Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(sayonara @ 2011 08 26, 08:41)
buvo senosiose temose prieš kokius 4 metus toks "projektas", senuosiuose namų darbuose gal dar likę. siųsdavo kas nors kokią nors foto, o kas nori ją koreguodavo ir parodydavo..smile.gif patinka smile.gif
o jei dar pamatytum "pažengusiųjų" pirmas fotkes.. lotuliukas.gif aš pradėjau fotkinti prieš nepilnus 4 metus, mano pirma fotkė SM fotikų temoje buvo, rodos, mano vaikas, vakare fotkintas su canon 300d, 18-55 mm ir su blykste, kalta priešais šaldytuvą, o jau man koks akių ryškumas atrodė, eina sau bigsmile.gif paskui namų darbams fotkinau konjako butelio etiketę.. siauros ryškumo zonos šedevras buvo. o paskui - mano katino akis. eina sau, koks ryškumas, spalvos, nu tiesiog ant sienos kabink  cool.gif

Tai ir man tatai menas buvo.. O va pažengusiųjų foto dabar kokias ten įdeda- totalus buliaus kakis. Arba dar ten tema senoji fotografija.. nu tai ten vapše kosmonautai sėdi biggrin.gif Bet sakau, reabilituojuosi- vis dažniau tas temas paskaitinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 26, 09:09)
Tai ir man tatai menas buvo.. O va pažengusiųjų foto dabar kokias ten įdeda- totalus buliaus kakis. Arba dar ten tema senoji fotografija.. nu tai ten vapše kosmonautai sėdi  biggrin.gif Bet sakau, reabilituojuosi- vis dažniau tas temas paskaitinėju  biggrin.gif

reiškia, reikia stipriai ir intensyviai lavintis nail.gif antraip bullshit'as ir liks bullshit'u, o to išsilavinę žmonės sau negali leisti - juk pradžiamokslės kada nors turės kur nors eiti, o kur eisi, jei viskas aplink kakiu tepta? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 26, 10:12)
reiškia, reikia stipriai ir intensyviai lavintis  nail.gif  antraip bullshit'as ir liks bullshit'u, o to išsilavinę žmonės sau negali leisti - juk pradžiamokslės kada nors turės kur nors eiti, o kur eisi, jei viskas aplink kakiu tepta?  4u.gif  bigsmile.gif

nu ir prajuokinai apie tuos kakus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 26, 09:09)
Tai ir man tatai menas buvo.. O va pažengusiųjų foto dabar kokias ten įdeda- totalus buliaus kakis. Arba dar ten tema senoji fotografija.. nu tai ten vapše kosmonautai sėdi  biggrin.gif Bet sakau, reabilituojuosi- vis dažniau tas temas paskaitinėju  biggrin.gif

mane tai veža tokie darbai smile.gif tik pati nemoku nieko panašaus padaryt doh.gif aplamai, sm'o įtaka čia labai didelė, kad pasukau visai kitu keliu smile.gif nors mano širdis visai kitur, oij kaip kitur.. labai gerai, kad užvedėm šitą diskusiją, privertė susimastyti smile.gif

Atsakyti
dar vieną iš archyvų įkelsiu, nes teminei kolkas nieko naujo neturiu. Niūru pas mus.
Su infraraudonuoju filtru ant skaitmenos fotografuota. Galima gražių efektų išgauti. Tinka mylintiems fotografuoti gamtą smile.gif

Mažasis princas

user posted image
Atsakyti
Labas rytelis
o jūs kada nors miegat? g.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Ateinu su koliazu. Įdėsiu kelis variantus, nes nežinau ar nors kuris tiks unsure.gif

Dalyja + ...

user posted image

... + Dalyja

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 26 rugpjūčio 2011 - 09:26
QUOTE(sayonara @ 2011 08 26, 09:12)
reiškia, reikia stipriai ir intensyviai lavintis  nail.gif  antraip bullshit'as ir liks bullshit'u, o to išsilavinę žmonės sau negali leisti - juk pradžiamokslės kada nors turės kur nors eiti, o kur eisi, jei viskas aplink kakiu tepta?  4u.gif  bigsmile.gif

pioneers.gif Taigi lavinuosi, mokausi, skaitau, analizuoju.. Dar į raidos temą.. Anksčiau tiesiog mačiau vaizdus eidama gatve: stovi namas, eina močiutė su sietka iš parduotuvės.. Dabar visa tai fotografuoju- akimis bent jau. Pradėjau pastebėti šviesą, ko niekada nebuvo. Ne tik gyvenime, bet ir nuotraukose, net jei man nepatinka foto pvz su automobiliais, bet šviesą dabar jau visada pasianalizuoju nuotraukose.. Aš gal labai lėtai augu.. Neforsuoju, mėgaujuosi procesu. Kaip sakiau, tai tik mano hobis. Fotografuoju pamažu sau kas patinka ir kaip patinka be jokių įsipareigojimų prieš save. Žmonėms, kurie į mane kreipiasi, padarau jiems mielų kadrų, tokių, matyt kokių patys negali padaryti gal dėl technikos neturėjimo, gal kad turi kitokių hobių nei fotografija. Man smagu žmonės, patinka juos sutikti ir bendrauti. Patinka stebėti šeimas, kaip jos reaguoja, kai jų vaikas pradeda rėkti ir ožiuotis sesijos vidury.. Kaip ima nervintis mamos, ir kažkodėl dėl viso vaikų daromo cirko jos ima ir apkaltina tėčius, kurie dažniausiai iš vis kaip tyčiniai elementai per fs būna paimti biggrin.gif Žodžiu smagu. Fainiai, kad yra kažkoks tęstinumas, progresas, kad tai veikla beribė.. Skaitmena, juosta, visi ten lomo ar dar kažkokie dalykai.. Tas pats fotošopas, spalvos, skirtingi personažai, žanrai.. uch, tik spėk viskuo domėtis. Norisi gerti informaciją į save, tik taip to laiko trūksta.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 26, 10:24)
Labas rytelis
o jūs kada nors miegat?  g.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Ateinu su koliazu.  Įdėsiu kelis variantus, nes nežinau ar nors kuris tiks  unsure.gif

antras liuks, tik vietom sukeisčiau smile.gif

Mane tai nemiga kankina smile.gif
Dar iki rugsėjo pirmos turiu laisvų dienų ir jokių didelių darbų, tad švaistau laiką, čia SM, nes kartais smagu jį švaistyti. Nuo rugsėjo nebegalėsiu sau to leisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 26, 10:23)
dar vieną iš archyvų įkelsiu, nes teminei kolkas nieko naujo neturiu. Niūru pas mus.
Su infraraudonuoju filtru ant skaitmenos fotografuota. Galima gražių efektų išgauti. Tinka mylintiems fotografuoti gamtą  smile.gif

Mažasis princas

Man gražu ir tas "zuikis" super!
Atsakyti
Apdujusiom nuo nemigos rytinėm akim skaičiau jūsų postus, mintis diskusiją...jėzau, kaip koks filmas prasisuko man viskas...tie sakiniai ir nuomonės, kažkokie vaizdai susidėliojo iš viso to, patiko man.. dėkui ax.gif

Noriu fotografuot...

Maggie, kažkaip pasidžiaugiau šiandien už tave ir jau seniau norėjau pasakyt, kad džiaugiuosi, jog grįžai pas mus ir ne tuščiom, o vis pradžiugini savo kadrais, tavo foto visad patyrinėju, smagu skaityt postus ir matyt tavo nuotaiką rolleyes.gif iš paskutinbių dėtų foto labai kabina trečioji, ta apkapotoji, kaip pati sakai.

Yvette, tavo double expo man nea...nežinau net kodėl blush2.gif didelis dėkui, kad pasidalinai serija su vaikais, super patiko...žiūrėjau išsižiojus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 26, 10:24)
Labas rytelis

Ateinu su koliazu. 

as uz antraji, ir kaip Yvete, keisciau vietomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 26, 09:23)
Su infraraudonuoju filtru ant skaitmenos fotografuota. Galima gražių efektų išgauti. Tinka mylintiems fotografuoti gamtą  smile.gif

Mažasis princas

va šita tai man grožis smile.gif
Atsakyti