QUOTE(kristukass @ 2011 08 27, 23:25)
Oi tu pinduke (atsiprasau, jeigu as cia per drasiai)

, neuztenka tik pagalvot. O as paskui stresuoju cia per naktis nemiegu, verkiu kibira salia pasistacius.

Galvoju, jog lievas foto darau. Niekas nepastebi.

Tu žinai, neužsirauk. Ba aš pastebėjau, kad komentuojama yra dažniausiai dviem atvejais: arba kai foto tikrai labai stipri, arba kai.. visiškas kakis. Taip kad
kartais komentarų nebuvimas reiškia, kad visai padoriai nufotkinai, bet stebuklo aštunto nepaperėjei

Reik būt tiesiog budriam ir atskirt kada komentarų nebuvimas yra dėl ko.. Čia aš labai perkeltine prasme.
O dėl pinduke.. Aš gyvenime bunu tokia, kokios manęs reikia. Jei maximos pardavėja mala šūdą ir miegodama skaičiuoja prekes, o man sprogta papai nuo pieno, diedas skambina penkioliktą kartą į telefoną, kad vos kelių dienų kūdikis staiga netikėtai pabudo ir reikia MP (mamos pieno) ir jis klykia,... aš tai maximos pardavėjai šypsaus, nors ištiesų nenorėčiau. Forumas man- poilsis nuo mandagumo, nuo dirbtinumo ir visokios kokio -umo. Taipkad drąsiai priimu kas ką sako ir labai rekomenduoju sakyti viską kas ant pirštų galiukų kybo

.Jei nepatinka, neskaityk, man dėl to galvos neskauda. Jei man kažkas patinka, galiu pasakyt labai riebiai ir įtikinamai, galiu meilėj prisipažint ar dar bele ką. Virtuali erdvė tam tikras emocijų katalizatorius kur viskas susitiprinama. Ir šiaip, pabėgimas nuo daug ko. Aj, blin. Vėl kabinu su šaukštu. Oki, labos.