man dabar taip patinka ryskios nuotraukos,su fokusu ir pan. savo senu nuotrauku ziuret negaliu visiskai
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 15:19)
Aš tai noriu pasidžiaugti sūnyčio mėlynomis akimis.. Na, jau toks mėlynumas.
QUOTE(maija @ 2011 08 24, 23:37)
labai geras koliazas
as saviski pasistengsiu siandien pristatyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 25, 12:35)
grazu, man patinka tokie koliaziukai, bet sviesianciau, svelninciau seselius
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 15:19)
per sterili, neydomi?
ta prasme - ant sienos nori kabinti?
as tai rinkciausi tokia, kur vaikas butu vejavaikiskas, na toks linksmas, nenustystantis vietoje,zaismingas o cia man toks susirupines labai.
bet galiu pasakyti,kad cia mamos vaikas
Labas visoms, nu jūs ir duodat, neįmanoma spėt, kada valgot, miegat ir būnat su vyrais?
Sayonara, visumoje labai įdomus inventorizacijos projektas gavosi Ir džiaugiuosi pažintimi
Važiuojant į meet'ą žinojau, kad važiuoju su kažkokia Kristina. Esu žmogus nesiparinantis, tai labai nesigilinant sutariau važiuoti tiesiog su pirmuoju pasiūliusiu laisvą vietą. Ir pakeliui paaiškėja, kad gi važiuoju su foto eksperte Sayonara! Mano reakcija buvo: "O Dieve, tai tu čia ta kieta?!" Štai taip pradžiuginau inventorizacijos portretų autorę - juk nekasdien tave šaukia Dievo vardu
Ačiū dar sykį Erikai už šilumą ir vaišingumą.
Kikirike, sveikinimai galingi gimtadienio ir naujo žvėrelio įsigijimo proga!!! Lai netrūksta gyvenime atradimų, jausmų, drąsos ir kavos
Sayonara, visumoje labai įdomus inventorizacijos projektas gavosi Ir džiaugiuosi pažintimi
Važiuojant į meet'ą žinojau, kad važiuoju su kažkokia Kristina. Esu žmogus nesiparinantis, tai labai nesigilinant sutariau važiuoti tiesiog su pirmuoju pasiūliusiu laisvą vietą. Ir pakeliui paaiškėja, kad gi važiuoju su foto eksperte Sayonara! Mano reakcija buvo: "O Dieve, tai tu čia ta kieta?!" Štai taip pradžiuginau inventorizacijos portretų autorę - juk nekasdien tave šaukia Dievo vardu
Ačiū dar sykį Erikai už šilumą ir vaišingumą.
Kikirike, sveikinimai galingi gimtadienio ir naujo žvėrelio įsigijimo proga!!! Lai netrūksta gyvenime atradimų, jausmų, drąsos ir kavos
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 08 25, 16:15)
vo ko ko kavos šiandien man trūksta Ačiū brangioji Na ką,biški pasibandau mamkę ir tave kankinsim Parašysiu tau kai jau pasveiksiu
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 08 25, 15:15)
nesityčiok
QUOTE(bizyte @ 2011 08 25, 15:24)
Sayonora, norėčiau būti tavo drauge...aaa?... mano flickr
aš nemėgstu savęs nuotraukose...turiu gal tik kokią vieną kur so so...bet ten auto
aš nemėgstu savęs nuotraukose...turiu gal tik kokią vieną kur so so...bet ten auto
padaryta
As net neatsiklausus isidejau say i draugus.
QUOTE(kristukass @ 2011 08 25, 15:30)
As net neatsiklausus isidejau say i draugus.
akiplėša kokia
Sayonara, Tu ten iš pažengusiųjų.. Yra ten tokia Vasaraitė, jos man keletas foto yra labai įstrigusių iš seniau, norėčiau naujomis akimis peržiūrėt, gal ji kokią galeriją turi?
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 16:17)
vo ko ko kavos šiandien man trūksta Ačiū brangioji Na ką,biški pasibandau mamkę ir tave kankinsim Parašysiu tau kai jau pasveiksiu
Sutarta
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 16:20)
nesityčiok
Aš labai rimta moteris ir rimtai rašau Pažiūrėk, kaip nori su tavimi visi draugauti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 15:32)
Sayonara, Tu ten iš pažengusiųjų.. Yra ten tokia Vasaraitė, jos man keletas foto yra labai įstrigusių iš seniau, norėčiau naujomis akimis peržiūrėt, gal ji kokią galeriją turi?
ji FB yra..
Vi.Kri, gausi