Sveikos
Tkirai patiko je'taime nuotraukytės, modeliukas irgi
Dar ta mergytė labai, berods, Kristuko
Kadangi plepėt nemoku, tai vėl noriu porą foto parodyt. Su saviškiais buvom javų lauke... Klaidelių matau, bet įdomi nuomonė iš šalies
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 28, 13:59)
siandien paskutine diena atsiskaitymui koliazu, kas nepristatys,lupsim
ir galim galvoti nauja zaidimas. Bet davai darom sarasiuka, termina, mane veza tokie ipareigojantys, jauciuosi labiau atsakingesne o tie tokie laisvo laiko, kazkaip manes nepastumia darbui ir galvojimui
ir galim galvoti nauja zaidimas. Bet davai darom sarasiuka, termina, mane veza tokie ipareigojantys, jauciuosi labiau atsakingesne o tie tokie laisvo laiko, kazkaip manes nepastumia darbui ir galvojimui
tai mastom
QUOTE(mamagute @ 2011 08 28, 17:12)
Kadangi plepėt nemoku, tai vėl noriu porą foto parodyt. Su saviškiais buvom javų lauke... Klaidelių matau, bet įdomi nuomonė iš šalies
Tvarkyčiau su PS pirmąją nuotrauką. Trūksta ryškumo, pagyvinčiau spalvas, arba daryčiau JB. Nors gal geriau gyvinti spalvas, pastumdyti curves, levels ir kt.. Visgi toks gyvas tas judesys mergaitės.
Tavo vietoje sugrįžčiau atgal su vaikais į tą javų lauką. Ir dar bandyčiau kuo geresnį rezultatą išgauti. Pamąstyčiau pozų abiems vaikams, kad nebūtų kas sau.
maija -> peržiūrėjau tavo fotosesiją [čia SM], tai man labai patiko, o ir kokybė kokia gera, matosi, kad tvarkingai susitvarkai su foto parametrais, sakyčiau - gerai pasidarbavai Spalvos gražios. Antroj kiek vos vos dešinės trūksta, bet ši man labiausiai patinka [kur mergina savo rankas plaukuose paskandinus], dar labai patiko tą, kur ale pro grotas žiūri )) Smagu
3kitten -> Man kaip tais trūksta kontrasto, spalvos gražios, matyt actioną dėjai, bet aš tai paryškinčiau, pakontrastinčiau. Pirmoji centruota ir viršugalvis nukirstas.
Kitas bandau spėti flicker'y pakomentuoti
ai, dar pritariu tai nuomonei, kad šiais laikais PS neišvengiamybė, todėl noriu ir juo gerai išmokti naudotis, t.y. tinkamai išnaudoti jo galimybes, tiesa, prieš tai turėjau PS3, tai PS4 man vopšče tobulybė, taip noriu PS5, jaučiu, man akys astiverstų į kitą pusę jei jau 3 nuo 4 taip skiriasi vien, kai RAW tvarkai.
Ir aš labai džiaugiuosi, kad čia reikalaujama iš NAUJOKŲ daug daugiau, jūs šaunuolės senbuvės. Aš tik už tinkamą ir griežtą kritiką. Pritariu Sayonaros pasisakymui apie mokyklas
Beje, kaip flicker'y pažiūrėti, kokiais parametrais fotografuota nuotrauka? nelabai pavyko man rasti.... Sakau, gal ne ten ieškau, gal kuri mane paprotins? M?
Kodėl trinat nuotraukas??? Nespėjau pamatyti nei kažkieno koliažų, nei anot kitų - nevykusios berods refresh fotosesijos su neštuke, skaitau kometarus ir įsivaizduoju, kaži - kaip ten buvo įkomponuoti tie meškučiai ir albumai man nepatinka, kad trinat lauk aš savo netrinu... nors ir komentarų mažai gaunu
3kitten -> Man kaip tais trūksta kontrasto, spalvos gražios, matyt actioną dėjai, bet aš tai paryškinčiau, pakontrastinčiau. Pirmoji centruota ir viršugalvis nukirstas.
Kitas bandau spėti flicker'y pakomentuoti
ai, dar pritariu tai nuomonei, kad šiais laikais PS neišvengiamybė, todėl noriu ir juo gerai išmokti naudotis, t.y. tinkamai išnaudoti jo galimybes, tiesa, prieš tai turėjau PS3, tai PS4 man vopšče tobulybė, taip noriu PS5, jaučiu, man akys astiverstų į kitą pusę jei jau 3 nuo 4 taip skiriasi vien, kai RAW tvarkai.
Ir aš labai džiaugiuosi, kad čia reikalaujama iš NAUJOKŲ daug daugiau, jūs šaunuolės senbuvės. Aš tik už tinkamą ir griežtą kritiką. Pritariu Sayonaros pasisakymui apie mokyklas
Beje, kaip flicker'y pažiūrėti, kokiais parametrais fotografuota nuotrauka? nelabai pavyko man rasti.... Sakau, gal ne ten ieškau, gal kuri mane paprotins? M?
Kodėl trinat nuotraukas??? Nespėjau pamatyti nei kažkieno koliažų, nei anot kitų - nevykusios berods refresh fotosesijos su neštuke, skaitau kometarus ir įsivaizduoju, kaži - kaip ten buvo įkomponuoti tie meškučiai ir albumai man nepatinka, kad trinat lauk aš savo netrinu... nors ir komentarų mažai gaunu
QUOTE(mamagute @ 2011 08 28, 15:12)
įdomi nuomonė iš šalies
Pirmoji šiek tiek įdomesnė, bet labai suspausta. Visoms trūksta ryškensių spalvų, kiek per pilkos man jos
o aš kokį trečią kartą pažiūrėjau filmą Стиляги (Stileivos) Pirmą kartą kai žiūrėjau filmą, dar nefotografvau-tiesiog patiko pati filmo istorija, muzika, šokiai. O dabar žiūrėjau kiek kitomis akimis ir negaliu atsigrožėti-koks tas filmas fotografiškas vis tik
QUOTE(gizzy @ 2011 08 28, 14:23)
Man čia toks pasipyškinimas gamtoje. Tvarkingos dėl fokuso, bet ne spalvomis, ar kompozicija. Tokia mišrainė. Jei draugė su vaiku ne už jūrų, marių, pabandyk sugalvoti fs. Subrandink idėją, pagalvok kaip galėtum ją įgyvendinti ir imkis darbo. Išnaudok, kiek tik gali, kad ir tas pačias vietas kur jau buvot. Šiaip pasipyškinti gamtoje kiekvienas gali.
Dingo tiklas uždėjus grūdo, bet taip norisi man to neryškumo čia... Dar nugarą nukirpau..
je'taime -> pasakiška
je'taime -> pasakiška
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 28, 18:13)
Rodau ant tavo nuotraukos. Beje, ne pas visus gali pamatyti exif. Aš, pavyzdžiui, irgi nerodau.
QUOTE(Ka @ 2011 08 28, 18:11)
Tvarkyčiau su PS pirmąją nuotrauką. Trūksta ryškumo, pagyvinčiau spalvas, arba daryčiau JB. Nors gal geriau gyvinti spalvas, pastumdyti curves, levels ir kt.. Visgi toks gyvas tas judesys mergaitės.
Tavo vietoje sugrįžčiau atgal su vaikais į tą javų lauką. Ir dar bandyčiau kuo geresnį rezultatą išgauti. Pamąstyčiau pozų abiems vaikams, kad nebūtų kas sau.
ačiū, Ka, labai už pastebėjimus Tai normalios programos tvarkymui ir neturiu, matau, kad reiktų pagyvint spalvas ir pan. Bet ,tikiuosi, turėsiu Norėčiau Nikon capture NX2 įsigyt. Gal kas dirba su ja?
QUOTE(dosa @ 2011 08 28, 18:16)
Pirmoji šiek tiek įdomesnė, bet labai suspausta. Visoms trūksta ryškensių spalvų, kiek per pilkos man jos
o aš kokį trečią kartą pažiūrėjau filmą Стиляги (Stileivos) Pirmą kartą kai žiūrėjau filmą, dar nefotografvau-tiesiog patiko pati filmo istorija, muzika, šokiai. O dabar žiūrėjau kiek kitomis akimis ir negaliu atsigrožėti-koks tas filmas fotografiškas vis tik
žiauriai geras filmas,seniai žiūrėjau, reikia dar kartą pažiūrėti
QUOTE(Myce @ 2011 08 28, 18:23)
Aš tai matau tinklą. Matau ką tas žmogus daro. Man patinka pats kadras, toks šaltas, rudeniškas, vėjuotas ir šlapias.
Bet grūdo dėčiau šiek tiek mažiau.
Tiesa, nukirstos nugaros tikrai gaila, dar ir pirštas nukirstas. Dar horizonto linija eina per galvą. Atrodo, tiek ne daug trūksta, kad to nebūtų.
Ai, dar džemperio raištelis man kliūna už akių.
merginos, užbėgau trumpam, nelupkit dėl koliažo, ryt ryte bus, užsiknisus juodai, dabar vėl išlekiu
ryte bus
ryte bus