Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 28, 10:45)
pramuš pusę temos ant heliosų dabar biggrin.gif

banga Nr. 2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 28, 12:48)
dvi savaites manes nebus, tai galit lengviau atsikvept - bent jau laikinai rusciu mano zodziu negirdesit biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš per tą laiką sudėsiu sesijos su žirgu fotkes, o prieš grįštant išimsiu, nes vis galvojau, kaip čia visom parodyt ir Tavo komentarų nenesulaukt biggrin.gif
Gražaus ir saldaus medaus mėnesio, sapnuok mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 28, 11:48)
kazkokia izymybe jauciuosi siom dienom biggrin.gif

bet dekui biggrin.gif

dvi savaites manes nebus, tai galit lengviau atsikvept - bent jau laikinai rusciu mano zodziu negirdesit biggrin.gif

Sveikinu, brum smile.gif Saldaus medučio biggrin.gif
Atsakyti
brumbrumai, darkart sveikinu, laikinu, share'inu ir post'inu..smile.gif pailsėk, NEsapnuok mūsų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 rugpjūčio 2011 - 12:00
ir aš sveikinu brum smile.gif

irrrr paskutinė nuotrauka biggrin.gif
mano favoritė iš sesių serijos.
user posted image

pagalvojau, kad gal prikibsit todėl, kad mažoji gale ir šiek tiek nefokuse, bet taip turėjo būt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 28 rugpjūčio 2011 - 12:35
Sveikutės, mamytos, vis dar nespėju su jumis doh.gif pati kalta, kad bastaus kažkur, matomai smile.gif bet vkr pavyko vakare sesę pafotografuoti su makiažu, planuota apranga ir šukuosena bigsmile.gif nekantrauju sutvarkyti ir atrinkti bent 5 nuotraukas, bet tas kleckis mano mažas... Kaip jūs taip susitvarkot, gal gerų bobučių turit, kur padeda prižiūrėti? bigsmile.gif

Vuoj, žadėtasis saulės zuikutis, čia kur neseniai ieškojau miške temai blush2.gif Kaip įvertinsit?
user posted image
Gaila, kad vėl orai subjuro, labai džiaugiuosi įvykdžius sesei fotosesiją vkr, galvojom, kad gal šian, bet gerai, kad ją įkalbėjau vkr vis dėlto thumbup.gif O dbr taip niūru lauke, net lįsti nesinori...

Ojej, kaip smagu, prisidedu ir aš prie Brum sveikinimo kolektyvo, padainuočiau dainelę, bet negirdėsit lotuliukas.gif tai kad siunčiu sveikinimus, daug KARŠTOS meilės heart.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 28, 11:53)
banga Nr. 2 smile.gif

O aš labai iš Tavęs tikėjausi atsakymo apie helios 44 biggrin.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 28, 12:06)
pagalvojau, kad gal prikibsit todėl, kad mažoji gale ir šiek tiek nefokuse, bet taip turėjo būt. biggrin.gif
Viskas čia LABAI gerai 4u.gif Sesės labai charakteringos. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 28 rugpjūčio 2011 - 12:17
je t'aime -> mirštu dėl tavo nuotraukų, labai patinka tavo braižas thumbup.gif man patinka, tik norėtųsi, kad visa mergina ne fokuse matytųsi, na, tarp jų, kad tarpas būtų, bet stilius - jėga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 28, 13:17)

Viskas čia LABAI gerai  4u.gif

biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 28, 13:17)
je t'aime -> mirštu dėl tavo nuotraukų, labai patinka tavo braižas  thumbup.gif  man patinka, tik norėtųsi, kad visa mergina ne fokuse matytųsi, na, tarp jų, kad tarpas būtų, bet stilius - jėga  thumbup.gif

ačiū smile.gif bet aš įsitikinusi, kad neradau dar savo braižo, t.y. esu tik jo paieškose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 28, 11:06)

Pamačius tokias nuotraukas, užsimanau parduoti savo fotika, nu.....
Išties, beje-modeliukai tooookie išraiškingi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 28, 12:17)
O aš labai iš Tavęs tikėjausi atsakymo apie helios 44 biggrin.gif

Viskas čia LABAI gerai  4u.gif Sesės labai charakteringos. Šaunuolė  4u.gif

ups, aš praleidau klausimą.. blush2.gif einu paskaityt.
apie heliosą.. senas kit'inis zenitų objektyvas, daro TUOS burbulus, veikia normaliai iš principo tik esant gerai šviesai. jei nori dėtis ant skaitmenos įsigyji adapterį, jie gali būti pigesni ir brangesni. brangesni - su fokuso patvirtinimu. sako žmonės, kad ant canonų jis gražiau piešia. mano viena draugė turi ant nikono jį, sako, nefokusuoja į begalybę. aš ant canono su juo neturiu ir neturėjau bėdų. pagūglink fotkių su juo darytų ir nuspręsi, ar nori, jei nori, ieškosim. vilniuje jų būna, turguje galėsiu paieškoti kada. 4u.gif a tink atsakymas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 rugpjūčio 2011 - 12:28
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 28, 14:06)

Zavinga bigsmile.gif Atrodo, kad si foto isimta is to didelio didelio mamos jaunystes nuotrauku albumo thumbup.gif

Brum, sveikinimai sukurus seima 4u.gif
Atsakyti