir paprase pafotkint. nudziugau, nes realiai nedarius dar jokios spec fs kazhkam (sese, seima, miestas, tusai nesiskaito), niekada tai nebuvo tixlu, nes jei fotkinu, man turi zmogus patikti viskuo hehe, tad nepazistamo fotkint neteko. nuvargau. zinot kodel? ji man sako - tu daryk taip ir taip. man patinka labiau taip ir taip. zodziu as norejau tamsiu seseliniu menu, o ji fotopastelinio skaidrumo maishyto su fashion fotografija. shit. jauciuosi kaip ishdavike. pati sau. savo isitikinimams, point of view, noramas. ex, niekada neatrasiu turbut savo stiliaus, nebezinau kaip ir ko noriui, kaip reiketu. gal perdetu. siaip prasta diena ir tiek. fs is esmes pavyko, ishlauzhem tiek jos stiliaus nuotrauku, tiek mano (nu gerai, ne visai, bet bent jau link to ejom). geras modeliukas ji. atsipalaidavus, gera tokia
keli kadrai. veliau bus daugiau, idesiu ir i flickr. kolkas man ziauriai sunku apsisprest ties spalviniu variantu, visgi visa fs (kiek beje foto atiduot? 20? 30?) turi buti mazhdaug vieno atspalvio ane? taip reikia? o gal as galiu daryti ivairiai - ar tai kvaila? kazhkas pakomentavo mano festival;ines nuotraukas, kad bardakas del spalvu etc, tai jau nebezinau kaip ka daryt
seseliai
plaukai
mano megstamiausia apkapota
no face (taipogi, 2 foto is visos fs. kolkas.)