Dėl Say portretų, tai aš manau, kad visi mums ir neturi patikti. Nes paprasčiausiai mes skirtingai matome žmones, skirtingai juos ir pateikiame. Mačiau Laukinės portretą. Jei nebūčiau mačiusi Ersės darytų foto, galvočiau, jog super. Bet galvoje aš jau išsaugojusi kitokį Laukinės atvaizdą. Nors ir pati sakė, kad ne visose Ersės foto sau patinka.
Ir vat, visą dieną vaikščiojau ir mąsčiau apie tai. Ir supratau, jog Say Jus matė vienokias, tokias kokias matė ir įamžino. Kitas autorius jus vėl kitokias vaizduos, bet jis juk užfiksuos taip kaip mato.. O, kad nemato niekas kaip tu pats save matai, tai nieko nepadarysi. To praregėjimo neįpūsi.
Tikrai labai grazi mergaite, tokia maza Pakahonta
Visa diena tokia uziparinus buvau del to objektyvo, nu tai ka pasiemiau autokedute, isodinau ten Saule ir pafotkinau, na ligtai su fokusu viskas gerai, tik savo rankas reikes patiesint ir nedrebint fotkinant nieko ismoksim ...
Visa diena tokia uziparinus buvau del to objektyvo, nu tai ka pasiemiau autokedute, isodinau ten Saule ir pafotkinau, na ligtai su fokusu viskas gerai, tik savo rankas reikes patiesint ir nedrebint fotkinant nieko ismoksim ...
Uzeiu ir matau savo varda minint
As sau retai kada patinku nuotraukuose, patinku dazniausiai kai viska ant fotiko nustatau, pasakau vyrui nuo kur iki kur ir kaip fotkint, pati sutvarkau fotke ir tuomet galiu i save ziuret Nors gal ir jis tiesiog mane mato tokia, kokia sau patinku Mano vyras sako, jei CD yra dvi dainos kurios patinka, jau gali pirkt, jei 3 tai jau idealu, tai as jei is fotosesijos turiu viena nuotrauka kurioj sau patinku, tai man jau buvo verta
Tikriausiai normalu, kad matome save kitaip nei kiti. Jei turiu galimybe, kartais pries fotosesija paziuriu pvz FB i to zmogaus nuotraukas. Daznai tokias kur isideda, juose sau patinka. Pas Laukine nelabai ka ejo iziuret Bet man visose atrodei graziai, jei patiko bent pora tai jau liuks
baisiai gaila kad nepamaciau Laukines by Sayonara.
O dabar is kitos serijos. Dar karta kartoju, jei nesaugot kur nors kitur apart kompu nuotrauku, tai saugokit Zaibas pasirodo trenkia i ta pacia vieta. Gi kai sugedo kompas, pasiemiau kita. Kadangi mano isorini harda irgi buvo pasieme, galejau tik i ta kita kompa rasyt, bet ai galvoju, einu ir nusipirksiu papildoma dar viena isorini diska. Ir ka, gerai kad is kart isirasiau. Kompas numire po poros dienu Si karta motinine plokste, aisku nuotraukas nebutu buve problemu istraukt, bet vel kiek nervuuuu.
As sau retai kada patinku nuotraukuose, patinku dazniausiai kai viska ant fotiko nustatau, pasakau vyrui nuo kur iki kur ir kaip fotkint, pati sutvarkau fotke ir tuomet galiu i save ziuret Nors gal ir jis tiesiog mane mato tokia, kokia sau patinku Mano vyras sako, jei CD yra dvi dainos kurios patinka, jau gali pirkt, jei 3 tai jau idealu, tai as jei is fotosesijos turiu viena nuotrauka kurioj sau patinku, tai man jau buvo verta
Tikriausiai normalu, kad matome save kitaip nei kiti. Jei turiu galimybe, kartais pries fotosesija paziuriu pvz FB i to zmogaus nuotraukas. Daznai tokias kur isideda, juose sau patinka. Pas Laukine nelabai ka ejo iziuret Bet man visose atrodei graziai, jei patiko bent pora tai jau liuks
baisiai gaila kad nepamaciau Laukines by Sayonara.
