Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(kristukass @ 2011 08 27, 23:05)
Isdrisau ideti viena, tad dristu ir dar su viena lysti i eteri.  cool.gif

Paciai nepatinka tos lupytes perkreiptos, bet kad neina priprasyt, jog nesimaivytu. Sako, greiciau fotografuok, nes as tuoj pavargsiu.  doh.gif

O ko nedrįsti dabar? smile.gif man gražiai tos lūpytės ir kompoziciškai fainai. Apdirbimas kažkuo ne, bet pati nesuprantu, tai ir nebesiplėsiu biggrin.gif
Atsakyti
kristuk, man ši koooookia graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 27, 22:49)
Laukine pakomentavo mano foto!!  blink.gif  swoon.gif  yahoo.gif  blush2.gif Nemoku sviesint tik veiduko. O jeigu rimtai, tai isties malonu, kad pastebejai ir mane.  smile.gif

kas čia per blectva? Tavo foto man labai patinka. Negi niekad nekomentuoju? Na jau.. Ištiesų, komentuoju ne foto autorius, o pačias nuotraukas. Dažnai būna man komentuotinų nuotraukų biggrin.gif , bet tai laikas sutrukdo, tai dar kažkas. Kartais pabijau savo komentaru įnešti ugnies į forumą, kad brumbrumas vėl neoradėtų brumbruminti, kad varau of topicus biggrin.gif
Mano komentarai dar labai prasti, tik neseniai iš vis išdrįsau komentuoti kitų foto.. Dar kiek laiko atgal, tokios prabangos sau neleidau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 08 27, 23:07)
o man kaip tik labai mielos tos lūpytės. gražu

Man irgi. Tik kirpčiau kvadratą, ba man per daug apačios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 27, 23:08)

Mano komentarai dar labai prasti, tik neseniai iš vis išdrįsau komentuoti kitų foto.. Dar kiek laiko atgal, tokios prabangos sau neleidau  cool.gif

Aš tik neseniai pradėjau komentuoti naujokių namų darbus biggrin.gif Dabar naujokės jau pačios viena kitai "užskaito" biggrin.gif gerai visai biggrin.gif
Atsakyti
SVAJONE tau klausimuką turiu. Prie lomo nebuvo instrukcijos, bet mažutis lapelis. Brūkštelta, kad galima daryti dvigubą ekspo. Ar tu bandei ir kaip tai padaryti?Aš bandžiau, antrąkart mygtukas nenusispaudžia jei neprasuki. Bet kažkaip keistai galima ne tik į dešinę prasukinėti juostelę, bet ji pas mane ir į kairę sukasi. Tai čia vadinasi aš juostelę atgal suku dvigubom ekspo? Nors lig ir nesuka juostos atgal. Spalvotą šįkart įsidėjau tai teks palaukt rezultatų, užtai klausinėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 rugpjūčio 2011 - 23:13
Mmm... Maloniai nustebinta esu. rolleyes.gif Aciukas pastebejusioms ir nepatingejusioms brukstelt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 27, 22:09)
nuo antros akiu negaliu atitraukti bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Jau maniau ir vel lauks manes visiska kapu tyla... ax.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 27, 23:11)
Aš tik neseniai pradėjau komentuoti naujokių namų darbus biggrin.gif Dabar naujokės jau pačios viena kitai "užskaito" biggrin.gif gerai visai biggrin.gif

Ups... blush2.gif tai kad nieks nepasake, kad negalima taip daryti, o kai kurios pacios nesusipranta... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 27 rugpjūčio 2011 - 23:19

Aš kaip nedariusi namų darbų, nesijaučiu tokią teisę turinti ir tik kukliai ND postus praskrolinu smile.gif

Kristukai- man tikrai Tavo foto labai dauguma patinka. Nesąmonė kad niekad nesu to sakiusi. Arba nebent esu tikrai pagalvojusi, pradėjusi rašyt postą, bet kažkas sutrukdęs. Bet tikrai patinka. Ir je'taime labai patinka ir dar nemažai kieno. 4u.gif Pastebiu, kad net tų kieno nepatinka, prie tokių ciocių foto sugaištu ilgiau nagrinėdama jas, kas man ten patinka/nepatinka konkrečiai, nei prie tų, prie ko iškart galiu rašyti pliusą, kad faina nuotrauka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 27 rugpjūčio 2011 - 23:20
QUOTE(rG @ 2011 08 28, 00:08)
O ko nedrįsti dabar? smile.gif man gražiai tos lūpytės ir kompoziciškai fainai. Apdirbimas kažkuo ne, bet pati nesuprantu, tai ir nebesiplėsiu  biggrin.gif

