Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 23:10)
aš matau iš šių foto vėžiu sergantį vaiką, nusodintą chemoterapijų ir vis dar "bandomą" parodyti "skaniu" braškių pagalba.

bet kiek emocijų kyla ir kiekvieno požiūris skirtingas. Stiprios nuotraukos vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 08 25, 23:08)
maggie, paprasta, man dėl to ir faina, kad sukelia aiškias, stiprias emocijas...nebūtinai teigiamas, bet paveikia.

Tu mąstyk ką kalbi hihihi.gif Būsi žiauriai nesuprasta, bet čia tai pavarei. Šiaip mes mokomės, nagrinėjam literatūrą, su seksualiniu potraukiu tėvams ir atvirkščiai vaikams, su tos pačios lyties potraukiu, tai labai stipru, paveiku ir labai giliai užslėpta. Man pas tą pačią autorę daug tokių darbų yra. Bet man nepatinka. Gal kiti patiktų, o va toks pateikimas nepatinka. Tik va ne visi persilaužia net pagalvoti apie tai, mano kursiokas negalėjo niekaip kalbėti apie gėjišką literatūrą biggrin.gif Tai yra id dalis, priešinga superego daliai, kur net negalima apie tai net pagalvoti (na, visuomenės idealai, vertybės ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 22:40)
Tu ten gyveniiiii?  biggrin.gif

Aha. Ne paciam mieste, bet netoli.

QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 23:00)
taip. turi buti. pasiziurek flickr original size, as dejau grain (triukshmu) + kontrasto. ji nera glamurine, shvari, stikline. todel viskas ishryshkeja, net veido plaukeliai  mirksiukas.gif
tik skruostas krito i akis? tongue.gif

Toj nuotraukoj - taip ax.gif Ne del to, kad nuotrauka nepatiktu, bet... akis vis prie to skruosto grizta, nezinau, kodel. Siaip man ta "plaukuota" nuotrauka labiausiai patiko, savo nuotaika... o gal ir todel, kad beveik glamurine, palyginus su pirmaja... tongue.gif

O kaip flickre pasiziureti cia ikeliamas nuotraukas? Reikia zinoti kiekvienos jusu nicka? Ar galima is situ nuorodu kazkaip atrasti? As nebaisiai ten suprantu dar, kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 23:40)
Patikti yra viena, bet tą padaryti- kita.

taip. bet jei mums mirk kaip patinka, mes zut-but bandysime tai igyvendint, kas dazhniausiai sooner or later pavyksta. ne visiems. net ne daugumai. bet mes pasamonej siekiam musu idealu, jei patinka vienaip, bandome pritaikyte ta sau. psichologija.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 25, 21:34)
šiandien oij kiek vargau su Kiev'u

kaip as tave suprantu. kas mane vargina su juosta - nezinia. galima visko tiketis - plysh juostele, apsishvies, arba neprasisukines arba arba. zmogus niekada nera tikras. visada laukia siurprizai. is vienos puses faina, bet nervu eda nemazhai smile.gif
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 14:02)
Man LYGIAI tas pats, bet aš tai sieju su vedybom biggrin.gif Jaučiu, jei vėl būčiau vieniša, kriokčiau iš vienišumo, bet manyčiau, kad esu labai faina, nes turėčiau daug gerbėjų, kurie netiktų šeimyniniam gyvenimui smile.gif

lotuliukas.gif ne visai taip. bet panashiai tikrai buna.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 22:08)
Man gražu kūdikiai, mane veža besilaukiančios moterys. Aš labai jaučiu energetiką žmonių, o kūdikiai ir nėščiosios ją turi labai ypatingą. Pasisemiu geros energijos, įkvepia mane tai.. Tam tikra prasme tai egoizmas, bet pirmiausia fotografuoju dėl savęs. Tačiau imu pinigus dėl vienintelės priežąsties: jei pas mane nori fotografuotis, jamu atlygį.
Mainais gaunu didžiulį pasitenkinimą.

prasidejus su komercija, zmogus gauna siurpriza. netikiu, kad visada jautei gera energetika is savo modeliu, netikiu, kad visada darei tai su malonumu ir netikiu, kad kiekviena besilaukianti tau labai grazi ir ja skaniai bei lengvai fotkinasi. bet kai gaunami litukai, i viska ziurima kiek kitaip. daug dalyku tampa iprastais, "graziais", normaliais. suprantama. biznes is biznes =]
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 21:39)
Na, ir įdeda kritikai biggrin.gif Ko nesuprantu, nes iš esmės jau pati savo galvą turi rolleyes.gif Ir ji sau daro, ne kam kitam.

wub.gif
mano flickr zino tik SM. niekam nerodau, su niekuo nesidalinu. o baisiai norisi pasidziaugti geru kadru, galu gale gauti gera zodi, arba kritikos. as keistoka (ir fotkes mano keistos, kaip sake Frederica hehehee, iki siol nezinau ar tai gerai ar blogai), galva ant peciu kaip ir yra. bet man labai idomu buti cia, ziureti, komentuoti, kritikuoti, zavetis, mokytis. todel ir dedu cia savo darbus. o kur dar? kam dar? as noriu atrasti save, jokiais budais nenoreciau klimpti i fotografavima uz pinigus, zinoma nelabai ir susiduriau su tuo, nors per pastaraji menesi atsirado nei is sio nei is to keli klausimai, siulymai, prasymai del planines fs (my gosh, NO!) uz pinigus. as net nezinojau kaip reaguoti, sekundei susimasciau kaip butu, ex tie pinigai. bet vos pagalvojus apie save, hobby, malonuma, is karto atsisakiau tos minties. as geriau dirbsiu darba ir toliau, pirksiu technika, tobulesiu savaip, gal ir leciau, bet su toookiu malonumu, kuris mane basiai vezha ir ko nenoriu atsisakyti. gal taip atrasiu savo stiliu ;]
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 26, 00:00)

