88 tema
Jei kas sukurps protingą sakinį apie rūkelį ant akių, įdėsiu jau anoje temoje. Manau, tiktų prie mėlynojo teksto apie kritiką.
QUOTE(dosa @ 2011 08 28, 18:54)
Negerai. Ar tu pati matai skirtumą tarp šių 3 nuotraukų?
Na aš skirtumą matau, antro plano saulėjimas skiriasi šiek tiek, bet jis labai labai mažas, nustatymai:
ISO 100 1/13s
ISO 400 1/60s
ISO 1600 1/200s
Na, ryt tada padarysiu patraukus toliau
3 ND:
QUOTE(Ka @ 2011 08 28, 18:26)
Rodau ant tavo nuotraukos. Beje, ne pas visus gali pamatyti exif. Aš, pavyzdžiui, irgi nerodau.
O kaip ačiū (clap) minkiau minkiau visur ir niekur neradau, dbr jau žinosiu
Ka, gal jau jau galima ir man i mokiniu sarasa? Jei jau per velu, tai palauksiu kelias dienas, kol nauja tema pabaigsim
O kaip galima padaryti, kad exif nerodytu? Nereikia man, bet siaip parupo...
Erse, man pirmojoj nuotraukoj tai kaip lele mergaite atrodo, veidelis toks dailiai ruzavas ir akys taip ryskiai melynos, kad net netikros atrodo... Antra nuotrauka naturalesne, nors pirma israiskingesne.
Erse, man pirmojoj nuotraukoj tai kaip lele mergaite atrodo, veidelis toks dailiai ruzavas ir akys taip ryskiai melynos, kad net netikros atrodo... Antra nuotrauka naturalesne, nors pirma israiskingesne.
Sakyk duomenis, Jurzole.
Papildyta:
Atsidarai nuotraukos exif, o ten toliau eini kur mėlynai parašyta.
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 28, 20:34)
Atsidarai nuotraukos exif, o ten toliau eini kur mėlynai parašyta.
QUOTE(Ka @ 2011 08 28, 19:35)
Sakyk duomenis, Jurzole.
Canon 600D, Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6, Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro
Ersė -> kaip man patinka tavo ciocė, labai graži mergytė, o jau akys, labai sužavėjo antra nuotrauka, o pirmąją bent jau aš kiržčiau, dešinę pusę kažkaip, kad akys dar labiau išryškėtų... Na gal čia mano neišmanymas
Aciu uz pastabas mano nuotraukoms Viska deduosi i galva
Apie tai gan daznai snekama, bet vis tiek kaip tryne, taip ir toliau trina tas nuotraukas
Labai grazi mergyte, o jau akys Pirma man labai grazi
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 28, 18:13)
Kodėl trinat nuotraukas??? Nespėjau pamatyti nei kažkieno koliažų, nei anot kitų - nevykusios berods refresh fotosesijos su neštuke, skaitau kometarus ir įsivaizduoju, kaži - kaip ten buvo įkomponuoti tie meškučiai ir albumai man nepatinka, kad trinat lauk aš savo netrinu... nors ir komentarų mažai gaunu
Apie tai gan daznai snekama, bet vis tiek kaip tryne, taip ir toliau trina tas nuotraukas
QUOTE(Ersė @ 2011 08 28, 20:10)
Imetu savo cioces kelias, greituku padarytas
Labai grazi mergyte, o jau akys Pirma man labai grazi
Ups...nežinau kas pirmosios savininkas...mano antroji...
Bet smagu,kad susigrojo...
o kaip atskirai vien tik veiduką opacity mažint...ta prasme,akyčių neliesti.?
Frederikos žirgo foto smagi tokia...o ta vaivorykštė...pas jumi jas ten gamina ar kaip čia yra?
Bet smagu,kad susigrojo...
QUOTE(Ersė @ 2011 08 28, 19:29)
Aciu uz pasisakymus Pirmojoj specialiai pavaliau veiduka nuo visu trupiniu ir labai labai mazos opacity pablurinau oda kad akys parysketu, nors siaip labai pataikiau sufokusuot
o kaip atskirai vien tik veiduką opacity mažint...ta prasme,akyčių neliesti.?
Frederikos žirgo foto smagi tokia...o ta vaivorykštė...pas jumi jas ten gamina ar kaip čia yra?