O dabar is kitos serijos. Dar karta kartoju, jei nesaugot kur nors kitur apart kompu nuotrauku, tai saugokit Zaibas pasirodo trenkia i ta pacia vieta. Gi kai sugedo kompas, pasiemiau kita. Kadangi mano isorini harda irgi buvo pasieme, galejau tik i ta kita kompa rasyt, bet ai galvoju, einu ir nusipirksiu papildoma dar viena isorini diska. Ir ka, gerai kad is kart isirasiau. Kompas numire po poros dienu Si karta motinine plokste, aisku nuotraukas nebutu buve problemu istraukt, bet vel kiek nervuuuu.
QUOTE(Ersė @ 2011 08 25, 17:51)
Kompas numire po poros dienu Si karta motinine plokste, aisku nuotraukas nebutu buve problemu istraukt, bet vel kiek nervuuuu.
OMG o kaip is to kompo pavyko atgaut foto
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 25, 19:25)
OMG o kaip is to kompo pavyko atgaut foto
dar neturiu jokiu ziniu
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 17:02)
Vat jau teisingesniu keliu eini. Suprantu kokiu foto tikiesi, trecio blyno laukiu. Jauciu bus skanus.QUOTE(rG @ 2011 08 25, 19:02)
Pavyzdžiui, man šiandien labai prasta nuotaika, siaubingai, ir va dabar aš galvoju, kad Tu apie mane (nors ir labai susireikšminu), tai man dar labiau sunku
as apie save irgi pagalvojau
siaip nesikandzioju ir nuo neigiamu komentaru nemirstu, jei ka.
Sorry uz lietuvisku raidziu nebuvima, perkrausiu pc ir vel jos bus.
šiandien oij kiek vargau su Kiev'u vieną kartą kažkas ryškiai užstrigo padarius vieną kadrą, juosta prasisuka, o šuterį nuspaudus nieko nevyksta ir manualą skaičiau, ir youtube žiūrėjau- nieks nesidaro taip kaip turi darytis tai ėjau patamsiai , ištraukiau juostą lauk, suvyniojau, sudėjau atgal iš naujo- veikia, ura nežinau, apšviečiau tą juostą, sugadinau ar ne, nes ten jokio bakelio , nieko nėr nu žodžiu, išvariau prie ežero pafotkint, 5 kadrai ir juosta TIPO nebeprasisuka, nu ale užstrigo ta rankenėlė ir psio jau kaip žemę pardavus susiruošiau namo važiuot, dar eidama link mašinos, masčiau kame čia reikalas, nu kaip taip gali būt, Akasha gi fotkino kažkaip, nu kaip man gali neprasisukt nu nieko ten tokio nėra kas gali strigint davai stipriau galvoju pabandysiu tą rankenėlę pasukt.. nu ir ura- prasisuka blyn, rusiškas geležinis daiktas, jėgos biški daugiau naudot pasirodo reik akyse prašviesėjo, išsišiepiau kaip blešinė, bet ale žiūriu saulė tai jau už miško pasislepė nu bet nufotkinau kelis kadrus, tik jaučiu ten ir double expo bus, visko bus žodžiu - "menas" prasitestavau, kitą savaitę bandysiu į FS jį pasiimt tikiuosi ten be nuotykiu bus
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 20:00)
as apie save irgi pagalvojau
Yvette, niekam nepaslaptis, kad Tu toli gražu ne pradžiamokslė. Ir jeigu kas sako, kad darbai be ryšio, gali būti, kad tas asmuo iki to nesubrendo. Aš tikrai ne viską suprantu pas gerokai pažengusius, bet man pažengę yra autoritetai. Gali būti, kad ateityje jų taip ir nepamėgsiu, o gal kaip tik labai viskas patiks, tiesiog matymas naujoko yra visiškai kitoks, nors jam taip neatrodo. Aš kalbu ir iš savo varpinės - kaip viskas pasikeitė. Savo sesę šiandien perspėjau (nusipirko fotoaparatą praėjusią savaitę) - sakau, gali būti, kad kurį laiką ant akių dūmelis bus, manysi, kad šedevrus darai
Ir aš tikiu viskuo ką sako autoritetai, net jei galvojau visiškai kitaip, pamąstau - o gal ne taip aš mąstau, gal dar nematau, gal nesuprantu. Stačia galva nepuolu kas ką pasako, bet būtinai pagalvoju. Todėl man visada labai svarbi Tavo nuomonė, esu dėkinga dėl kiekvieno pirstelėjimo
Na, pavyzdžiui, tikiu, kad daug kas nesupranta Maggy Bet ji apskritai yra ypatingas žmogus, po šitiek metų ją pamačiau ir nesu abejinga Ir ji ne vakar pradėjo fotografuoti. Ji ten bando, dėliojasi, ieško. Na, ir įdeda kritikai Ko nesuprantu, nes iš esmės jau pati savo galvą turi Ir ji sau daro, ne kam kitam.
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 19:02)
ėėė, neįsiskaičiau. Pasakei A, pasakyk ir B Pavyzdžiui, Yvetė tiesiai šviesiai pasakė, kad su Laukinės stilium nepakeliui, arba Laukinė pasakė Say, kad ji sendina, o ne fotkina, o ką Tu pasakei čia? Pavyzdžiui, man šiandien labai prasta nuotaika, siaubingai, ir va dabar aš galvoju, kad Tu apie mane (nors ir labai susireikšminu), tai man dar labiau sunku
Aha, susireikšminai.
Nu gerai.
Aš pėvėzė pokolkas nesukramtau Say miano. Ko gero man iki jos dar laaaabai toli. Aš kitaip matau, kitaip viską įsivaizduoju.
Pokolkas aš vis dar tyliai ištikimai esu Laukinės gerbėja. Ten pas ją viskas man artima, suprantama.
Nemoku verbalizuot.
Pavargau siaubingai..... Kaip jūs spėjat?
O šiaip neatlikau koliažų užduoties ir išvis kurį laiką jaučiuosi labai prislėgta, mokslai prasideda, baigėsi mano katino dienos
Šiaip čia nėra vieno asmens, kuriam jausčiau negatyvius jausmus. Vieni patinka labiau, kiti mažiau, bet nėra tokių, kurių negaliu pakęsti. Tuo džiaugiuosi.
Bet darbai ne visų patinka, dažniausiai nekomentuoju aš jų. Manau, daug kas taip daro ir manau taip sąžiningiau nei išspausti mandagiai šypseną.
Labai gaila, kad nesusipažinau su Svajone, Paprasta.
Erse, stebiuosi Tavo stiprybe, aš bliaučiau, matyt, ir skųsčiausi baisiausiai, o čia lyg tarp kitko Nuostabuolė Tu, gaila, kad vis va toks gyvenimas, nesusimatom
Kaip prieš smertį aš čia
Refresh, Laukinė, kaip ir Paprasta, jos fotografuoja sentimentaliai ir kokybiškai. Jos negali nepatikti ir ypač tiems, kuriuos fotografuoja O Say yra kitas etapas, be to, ji fotografuoja sau, kaip ir minėta, Maggy
Šiaip čia nėra vieno asmens, kuriam jausčiau negatyvius jausmus. Vieni patinka labiau, kiti mažiau, bet nėra tokių, kurių negaliu pakęsti. Tuo džiaugiuosi.
Bet darbai ne visų patinka, dažniausiai nekomentuoju aš jų. Manau, daug kas taip daro ir manau taip sąžiningiau nei išspausti mandagiai šypseną.
Labai gaila, kad nesusipažinau su Svajone, Paprasta.
Erse, stebiuosi Tavo stiprybe, aš bliaučiau, matyt, ir skųsčiausi baisiausiai, o čia lyg tarp kitko Nuostabuolė Tu, gaila, kad vis va toks gyvenimas, nesusimatom
Kaip prieš smertį aš čia
Refresh, Laukinė, kaip ir Paprasta, jos fotografuoja sentimentaliai ir kokybiškai. Jos negali nepatikti ir ypač tiems, kuriuos fotografuoja O Say yra kitas etapas, be to, ji fotografuoja sau, kaip ir minėta, Maggy