maija -> peržiūrėjau tavo fotosesiją [čia SM], tai man labai patiko, o ir kokybė kokia gera, matosi, kad tvarkingai susitvarkai su foto parametrais, sakyčiau - gerai pasidarbavai

Spalvos gražios. Antroj kiek vos vos dešinės trūksta, bet ši man labiausiai patinka [kur mergina savo rankas plaukuose paskandinus], dar labai patiko tą, kur ale pro grotas žiūri

)) Smagu
3kitten -> Man kaip tais trūksta kontrasto, spalvos gražios, matyt actioną dėjai, bet aš tai paryškinčiau, pakontrastinčiau. Pirmoji centruota ir viršugalvis nukirstas.
Kitas bandau spėti flicker'y pakomentuoti
ai, dar pritariu tai nuomonei, kad šiais laikais PS
neišvengiamybė, todėl noriu ir juo gerai išmokti naudotis, t.y. tinkamai išnaudoti jo galimybes, tiesa, prieš tai turėjau PS3, tai PS4 man vopšče tobulybė, taip noriu PS5, jaučiu, man akys astiverstų į kitą pusę

jei jau 3 nuo 4 taip skiriasi

vien, kai RAW tvarkai.
Ir aš labai džiaugiuosi, kad čia reikalaujama iš NAUJOKŲ daug daugiau, jūs šaunuolės senbuvės. Aš tik už tinkamą ir griežtą kritiką. Pritariu
Sayonaros pasisakymui apie mokyklas
Beje, kaip flicker'y pažiūrėti, kokiais parametrais fotografuota nuotrauka? nelabai pavyko man rasti.... Sakau, gal ne ten ieškau, gal kuri mane paprotins? M?
Kodėl trinat nuotraukas??? Nespėjau pamatyti nei kažkieno koliažų, nei anot kitų - nevykusios berods refresh fotosesijos su neštuke, skaitau kometarus ir įsivaizduoju, kaži - kaip ten buvo įkomponuoti tie meškučiai ir albumai

man nepatinka, kad trinat lauk

aš savo netrinu... nors ir komentarų mažai gaunu