Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 15:35)
ji FB yra..smile.gif
Vi.Kri, gausi biggrin.gif biggrin.gif

o kaip ją rasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 16:26)

dėkui ax.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 08 25, 16:30)
As net neatsiklausus isidejau say i draugus.  laugh.gif

tai matai ir aš įsidėjau, bet kad matyčiau kai kurias foto, ji ir mane turi įsidėt ax.gif
Atsakyti
Neturiu ka fotkinti,tai isitraukiau macro ziedus...nu bet kaip sunku su jais tai sakes doh.gif Net kvepuoti negalima.Nesugebu as su jais nieko padoraus nufotografuoti,(nu cia tai pasakiau,as ir taip padoriai nesgebu fofgrafuoti doh.gif ),bet va,kad is temos neismestumet imesiu viena....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 16:35)
Vi.Kri, gausi biggrin.gif biggrin.gif

Laukiu, nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Dar vienas makro čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 25 rugpjūčio 2011 - 16:03
QUOTE(fox. @ 2011 08 25, 16:59)
Neturiu ka fotkinti,tai isitraukiau macro ziedus...nu bet kaip sunku su jais tai sakes doh.gif Net kvepuoti negalima.Nesugebu as su jais nieko padoraus nufotografuoti,(nu cia tai pasakiau,as ir taip padoriai nesgebu fofgrafuoti doh.gif ),bet va,kad is temos neismestumet imesiu viena....

idomiai bigsmile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 17:02)
Dar vienas makro čia

man labai patiko ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 25 rugpjūčio 2011 - 16:14
QUOTE(kristukass @ 2011 08 25, 14:30)
As net neatsiklausus isidejau say i draugus.  laugh.gif

drinks_cheers.gif ir aš, nu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 08:20)
nuo ankstyvo ryto vėl pievose sėdėjau. ir vėl voratinklių turiu (atsiboooosiu man atrodo biggrin.gif). daug atsinešiau, tai nespėjau visų peržiūrėt.

tikrai faini. kaip nerinukai bigsmile.gif ech, reiks ir man kada pabandyti, o dar jei rasos lasiukus ant ju eitu pagauti, tai susileisciau turbut biggrin.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 08 25, 09:34)

Visi žiauriai patiko.

aciu 4u.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 08 25, 12:16)
Kartais tas "gražu, miela, faina" būna tiesiog konkretus, paprastas ir visiems suprantamas apibrėžimas.

Jei yra laiko nuotrauką galima išgvildenti iki branduolio. Bet aš ne apie grožį norėjau parašyt. Nežinau, gal ir yra tokių kurie rašo "gražu" bet kitoje ekrano pusėje galvoja "kaip baisu" biggrin.gif ... Aš tai ne iš tų.
Bet yra kitas momentas. Tarkim aš gal nenoriu įžeisti kito žmogaus, pvz. čia šioje temoje viena moteris jūsų visų akimis fotografuoja gražiai, o aš to meno nesuprantu. Tokius momentus tiesiog praleidžiu, nesigilinu ir kito žmogaus neužgaulioju. Ko gero vadinas manyje tada bėda, jei aš to meno nesuprantu.
Tai čia vadinas aš irgi meluoju?

drinks_cheers.gif su viskuo. is manes prasta oratore biggrin.gif

o del paryskintos vietos, tai as jau galvojau, kad as viena tokia bigsmile.gif bet tik dar karta tai patvirtina, kad einame visi ta pacia kryptim, bet skirtingais keliukais ir tai yra labai normalu 4u.gif

liabas
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 25, 16:59)
bet va,kad is temos neismestumet imesiu viena....

Taip norisi man bent vieno lašo fokuse. unsure.gif O jei palikti šį variantą, tai norisi, kad su PS pažaistum, gal kokią tekstūrą pritaikytum ar dar ką. Žinau, komentaras nekonkretus, bet kai ne mano foto sunku ką ir patarti. smile.gif
Dar man labai smalsu ir norisi matyti ant ko tie lašai pagauti.. smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 17:02)
Dar vienas makro čia

Nežinau kiek kartų atsidariau pasižiūrėti. Vis bandžiau rasti kas man patiktų, bet niekaip.. Veidas toks didelis atrodo.. unsure.gif Ryškumo zonos šiek tiek didesnės norisi. Suprantu, kad čia makro ir norisi akcentuoti pačias mažiausias kūno detales. Bet šis variantas netraukia.
Tiek tos mano žalios, nepatyrusios nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 25, 13:24)

Dar noriu paklausti dėl kūdros. Mano foto pelkėj turi 18 taškų, bet ji tūno pelkėj; skaičiau, kad reikia 15 gaut, kad perkeltų į kūdrą. Kas žino kodėl manoji vis dar neperkelta?
Noriu perprasti šią sistemąsmile.gif. Ačiū.

galimas variantas:

Kategorijos -> Pelkė. Jeigu darbo kategorijose vidurkis nesiekia 3.5 prabalsavus 7 dalyviams, tai jis persikelia į pelkę ir jau iš jos nebeišlenda.
Papildyta:
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 25, 14:12)
**joooo, nors kartais (mano akim) įdomios nuotraukos prisirenka daug grybų arba gauna mažai taškų smile.gif

drinks_cheers.gif man net kartais atrodo, kad specialiai kas pagrybauja biggrin.gif bet cia tik mano pamastymai

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 14:19)
nieko nefotkinu, man lomkės.
Negaliu sėdėt namie su vaikais o tai depresija ryškiai.
Peržiūrinėjau foto ir sugalvojau iš archyvų viena patvarkyt, įruošinėjam mažiukui kambarį tai mintis kilo jam foto padaryt. Sakykit ka manot apie šia?

o jei j/b?
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 25, 12:16)
Bet yra kitas momentas. Tarkim aš gal nenoriu įžeisti kito žmogaus, pvz. čia šioje temoje viena moteris jūsų visų akimis fotografuoja gražiai, o aš to meno nesuprantu.

ėėė, neįsiskaičiau. Pasakei A, pasakyk ir B biggrin.gif Pavyzdžiui, Yvetė tiesiai šviesiai pasakė, kad su Laukinės stilium nepakeliui, arba Laukinė pasakė Say, kad ji sendina, o ne fotkina, o ką Tu pasakei čia? Pavyzdžiui, man šiandien labai prasta nuotaika, siaubingai, ir va dabar aš galvoju, kad Tu apie mane (nors ir labai susireikšminu), tai man dar labiau sunku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 12:28)
jei negrai pamenu sigma tavo f/1.4.
biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 25, 12:28)
sorry, tikrai, nemoku skaityt  blush2.gif
Oi žinok anie šeimyna kaip vienas, tokie sulipę, kad mes ten aikčiojom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 25, 15:59)

neblogai bigsmile.gif o galima spalvota?

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 16:02)
Dar vienas makro čia

wow. man labai patiko blakstienos 4u.gif
Atsakyti