Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(aroonele @ 2011 08 28, 00:07)
uch, dieną neprisėsk ir še tau 40psl  doh.gif  permečiau akim, labai patiko Mažasis princas ir nepamenu kieno, bet tos kojos su virve, smėliu, nu varvinau akis  bigsmile.gif

mano mano ten kojos su virve ir kede. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 27, 23:25)
Oi tu pinduke (atsiprasau, jeigu as cia per drasiai)  biggrin.gif , neuztenka tik pagalvot. O as paskui stresuoju cia per naktis nemiegu, verkiu kibira salia pasistacius.  laugh.gif Galvoju, jog lievas foto darau. Niekas nepastebi.   biggrin.gif

Tu žinai, neužsirauk. Ba aš pastebėjau, kad komentuojama yra dažniausiai dviem atvejais: arba kai foto tikrai labai stipri, arba kai.. visiškas kakis. Taip kad kartais komentarų nebuvimas reiškia, kad visai padoriai nufotkinai, bet stebuklo aštunto nepaperėjei biggrin.gif Reik būt tiesiog budriam ir atskirt kada komentarų nebuvimas yra dėl ko.. Čia aš labai perkeltine prasme. 4u.gif
O dėl pinduke.. Aš gyvenime bunu tokia, kokios manęs reikia. Jei maximos pardavėja mala šūdą ir miegodama skaičiuoja prekes, o man sprogta papai nuo pieno, diedas skambina penkioliktą kartą į telefoną, kad vos kelių dienų kūdikis staiga netikėtai pabudo ir reikia MP (mamos pieno) ir jis klykia,... aš tai maximos pardavėjai šypsaus, nors ištiesų nenorėčiau. Forumas man- poilsis nuo mandagumo, nuo dirbtinumo ir visokios kokio -umo. Taipkad drąsiai priimu kas ką sako ir labai rekomenduoju sakyti viską kas ant pirštų galiukų kybo smile.gif.Jei nepatinka, neskaityk, man dėl to galvos neskauda. Jei man kažkas patinka, galiu pasakyt labai riebiai ir įtikinamai, galiu meilėj prisipažint ar dar bele ką. Virtuali erdvė tam tikras emocijų katalizatorius kur viskas susitiprinama. Ir šiaip, pabėgimas nuo daug ko. Aj, blin. Vėl kabinu su šaukštu. Oki, labos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 27 rugpjūčio 2011 - 23:44
Pasivaidensiu nors naktimis ... biggrin.gif
Dosa, smagu, kad pastebėjai bei įvertinai smile.gif
Maggie, ech, kaip pasiilgau Tavęs friends.gif
Yvette, aš neturiu bedančių favorituose ( o visai norėčiau smile.gif ), bet tau extra įkėliau savo bedantį čia. Sorry, ne visi matysite, nes ... nu patinka mums prie jūros jaustis lyg ką tik gimusiais. tongue.gif
Čia kažkas minėjo, kad patinka tik žmones fotografuoti. O aš labai myliu detales ir gamtą. Jei dar saulė kadre žaidžia, tai man iš vis super. Taigi, taršykit, kam ant seilės. biggrin.gif

user posted image

Say, užbėgai man už akių. biggrin.gif doh.gif Aš vis tyliai apie je' tame svajojau. O va tu ėmei ir pasisiūlei.
wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 27 rugpjūčio 2011 - 23:46
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 28, 00:39)
Tu žinai, neužsirauk. Ba aš pastebėjau, kad komentuojama yra dažniausiai dviem atvejais: arba kai foto tikrai labai stipri, arba kai.. visiškas kakis. Taip kad kartais komentarų nebuvimas reiškia, kad visai padoriai nufotkinai, bet stebuklo aštunto nepaperėjei  biggrin.gif Reik būt tiesiog budriam ir atskirt kada komentarų nebuvimas yra

Na man tyla reiskia, jog foto yra nekomentuotina. biggrin.gif Ir tai issigalvojau ne as jeigu ka. biggrin.gif

Oi gerai tu moki pakalbet. thumbup.gif Labos. bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 28, 00:05)

Kokia mergyte grazi!!! wub.gif Man abi nuotraukytes fainos, labai linksmos ir antroj visai netrukdo tos lupytes, kaip tik zavesio suteikia smile.gif

O as nebespeju nieko, na bet cia turbut dauguma taip smile.gif Siandien dariau fotosesija, kelias foto aptvarkiau ir is kart begu rodytis jums biggrin.gif Man patinka, jau vien todel, kad pagaliau ne savo vaikus fotkinau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 28, 00:39)

Jaučiu atsibosiu.
Bet vistiek noriu pasakyt kad tu man labai patinki blush2.gif biggrin.gif
Ypač rašymo maniera, bei gi fotografavimo stilius.

Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 08 28, 00:44)

Nusipurciau pamacius foto. blush2.gif Po kapines megstu pavaiksciot. Ten tokia ramybe... Saulute graziai pagauta. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2011 08 28, 00:48)
Kokia mergyte grazi!!!  wub.gif  Man abi nuotraukytes fainos, labai linksmos ir antroj visai netrukdo tos lupytes, kaip tik zavesio suteikia smile.gif

Aciu. 4u.gif

Nugis grazu. bigsmile.gif Nuotraukos tvarkingos, kokybiskos. Labiausiai patiko pirmoji ir paskutinioji. Pirmoji tai isvis labai profesionali. Tik apranga pakeitus i lengvute suknele ir vuolia. bigsmile.gif Grazuma.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 27, 23:51)
Jaučiu atsibosiu.
Bet vistiek noriu pasakyt kad tu man labai patinki  blush2.gif  biggrin.gif
Ypač rašymo maniera, bei gi fotografavimo stilius.

Labanakt.

Na tai taip ir pelnomės sąmokslo dalyvius bei užtarėjus. Kaip ten frederica sakė apie mane: bjauri esu, bet nedurna biggrin.gif Ta gyvatė visiems vadovauja, vabalams, orui, dangui..
Nu nieko, iki pasieksiu jos amžių aš irgi tokia būsiu biggrin.gif
Dėkui ponios. Frederica teisi, dėl manęs. Ir ji nepaminėjo tiesmukumo. Sakau kaip galvoju, ypač bendraudama virtualiai. Apie visus "patogu ir ne" "pridera ir ne" atsigalvoju realiame gyvenime. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 28, 00:31)
Aš, kaip komercinės fotografijos atstovė, kolkas tokio meno nesuprantu.

Tiesiog čia jau ne apie Tavo foto, bet iš vis apie temą pačią, kad labai sunku pakomentuoti, kai tokie visų skirtingi stiliai. Baisu komentarais nugesinti žmones. Pvz man šita foto nekokia, joje nematau nieko apart grūdo, bet ginkdie, baisu rašyti tai, kad gal aš neteisi, gal Tu būsimas foto didvyris, kūrėjas.. ir tik stilių skirtumo/nesupratimo dėka, baisu Tave nugąsdinti, nusodint, numušt įkvėpimą. Va apie ką susimąsčiau. unsure.gif

Tik dabar komentara pamaciau, oi prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tas ir yra, kad noooriu pastabu, po ju norisi daryti geriau yra vietos augimui, bla bla bla.. biggrin.gif

Kristukass, pirmoji nereali thumbup.gif Gera kudliuke, o jau emocija kokia wub.gif

Maija, trecioji labiausiai 4u.gif Pirmoje labai apranga kliuna, jei su melyna suknele laikytu smuika, manau, butu geriau..
Atsakyti
Užtat aš beveik niekam nepatinku, nebent Laukinei biggrin.gif
Ragana išvadina biggrin.gif

Maija, šaunuolė smile.gif

Alexo, patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 28 rugpjūčio 2011 - 00:05
QUOTE(Alexso @ 2011 08 27, 23:44)
Čia kažkas minėjo, kad patinka tik žmones fotografuoti. O aš labai myliu detales ir gamtą. Jei dar saulė kadre žaidžia, tai man iš vis super. Taigi, taršykit, kam ant seilės. biggrin.gif

Labai paprasta ir labai grazu... wub.gif

Ir dabar jau, ko gero, suprantu, ka sayonara apie bliku ir bokeh skirtumus pasakojo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 28, 00:55)
Nugis grazu.  bigsmile.gif  Nuotraukos tvarkingos, kokybiskos. Labiausiai patiko pirmoji ir paskutinioji. Pirmoji tai isvis labai profesionali. Tik apranga pakeitus i lengvute suknele ir vuolia.  bigsmile.gif  Grazuma.

Ačiū 4u.gif Man kažkaip patinka ta apranga, išryškėja panašios figūros - smuiko ir merginos biggrin.gif O šiaip fotografavau ją ir su suknele, tik dar nespėjau sutvarkyt blush2.gif

QUOTE(neiste @ 2011 08 28, 01:03)

Ačiū 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 28, 01:04)
Maija, šaunuolė smile.gif

Kaip malonu biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti