QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 28, 00:19)
Aš kaip nedariusi namų darbų, nesijaučiu tokią teisę turinti ir tik kukliai ND postus praskrolinu
Kristukai- man tikrai Tavo foto labai dauguma patinka. Nesąmonė kad niekad nesu to sakiusi. Arba nebent esu tikrai pagalvojusi, pradėjusi rašyt postą, bet kažkas sutrukdęs. Bet tikrai patinka. Ir je'taime labai patinka ir dar nemažai kieno.

Pastebiu, kad net tų kieno nepatinka, prie tokių ciocių foto sugaištu ilgiau nagrinėdama jas, kas man ten patinka/nepatinka konkrečiai, nei prie tų, prie ko iškart galiu rašyti pliusą, kad faina nuotrauka.
Oi tu pinduke (atsiprasau, jeigu as cia per drasiai)

, neuztenka tik pagalvot. O as paskui stresuoju cia per naktis nemiegu, verkiu kibira salia pasistacius.

Galvoju, jog lievas foto darau. Niekas nepastebi.
Aruonele, perziurejau tavo ft. Pirmas kas kliuvo tai daug isdegimu. Antra. Antro plano ryskumas. Ziuriu jog f8 nusistacius fotkinai. Kodel?

Del saulutes? Tada reikejo mano galva islaikyma sutrumpint. Toliau. jb ne juodai balta, bet pilka. Cia reiketu daugiau padirbeti.

Na ir bendrai, jautesi nuotraukose itampa, dirbtinumas, susikausciusios dirbtinos pozos. Kai kur kadravimas nepatiko. Mazai geru ziniu is manes.