QUOTE(frederica @ 2011 08 28, 11:00)
Atnešu ir aš temai, bikų , zuikių ir vaivorykščių.
Šį sykį su maža vaivorykštė.
Viltė, Žiogas ir vaivorykštė.
Šį sykį su maža vaivorykštė.
Viltė, Žiogas ir vaivorykštė.
Kaip gera ziuret i tokia nuotrauka lietinga sekmadienio ryta... man ji kvepia vasaros ryto gaivumu

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 28, 10:12)
kelias įmesiu, daugiau rasit flickr. ir vėl buvo sunku atrinkt, ką viešint, o ko ne.
Man ketvirtoji nuotrauka patinka. O siaip, kaip tu ir pati sakei, gyvumo kiek truksta tose nuotraukose - bent jau mano nepatyrusiai akiai

Nors va neseniai skaiciau ese (apie poezija, ne apie nuotraukas), tai jos autoriaus nuomone, to elementaraus "patinka/nepatinka" turetu ir uztekti. Gali analizuoti, kiek nori, kodel patinka ar nepatinka (ir ypac - kodel turetu patikti ar nepatikti), bet tai nera esme. Arba eilerastis/nuotrauka/paveikslas... yra "tavo" ir tau patinka, arba ne. O argumentai, kodel - tik priedelis, dazniausiai vartojamas gincuose su tais, kuriu nuomone skiriasi nuo tavo.
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 28, 12:06)
irrrr paskutinė nuotrauka 
mano favoritė iš sesių serijos.

mano favoritė iš sesių serijos.
Sita man labai labai...

QUOTE(sayonara @ 2011 08 28, 07:51)
Reputacija ne prie ko. Tu skaiati, kiek čia visko prirašoma?? 

Stengiuosi

QUOTE(sayonara @ 2011 08 28, 07:51)
Na žinok gražios kelionių fotos būna tik po tam tikro apdirbimo. Mano galva.. Gilių žinių gal ir ne, gal net nebūtina PS, bet kažkuo apdirbti teks, jei nori gerų prisiminimų vaizdais ir gerų atsiliepimų. 

Mano supratimu, ir kiek teko dometis, geros kelioniu foto yra tiesiog juodo darbo rezultatas - t.y. fotografuojama tam tikru laiku, kad butu kuo geresne sviesa, daznai dirbama n kartu toj pacioj vietoj, padaroma simtai nuotrauku su tuo paciu vaizdu, kad paskui is ju issirinkti viena-dvi geras. Tada jau tos "gerosios" kazkiek apdorojamos.
As nesiekiu tapti profesionalia kelioniu fotografe. Savo kelioniu nuotraukomis (kaip vaizdiniais prisiminimais) siaip jau negaliu skustis, mano reportazu negausus fanai irgi pretenziju nereiskia