hehehe. ir as. Kike, kada ishgersim i tavo sveikata?
as dziaugiuosi, kad tokie perliukai atkeliauja i musu SM tema ir dziugina aki. linkiu ir toliau mylet fotografija, sekmes jungiant aistra su buitimi, nepasimesk  mirksiukas.gif :*

kai turėsiu sveikatos gersim lotuliukas.gif in new place lotuliukas.gif Ačiū už linkėjimus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 08 26, 00:19)

mano flickr zino tik SM. niekam nerodau, su niekuo nesidalinu. o baisiai norisi pasidziaugti geru kadru, galu gale gauti gera zodi, arba kritikos. as keistoka (ir fotkes mano keistos, kaip sake Frederica hehehee, iki siol nezinau ar tai gerai ar blogai), galva ant peciu kaip ir yra. bet man labai idomu buti cia, ziureti, komentuoti, kritikuoti, zavetis, mokytis. todel ir dedu cia savo darbus. o kur dar? kam dar? as noriu atrasti save, jokiais budais nenoreciau klimpti i fotografavima uz pinigus, zinoma nelabai ir susiduriau su tuo, nors per pastaraji menesi atsirado nei is sio nei is to keli klausimai, siulymai, prasymai del planines fs (my gosh, NO!) uz pinigus. as net nezinojau kaip reaguoti, sekundei susimasciau kaip butu, ex tie pinigai. bet vos pagalvojus apie save, hobby, malonuma, is karto atsisakiau tos minties. as geriau dirbsiu darba ir toliau, pirksiu technika, tobulesiu savaip, gal ir leciau, bet su toookiu malonumu, kuris mane basiai vezha ir ko nenoriu atsisakyti. gal taip atrasiu savo stiliu ;]

žinok spaudžiu leteną tau drinks_cheers.gif už tai kad matau užsidegimą, kurio atėjusi į SM nemačiau wub.gif džiaugiuosu už tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 08 26, 00:13)
bet kiek emocijų kyla ir kiekvieno požiūris skirtingas. Stiprios nuotraukos vadinasi smile.gif

nu gerai. man asocijuojasi su pedofilija, mergaite verciama pozuoti su brashkem. vuueeee. as visada uz experimentus, bet nezinau kotais si karta man neprilipo ;]
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 23:19)
wub.gif
mano flickr zino tik SM.
Taip ir maniau. Labai būna liūdna, kai visai nesusilauki dėmesio, bent man taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 26, 00:23)
Taip ir maniau. Labai būna liūdna, kai visai nesusilauki dėmesio, bent man taip biggrin.gif

aha. baisiai. nu gerai, dar sesei ir draugei uzrodzius biggrin.gif bet jos nekomentuoja o tik grozisi hehehe
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 23:25)
jeigu kuri iš atvykstančių moka dailinti veidukus, pasirašysiu fotosesijai. Tiesiog pasitikrinimui. Jei pažadėsit modeliu nenusivilti  biggrin.gif  ir neliūdėti, jei paskui žliumbsiu, kad nepatiko

as esu tame gana nebloga biggrin.gif tik lagaminelio su kosmetika neatsitempsiu =] =]
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 26, 00:28)
aha. baisiai. nu gerai, dar sesei ir draugei uzrodzius biggrin.gif bet jos nekomentuoja o tik grozisi hehehe
Papildyta:

as esu tame gana nebloga  biggrin.gif tik lagaminelio su kosmetika neatsitempsiu =] =]

vat persiprašau Yvette, aš apie PS dailinimą galvojau, nes realiai dalina pas mus gražiai maggie thumbup.gif gerai kad ir ji vyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 26, 00:30)
vat persiprašau Yvette, aš apie PS dailinimą galvojau, nes realiai dalina pas mus gražiai maggie  thumbup.gif gerai kad ir ji vyks  wub.gif

apie PS biggrin.gif biggrin.gif o gal rimtai apie ps. krc susibalamutinau.

reikia eiti miegoti, as 3 diena pramiegu, bet kaip norisi dar pabut, o rytais mirshtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 21:08)
Tačiau imu pinigus dėl vienintelės priežąsties: jei pas mane nori fotografuotis, jamu atlygį. Jei noriu fotografuoti tai, aš noriu, kada noriu, kaip noriu, kiek noriu atiduot foto bei kada noriu/galiu jas paruošti, o svarbiausia- visiškai neįsipareigoti pateikti rezultato- fotografuoju nemokamai.  Mainais gaunu didžiulį pasitenkinimą.

QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 23:19)

prasidejus su komercija, zmogus gauna siurpriza. netikiu, kad visada jautei gera energetika is savo modeliu, netikiu, kad visada darei tai su malonumu ir netikiu, kad kiekviena besilaukianti tau labai grazi ir ja skaniai bei lengvai fotkinasi.

Jau anksčiau parašiau, kuo komercija skiriasi nuo pomėgio, nuo fotografijos vardan foto. IMHO. Mes visi turime savo kainą. Skiriasi tik sumos dydis. Ir, kolkas, dar nesutikau išimčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 26, 00:33)
apie PS biggrin.gif biggrin.gif o gal rimtai apie ps. krc susibalamutinau.

reikia eiti miegoti, as 3 diena pramiegu, bet kaip norisi dar pabut, o rytais mirshtu  unsure.gif

ne ne, čia ne apie ps wink.gif taip kad teks lagaminėli tau imtis 4u.gif
Atsakyti