Bijau pomidorais but apmetyta. biggrin.gif (Nors niekad ir nebuvau apmetyta). Su tuo redagavimu ir man sunku. Pasimetu as jau tarp tu actionu, curviu, leveliu, contrastu ir pan. doh.gif unsure.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 28, 00:11)
kas čia per blectva? Tavo foto man labai patinka. Negi niekad nekomentuoju? Na jau.. Ištiesų, komentuoju ne foto autorius, o pačias nuotraukas. Dažnai būna man komentuotinų nuotraukų  biggrin.gif , bet tai laikas sutrukdo, tai dar kažkas. Kartais pabijau savo komentaru įnešti ugnies į forumą, kad brumbrumas vėl neoradėtų brumbruminti, kad varau of topicus  biggrin.gif
Mano komentarai dar labai prasti, tik neseniai iš vis išdrįsau komentuoti kitų foto.. Dar kiek laiko atgal, tokios prabangos sau neleidau  cool.gif
Papildyta:
Man irgi. Tik kirpčiau kvadratą, ba man per daug apačios. 4u.gif

Na jau!!! tongue.gif Gal esi viena foto pakomentavus. biggrin.gif

As tai laukiu komentaru is visu, kas tik netingi komentuot. biggrin.gif

Zinok kvadratas gal nelabai, nes tada bus suspausta. As taip primetu ziuredama i foto. Nors tiesa sakant ir nebandziau. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 27, 23:21)

Zinok kvadratas gal nelabai, nes tada bus suspausta. As taip primetu ziuredama i foto. Nors tiesa sakant ir nebandziau.  mastau.gif

Kai primečiau, jo, realiai kvadratas spaudžia, bet 2x3 man per daug apačios. Tarpinio var turbūt nėra, tada labiau palikčiau 2x3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 28, 00:19)
Aš kaip nedariusi namų darbų, nesijaučiu tokią teisę turinti ir tik kukliai ND postus praskrolinu smile.gif

Kristukai- man tikrai Tavo foto labai dauguma patinka. Nesąmonė kad niekad nesu to sakiusi. Arba nebent esu tikrai pagalvojusi, pradėjusi rašyt postą, bet kažkas sutrukdęs. Bet tikrai patinka. Ir je'taime labai patinka ir dar nemažai kieno.  4u.gif Pastebiu, kad net tų kieno nepatinka, prie tokių ciocių foto sugaištu ilgiau nagrinėdama jas, kas man ten patinka/nepatinka konkrečiai, nei prie tų, prie ko iškart galiu rašyti pliusą, kad faina nuotrauka. 4u.gif

Oi tu pinduke (atsiprasau, jeigu as cia per drasiai) biggrin.gif , neuztenka tik pagalvot. O as paskui stresuoju cia per naktis nemiegu, verkiu kibira salia pasistacius. laugh.gif Galvoju, jog lievas foto darau. Niekas nepastebi. biggrin.gif

Aruonele, perziurejau tavo ft. Pirmas kas kliuvo tai daug isdegimu. Antra. Antro plano ryskumas. Ziuriu jog f8 nusistacius fotkinai. Kodel? g.gif Del saulutes? Tada reikejo mano galva islaikyma sutrumpint. Toliau. jb ne juodai balta, bet pilka. Cia reiketu daugiau padirbeti. smile.gif Na ir bendrai, jautesi nuotraukose itampa, dirbtinumas, susikausciusios dirbtinos pozos. Kai kur kadravimas nepatiko. Mazai geru ziniu is manes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 27 rugpjūčio 2011 - 23:30
QUOTE(neiste @ 2011 08 27, 22:19)
Karusele..apzvalgos ratas..Kylimas i virsu, leidimasis zemyn..Visai kaip gyvenime, ane?
Sioje foto butu galutinis nusileidimas blush2.gif
P.S. Ant suoliuko - benamis.
Tk toki rysi ir bandziau pavaizduoti blush2.gif  blush2.gif

aaaa. nesupratau, kad ten bomziukas smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 27, 22:36)
Nu zinokit tikrai buvau isitikinusi, jog sios namudines foto nerodysiu, nu bet negaliu.  lotuliukas.gif 
Mano "kudliuke".  biggrin.gif  Mat nori atsiaugint plaukucius ir neleidzia grifkes nuo akiu nukirpt. Saguciu kas be ko ir nemegsta.

tikrai, kad kudliuke bigsmile.gif

QUOTE(aroonele @ 2011 08 27, 23:07)
uch, dieną neprisėsk ir še tau 40psl  doh.gif  permečiau akim, labai patiko Mažasis princas ir nepamenu kieno, bet tos kojos su virve, smėliu, nu varvinau akis  bigsmile.gif

man kazkaip malku per daug blush2.gif
Papildyta:

o kas daugiau belieka?! nes as su savo "prastu matymu" greitai visas praleisciau laugh.gif
Atsakyti