Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

Say, patinka man tavo kalbos. Iskart matosi, kad patirtis kalba tavo lupomis. Ir siaip-gera kalbos dovana turi user posted image

Yvettes mazasis princas mano akims tobulas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 26, 08:29)
jis egzistuoja visur. pas Jus gal tiesiog jis taip smagiai pašalintas iš matomumo zonos, kad net sukelia abejonių dėl jo egzistavimo. kai kurios visuomenės taip daro. nors, mano asmenine nuomone, problemų slėpimas arba ignoravimas jų nesprendžia, o tik sukuria saugumo protezą, simuliakrą.
tai pabandyk. galbūt atsivers nauji horizontai. patarimas: pabandyk fotkinti nepakėlus aparato iki akių, negalvodama apie "taisykles" ir nežiūrėk pro ieškiklį. fotografuok nežiūrėdama, nuo klubo, intuityviai. tai vadinasi "nematuškės" wink.gif žavingas užsiėmimas. daug atiduočiau, gal galėčiau nematuškėm užsiimt kokiam fotogeniškam mieste.

Mane truputeli erzina ir liudina toks poziuris, jog jeigu nesimato reiskiasi slepia. Net neabejoju, jog taip nera. Net neigalieji cia nera slepiami taip kaip pvz. LT. Cia jie integruojami i visuomene. Labai daznai gatveje, parduotuvese ir kitose istaigose tenka sutikti ne tik fiziskai bet ir protiskai neigaliu zmoniu. Nzn. gal tikrai tie bomzai islenda tik vakarais ir naktimis, ir ne itin matomose vietose. Nu bet vaiksciojus po naktini miesta, daug vazinejus po visa Norvegija, kaimus, baznytkaimius, miestelius ir didziulius miestus, ir niekad niekur nemaciau tokiu zm. Netikiu, jog jeigu butu, ir nebuciau susidurusi. Be to, nera juk taip, jog bile kam atejusiam is gatves valstybe duoda pinigu. Tai nereiketu ir dirbt tada. ne? Siaip pati labai susidomejau del ju buvimo/nebuvimo. Tikrai reikes issiaiskinti tai. biggrin.gif Gal dar ir pavyktu iamzinti koki. laugh.gif

"Mazasis princas" - puiki foto. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 26 rugpjūčio 2011 - 10:50
QUOTE(kristukass @ 2011 08 26, 11:42)
Mane truputeli erzina ir liudina toks poziuris, jog jeigu nesimato reiskiasi slepia. Net neabejoju, jog taip nera. Net neigalieji cia nera slepiami taip kaip pvz. LT. Cia jie integruojami i visuomene. Labai daznai gatveje, parduotuvese ir kitose istaigose tenka sutikti ne tik fiziskai bet ir protiskai neigaliu zmoniu. Nzn. gal tikrai tie bomzai islenda tik vakarais ir naktimis, ir ne itin matomose vietose. Nu bet vaiksciojus po naktini miesta, daug vazinejus po visa Norvegija, kaimus, baznytkaimius, miestelius ir didziulius miestus, ir niekad niekur nemaciau tokiu zm. Netikiu, jog jeigu butu, ir nebuciau susidurusi. Be to, nera juk taip, jog bile kam atejusiam is gatves valstybe duoda pinigu. Tai nereiketu ir dirbt tada. ne?  Siaip pati labai susidomejau del ju buvimo/nebuvimo. Tikrai reikes issiaiskinti tai.  biggrin.gif  Gal dar ir pavyktu iamzinti koki.  laugh.gif

atsiprašau, kad įsiterpiu, bet knietėjo.. žinoma žinios pasenę, bet.. per 4 metus nemanau, kad tokius žmones galima būtų "išnaikinti", kad jų visai neliktų... čia šiaip...
http://www.lrytas.lt...-ir-elgetos.htm

ir dar http://www.flickr.co...ark/4163840372/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 26 rugpjūčio 2011 - 10:55
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 26, 09:31)

Sutinku ir noriu, tik vėliau truputėlį. bigsmile.gif

Oi, kaip smagu buvo skaityti jūsų diskusijas. Skaičiau, linksėjau, purčiau galvą. Bet pasakyti jau nieko nebenoriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2011 08 26, 10:52)
atsiprašau, kad įsiterpiu, bet knietėjo.. žinoma žinios pasenę, bet.. per 4 metus nemanau, kad tokius žmones galima būtų "išnaikinti", kad jų visai neliktų... čia šiaip...

