Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(rG @ 2011 08 25, 21:49)
O šiaip  neatlikau koliažų užduoties ir išvis kurį laiką jaučiuosi labai prislėgta, mokslai prasideda, baigėsi mano katino dienos  biggrin.gif

jeeeeeeeeeeeeeeeee, kas dar neatliko? Galvojam bausmes smile.gif

Klausimukas fotografuojančioms vestuves. Vat įdomu, o nebuvo taip, kad jaunoji paprašytų iki vestuvinės ar po vestuvinės niu fotosesijos. Arba tarkim pačios nepasiūlėt?
Kažkaip man vėl tas niu grožėjimosi periodas užėjęs, žiūrinėju, kur randu ir kelios tokios švelnios, visai įsivaizduoju prieš apsivelkant suknelę tokią foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 20:49)

Labai gaila, kad nesusipažinau su Svajone, Paprasta.

ir man labai gaila, kad nesusipažinau su visomis verysad.gif
Atsakyti
rG, kaip sakant ne mano kompas, tai ne man ir sirdi skauda biggrin.gif Vat del savojo pergyvenu, kai tik prisimenu, saltas prakaitas ispyia, pabundu ir uzmiegu, ir dar sapnuoju vis ta savo kompa ir jame esancias krikstynas... nu bet o taciau kadangi nieko jau nepadarysi, lieka laukti... Beje, fotkinai tai visai salia mano namu, maciau nuotraukas tongue.gif tai kad galetum ir uzsukti smile.gif Musu dar ND laukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 25 rugpjūčio 2011 - 20:57
QUOTE(Ersė @ 2011 08 25, 20:56)
rG, kaip sakant ne mano kompas, tai ne man ir sirdi skauda  biggrin.gif  Vat del savojo pergyvenu, kai tik prisimenu, saltas prakaitas ispyia, pabundu ir uzmiegu, ir dar sapnuoju vis ta savo kompa ir jame esancias krikstynas... nu bet o taciau kadangi nieko jau nepadarysi, lieka laukti... Beje, fotkinai tai visai salia mano namu, maciau nuotraukas  tongue.gif  tai kad galetum ir uzsukti smile.gif Musu dar ND laukia  biggrin.gif

Žinai, man atrodo, kad kai mokslus baigsiu bus lengviau biggrin.gif O šiaip aš Tavęs prisibijau, nes nenoriu fotkintis blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 20:59)
Žinai, man atrodo, kad kai mokslus baigsiu bus lengviau biggrin.gif O šiaip aš Tavęs prisibijau, nes nenoriu fotkintis  blush2.gif  lotuliukas.gif

Aleik jau, bijai biggrin.gif jau tikrai gi nieko nebijai biggrin.gif Labai jau baisiai fotkinu matyt, kad bijai biggrin.gif

Yvette, siaip faina mintis su ta niu sesija, idomu ar daug sutiktu smile.gif

Jei nematet ir idomu, susikuriau fb puslapiuka va cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 25 rugpjūčio 2011 - 21:07
Skaičiau skaičiau apie patikimą/nepatikimą sau. tai čia prisiminiau senesnes diskusijas apie tai, kad fotografas fotografuodamas, nuotraukoje palieka dalelę savęs. tai ir čia, manau, kažkas panašaus. kiekvienas fotografas jus matys savaip, o auto patinka, nes matai (fotografuoji) save pats.

o dėl nuotraukų komentavimo. tai nuotraukos, kurios nesulaukia komentarų ir yra su trūkumais. (dideliais), o jei sulaukia tai jau kažkuo traukia.
tai štai tokia kukli mano nuomonė.

p.s. aš irgi nelabai suprantu pažengusiųjų meno, ypač tų "persuktų", kur susidubliuoja kompozicija. nors kai kurios visai nieko, manau subręsiu ir iki jų blush2.gif
Atsakyti
Ryt ką nors aptariama tema parašysiu.. Arba ne, žiūrėsim. Šiaip vertinu žmonėse atvirumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 18:02)
arba Laukinė pasakė Say, kad ji sendina, o ne fotkina

ee. Netiesa. Keli say portretai man patiko. Netgi Tavasis man patiko, gražus, nors aš Tave mačiau kitokią, nei gavaisi jos portrete. (vėlgi kaip ir sakiau, nebūtinai kai nepatinku sau nuotraukoj nuotraukoj esu ne gražiai pateikiama, tiesiog matau ne save). Sayonaros nemažai nuotraukų man patinka, nors kai kurių nesuprantu. Kai kurias jos foto aš net nerodyčiau čia, o dėčiau prie tiesiog savo albumiuko.. Kai kurias, ką čia parodau, geriausias pvz makro su ta violetine surfinija, maniau čia buitiakas, pomidorams įdėjau čia. Bet kai visos taip vos ne vieningai sakėt, kad gražu, tai pasidarė ir man gražu..Nors netikėjau ta foto nė per nago juodymą. Todėl man kartais baisiai maga pažvelgt į asmeninius, užslėptus archyvus kitų fotografuojančių.. manau ten kiekviena rastume daug gero smile.gif Sayonara fotografuoja kitaip, stilius kitoks nei mano, todėl ir nuotraukos skiriasi. Ji fotografuoja turbūt ne vieneri metai, kaip aš, o daugiau šiek tiek. Žinios kitos. Pradžioj man patiko rūžavi lėliukai ir širdelės (beje, patinka ir dabar), nors turiu minčių įgyvendint vieną prevencinį-socialinį projektą. Turiu mintį, trūksta kolkas drąsos ir tam tikrų aplinkybių.. Ieškau savęs. Paieškos trunka.. Say matyt jau rado save. Bet toli gražu ji fotkina, o ne sendina smile.gif Beje, susidariau nuomonę, kad su skaitmena pavojinga fotogafuot vairuotojas, grūdas ant odos nori nenori sendina.. O tarkų amžiuj jau to nebesinori...

QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 20:00)
Vat jau teisingesniu keliu eini. Suprantu kokiu foto tikiesi, trecio blyno laukiu. Jauciu bus skanus.

Jo, žinau kad supranti. Baby as art kolkas mane veda link to. biggrin.gif Dėl to ir makro atsirado... Ne gėlėms fotografuot.

QUOTE(Refresh @ 2011 08 25, 20:43)

Aš pėvėzė pokolkas nesukramtau Say miano. Ko gero man iki jos dar laaaabai toli. Aš kitaip matau, kitaip viską įsivaizduoju.
Pokolkas aš vis dar tyliai ištikimai esu Laukinės gerbėja. Ten pas ją viskas man artima, suprantama.
Nemoku verbalizuot.

Būtent. Aš esu popsas, kabinu jautrias temas: leliukai, pirštukai, nėštukės. Tai lengva tema. Nufotografuot negražią moterį (aš nesutinku kad visos moterys yra gražios) ir pateikt ją estetiškai, įdomiai- man dar per sunku. Tai man per didelis iššūkis, per skystos blauzdos. Kita vertus, popsas yra nuo žodžio populiaru. Man gražu kūdikiai, mane veža besilaukiančios moterys. Aš labai jaučiu energetiką žmonių, o kūdikiai ir nėščiosios ją turi labai ypatingą. Pasisemiu geros energijos, įkvepia mane tai.. Tam tikra prasme tai egoizmas, bet pirmiausia fotografuoju dėl savęs. Tačiau imu pinigus dėl vienintelės priežąsties: jei pas mane nori fotografuotis, jamu atlygį. Jei aš noriu fotografuoti tai, ką aš noriu, kada noriu, kaip noriu, kiek noriu atiduot foto bei kada noriu/galiu jas paruošti, o svarbiausia- visiškai neįsipareigoti pateikti rezultato- fotografuoju nemokamai. Nemaniau, kad tiek bus norinčių, kad fotografuočiau. Tik dėl kitų norėjimo atsirado užmokestis. Už savo norus moku pati: savo laiku, savo technika, savo miego ir šeimos sąskaita. Mainais gaunu didžiulį pasitenkinimą.

Pramušė mane ant kalbos. Nepykit. 4u.gif
Atsakyti
Atsinešu savo mergiotę. Gal kas kokį patarimą.....?

user posted image
Atsakyti
Refresh, gal daugiau virsaus reiktu?
Atsakyti
Na bet ir tempai jusu... blink.gif

Kikirike, su gimtadieniu! 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 08:20)
nuo ankstyvo ryto vėl pievose sėdėjau. ir vėl voratinklių turiu (atsiboooosiu man atrodo biggrin.gif). daug atsinešiau, tai nespėjau visų peržiūrėt.

Labai labai labai grazu... ir voratinkliai, ir man ypac - tie saules blyksniai bigsmile.gif O spalvos tikros, ar su PS patvarkytos?

QUOTE(Maggie @ 2011 08 24, 23:21)
2. tvarkinga. ryshki. skani. bet kadravimas - nuobodus. patinka uzsispyrimas ir kad vis bandai. laukiu nauju geliu tongue.gif ir nenusimink. mokykis.

Aciu tau! oro_buckis.gif Mokysiuos, faktas smile.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 25, 14:44)
man dabar taip patinka ryskios nuotraukos,su fokusu ir pan. savo senu nuotrauku ziuret negaliu visiskai  schmoll.gif

Koks pazistamas jausmas! drinks_cheers.gif Tik man daugiau problemu su kadravimu - kazkada visai patikusias savo nuotraukas dabar tik kritikuoti tegaliu doh.gif Bet va tos kelios favorites, istverusios laiko testa ir kabancios ant sienos (pas mus namie ant sienu - kelioniu nuotraukos vietoj paveikslu) tai, pasirodo, ir kompozicijos taisykles tenkina, nors ju tuomet ir nezinojau... matyt, intuityviai gavosi ax.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 25, 20:39)
Savo sesę šiandien perspėjau (nusipirko fotoaparatą praėjusią savaitę) - sakau, gali būti, kad kurį laiką ant akių dūmelis bus, manysi, kad šedevrus darai  biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif Atpazistu. Buvo. Maniau. Bet neilgai, tik kol pirmaja nuotrauka cia idejau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Refresh, man šis apklotas negražus, aš tokį pat turiu biggrin.gif Tai man ne kaip asocijuojasi. Labai gražios akys, kasa, gaila, kad jos tik tiek. Vietoj apkloto, geriau būtų kasa. Mergytės žvilgsnis ne visai į objektyvą, geriau būtų tokiu atveju kur nors labiau į šalį. Ir dar smulkmenėlė, - reikėtų truputį dešinę kilstelėti į viršų, vos vos. O šiaip bendrai žiūrint - miela ir ypač jeigu sau smile.gif 4u.gif

Laukine, pajuokavau biggrin.gif
Atsakyti