Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 25, 14:41)

po musmirėm ir uogom yra balsų lentelė. Sayonara gal geriau žino, bet man rodos šita foto jau pabuvojo kūdroje, matyt atgal į pelkę nukrito
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 rugpjūčio 2011 - 13:45
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 13:45)
po musmirėm ir uogom yra balsų lentelė. Sayonara gal geriau žino, bet man rodos šita foto jau pabuvojo kūdroje, matyt atgal į pelkę nukrito

ok, ačiū 4u.gif Nežinojau, kad atgal krenta mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 25, 14:46)
ok, ačiū  4u.gif Nežinojau, kad atgal krenta  mirksiukas.gif .

rodos 7 kart 3 surinkus foto krenta į pelkę
Atsakyti
sveiki, as ir norejau pirkti Sigmos 50tuka objektyva, bet isbandzius Vilbroje du objektyvus, nei vienas netiko, buvo problemu su fokusu. Negi cia man vienai taip? smile.gif Bet vistiek labai noriu sio objektyvo, tai net nezinau, ar dar bandyti pirkti, gal pasitaikys geresnis...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 13:17)
jeeeeeeeeeeeeeeeee, lomo atkeliavo

tai lauksim smile.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 25, 13:24)
Dar noriu paklausti dėl kūdros. Mano foto pelkėj turi 18 taškų, bet ji tūno pelkėj; skaičiau, kad reikia 15 gaut, kad perkeltų į kūdrą. Kas žino kodėl manoji vis dar neperkelta?
Noriu perprasti šią sistemąsmile.gif. Ačiū.

QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 13:37)
įkelk nuorodą. Šiaip kūdros sistemos tikrai neperpratau, kas liečia pelkę. Bet su penkiolika uogų paprastai į kūdrą lipa. Nebent buvo jau išlipus ir vėl nukrito į pelkę. Arba dar tikrai, jei grybų turi, tada reikia daugiau uogų

QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 13:45)

jep, buvo kūdroj ir krito 4u.gif
Atsakyti
Man efote žyyyymiai geriau sekasi, sulaukiu laiškų, patarimų, nors neturiu nė vieno draugo (sako, kad draugai balsuoja), praktiškai nebūna nepastebėtos nuotraukos, nu o kūdroj nė pro kur. Abiejuose beveik nekomentuoju ir niekur nedalyvauju.

Ai, efote tik kartą atrodo dėjau į srautą, šiaip į fotomokyklą. Jei kūdroj įdedu į pelkę, žinok, kad esi greičiausiai palaidotas biggrin.gif

Ir negalėčiau pasakyti, kad man kūdra nepatinka, na, ne, dažnai gerai įvertintos nuotraukos labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 25 rugpjūčio 2011 - 14:01
ačiū VISOMS už sveikinimus thumbup.gif wub.gif Pasenau ...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 12:55)
Man efote žyyyymiai geriau sekasi, sulaukiu laiškų, patarimų, nors neturiu nė vieno draugo (sako, kad draugai balsuoja), praktiškai nebūna nepastebėtos nuotraukos, nu o kūdroj nė pro kur.  Abiejuose beveik nekomentuoju ir niekur nedalyvauju.

Ai, efote tik kartą atrodo dėjau į srautą, šiaip į fotomokyklą.  Jei kūdroj įdedu į pelkę, žinok, kad esi greičiausiai palaidotas biggrin.gif

Ir negalėčiau pasakyti, kad man kūdra nepatinka, na, ne, dažnai gerai įvertintos nuotraukos labai patinka smile.gif

Bet tikrai, kaip skiriasi nuotraukų vertinimai kūdroje ir efoto. Aš nežinau kur man labiau patinka. Smagu ir ten ir ten. Bet kuo esu užtikrinta-tai, kad labiausiai šį skyrelį myliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 13:55)
*Ai, efote tik kartą atrodo dėjau į srautą, šiaip į fotomokyklą.  Jei kūdroj įdedu į pelkę, žinok, kad esi greičiausiai palaidotas biggrin.gif

**Ir negalėčiau pasakyti, kad man kūdra nepatinka, na, ne, dažnai gerai įvertintos nuotraukos labai patinka smile.gif

*kas čia per sistema-srautas? g.gif

**joooo, nors kartais (mano akim) įdomios nuotraukos prisirenka daug grybų arba gauna mažai taškų smile.gif

ačiū visoms už paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko sau: 25 rugpjūčio 2011 - 14:15
nieko nefotkinu, man lomkės.
Negaliu sėdėt namie su vaikais o tai depresija ryškiai.
Peržiūrinėjau foto ir sugalvojau iš archyvų viena patvarkyt, įruošinėjam mažiukui kambarį tai mintis kilo jam foto padaryt. Sakykit ka manot apie šia?
user posted image
per sterili, neydomi?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 15:19)
nieko nefotkinu, man lomkės.
Negaliu sėdėt namie su vaikais o tai depresija ryškiai.
Peržiūrinėjau foto ir sugalvojau iš archyvų viena patvarkyt, įruošinėjam mažiukui kambarį tai mintis kilo jam foto padaryt. Sakykit ka manot apie šia?

per sterili, neydomi?

aš šiek tiek kripčiau rankovės (apačios) nes man perdaug sunki, ir daklonuočiau fono viršuje ir vienam šone, tada nebūtų taip suspausta...na bet čia tik jei kabinėtis
Atsakyti