QUOTE(vienintelė @ 2011 08 26, 08:31)
Vistiek visos kažkiek tvarkom foto, karpom, dailinam spalvas ar dar ka nors, na kaip kas čia nesigilinsim, bet pats faktas, gaunam visos vienodą fotkė(geriausiai būtu kad kokybe būtu nebloga kad ir apkarpyt pavyktu). Labai įdomu kaip mes visos skirtingos būdamos atiduotumėm tą patį kadrą kaip galutinį produkta. Yra kas norėtu pabandyti???
buvo senosiose temose prieš kokius 4 metus toks "projektas", senuosiuose namų darbuose gal dar likę. siųsdavo kas nors kokią nors foto, o kas nori ją koreguodavo ir parodydavo..
patinka
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 26, 08:35)
Jo Sayonara gerą traktatą surašė.. Aš asmeniškai labai panašiai galvoju. Blin, plati diskusija. Bet tokioms mintims, kaip say surašė, mano nuomone, tokiai minčių raidai yra ilgas kelias. Čia patirtis kalba moteriškės lūpomis, o juk dauguma iš mūsų tik paėmėm fotikus į rankas.. Tik formuojam savo skonį, pajautimą.. Ir.. kaip ten bebūtų, rG rūkelis ant akių daugumai nusileidžia pradžioj
Dėl nekokybės, ne tiesiogiai turėjau mintyje, bet tai, kad aš to taip stipriai (dar) nesuprantu, kad man kolkas pamačius tokią nuotrauką tik tas žodis galvoje.. Tiksliau netaip, galvoj sako kažkas šitaip: A žmogeliukas: nu ir nekokybė. B žmogeliukas: Indre, Tu nesupranti tikro meno, čia menas, toli tau iki jo
Va tokia kova vyksta galvoj. Pradžioj man daugumos, ką tendaugumos, turbūt visos pažengusiųjų temos dalyvių foto buvo "nekokybė"
Kažkokie levakai meninykai, maniau tada.. Dabar gi, atrandu jau kas patikti.
o jei dar pamatytum "pažengusiųjų" pirmas fotkes..
aš pradėjau fotkinti prieš nepilnus 4 metus, mano pirma fotkė SM fotikų temoje buvo, rodos, mano vaikas, vakare fotkintas su canon 300d, 18-55 mm ir su blykste, kalta priešais šaldytuvą, o jau man koks akių ryškumas atrodė, eina sau
paskui namų darbams fotkinau konjako butelio etiketę.. siauros ryškumo zonos šedevras buvo. o paskui - mano katino akis. eina sau, koks ryškumas, spalvos, nu tiesiog ant sienos kabink