Nu va, o aš jau net emigruot užsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 26, 00:56)
Tai įkeliu vieną mianą, sūnus fotografavo. Pamažu pamažu, turėsiu dar vieną fotografą, kurio daryti portretai man patiks  smile.gif

Niu fainas tas tavo sūnus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 26, 07:29)
efektų ten nėra. tai double expo pačiu natūraliausiu savo pavidalu - du kartus eksponuota ant juostos.

kita vertus, patikti neprivalo, suprasti nebūtina. mano kaip pasauliui gana atviro žmogaus būtų tik vienas palinkėjimas - neužsidarykit savo pasauliuose ir neatmeskite kitų, nebūkite Stepfordo moterys..wink.gif

Apie nepriaugimą, nesupratimus, mIAnus nereikia taip daug kalbėti, nes padvelkia kompleksavimu. Tiesiog reikia mokytis automatu neatmesti to, ko nesupranti. Net jei šiuo metu nesinori gilintis. Mano tokia nuomonė  4u.gif

Double expo - man irgi efektas. Ne zodziuose gi esme rolleyes.gif Man tiesiog nuotraukos atlikimas labiau i akis krito negu jos objektas, ir tiek. Tai ir pasakiau atvirai, nepagalvojusi, kad pamokslo sulauksiu tongue.gif Na gerai, ne pamokslo, bet beveik… Isvis, tas nepatikimas, nesupratimas, atmetimas – kam ji taip sureiksminti? Kad nuotrauka kazkam nepatiko – man rodos, tai visiskai nieko nereiskia tam, kuris pats tiki tuo, ka daro, na nebent nepatiko absoliuciai visiems arba kam nors, kas tau yra autoritetas. Kiekvienas zmogus juk mato kitaip. As pvz nesakiau, kad nuotrauka prasta/nekokybiska, etc., nes nesijauciu kvalifikuota apie tai kalbeti. Bet as galiu pasakyti, kaip as matau viena ar kita nuotrauka – nesu tiek kompleksuota, kad manyciau, jog mena gali vertinti tik pasvestieji. Galu gale, pas mus gi cia pradziamokslio tema rolleyes.gif Man ta konkreti nuotrauka nepatiko, neuzkabino, neprakalbejo i mane. O kadangi tavo nuotrauku dar nedaug esu maciusi, nesi nei mano kumyras, nei neapykantos objektas, tai ir per daug gilintis i ta nesuprantama nuotrauka noras nekilo. Gal turejau tiesiog patyleti arba pasakyti – sorry, as nesupratau, bet tikiu, kad joje kazkas tokio yra… mandagiai, tpsknt cool.gif

O kas yra Stepfordo moterys? Muilas koks nors? Ta prasme, isizeisti uz palyginima ar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
Niam,niam kaip jus cia skaniai diskutuojat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 26, 11:10)
O kas yra Stepfordo moterys? Muilas koks nors? Ta prasme, isizeisti uz palyginima ar ne?  lotuliukas.gif

Gražuolės moterys su garbanom, su kaspinėliais ir baltom šypsenom, tik su aukštakulniais, figūringos, laimingos, žavios, mylinčios vyrus, puikios rankdarbistės, riuuuužavos, visada geros nuotaikos, susiburiančios į mielus sausainukų ir arbatyčių susitikimus. Ten nėra nieko blogo, nei bomžų, nei šalčio ir net lietaus turbūt biggrin.gif

Na, bet ne viskas auksas, kas auksu žiba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 rugpjūčio 2011 - 11:24
QUOTE(vugi @ 2011 08 26, 11:52)

Nieko nesuprantu... Tai kodel as ju nematau niekur. unsure.gif Bergenas isvaiksciotas skersai isilgai. unsure.gif Net ir nakti. biggrin.gif Gal tik pas mus ju nera. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 26, 11:22)
Gražuolės moterys su garbanom,  su kaspinėliais ir baltom šypsenom, tik su aukštakulniais, figūringos, laimingos, žavios, mylinčios vyrus, puikios rankdarbistės,    riuuuužavos, visada geros nuotaikos, susiburiančios į mielus sausainukų ir arbatyčių susitikimus. Ten nėra nieko blogo, nei bomžų, nei šalčio ir net lietaus turbūt biggrin.gif

Na, bet ne viskas auksas, kas auksu žiba smile.gif

ir jos nekakoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 26, 11:29)
ir jos nekakoja. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti