Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 25, 22:40)
Atvaziuok, isitikinsi  mirksiukas.gif MB beveik galetu gidu pabuti, jis visus stoties rajono bomzus pazista, nes kasdien ten praeina  biggrin.gif

Tu ten gyveniiiii? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 23:29)
Kristuk, čia ne ta šalis, su kuria galima lyginti, mačiau gulinčių po krūmais ir Vokietijoj, ir Anglijoj, o su Norvegija ir apskritai lyginti negalima, kai žmonių nedaug, kai tokie plotai ir sistema visai kita. Tiesiog nėra kam ten būti bomžais. Žmonių mažai smile.gif Visi aprūpinti smile.gif Net ir tie smile.gif Net ir buki, nosį krapštantys. Nesakyk, kad tokių ten nėra  biggrin.gif  Nesiplėskim  biggrin.gif  4u.gif

Oi daug cia zmoniu. Tikrai labai daug. Bet kaip tu sakai, jais pasirupinta. T.y. net tinginiai tingintys dirbt gauna pasalpas is kuriu puikiai pragyvena. Bomzu cia nera. Taip taip. Nesipleskim. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristuk, nemeluok, labai mažai žmonių biggrin.gif

Norge - 14,24 žm./km²

Lietuva - 52,00 žm./km²

Mano pažįstamiems Šiaurėj namą su žeme nemokamai siūlė, tik dėl to, kad gyventų ir daugintųsi. Mano mama taip pat gyvena link Šiaurės, plotų plotai, 100 km iki gydytojo.

Na, šiaip pietūs ir šiaurė dvi skirtingos respublikos - pietūs - daug emigrantų, daug išsilavinusių žmonių; šiaurė - mažai emigrantų, daug neišsilavinusių žmonių biggrin.gif Kiekviena jauna šeima ten aukso vertės. Net mokesčiai skirtingi, išmokos ir kiti dalykai.
Čia šiaip, gal kam dar įdomu, pasakočiau ir pasakočiau, labai domėjausi ir turiu artimų, ir draugų ten. Gražu ten.
Šiais metais nepavyko, bet jau kitais būtinai su fotiku žinoma biggrin.gif smile.gif O Bergeną aš virtualiai esu įsimylėjus biggrin.gif Antroj vietoj po NZ. NZ gyvenčiau ir jei ne mama, nebegrįščiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 25 rugpjūčio 2011 - 22:54
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 22:40)
Jo buvo.. Panaši tema čia.Tik ten buvo apie paties žmogaus fotografavimą. O čia panašu, bet apie skonį. Juk tarkim: jei mums dabar patinka koks totalus popsas (muzika), ką iš esmės turbūt visos padainuotume, o po metų imam klausyti operos, tai ją ir galėtumne sudainuoti? Patikti yra viena, bet tą padaryti- kita. Skonis ne visada eina kojon koja su galimybėm tą atkartot. MAn įdomu eksperimetnas tame, kad gal aš ir toliau fotografuosiu leliukus ir nėštukes, bet va tokio pobūdžio foto kaip Yvettės man pradės patikt? Ar tie minėti kūdros personažai? (šiuo metu man jie ne menas, bet kažkokia foto nekokybė)... Nžn ar aiškiai dėstau mintis smile.gif Tiesiog įdomu pasidarė.

Panasiai ir cia-tada ziurejom, kaip keitesi kokybe, bet galim ziureti, kaip keiciasi skoniai.Gal rimtai siandien fotkinam leliukus/mergaites, o ryt mums bus grazu visai kiti dalykai.
Kalbant apie operas-
Teko garbe pazinti zmogu, augusiam kaime, po karo likusiam be issilavinimo, ir kuris surinko didziausia privacia biblioteka savo mieste, (visas knygas buvo perskaites), ir zinojo ne tik visu populiariuju operu muzika, bet ir zodzius.Tesiog savisvietai.Taigi butu tik noras.
Atsakyti
Dar turiu kelias minutes pasveikinti Kikirike,su tortadieniu 4u.gif
Vaikui dantys dygsta,as jau apie du metai kaip neisimiegu normaliai,tai kazkokia be jegu esu...Paskaitau per diena ka prirasot,pagalvoju,kad vakare pakomentuosiu,bet ateina vakaras ir ne kompa o lova pasirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 25, 23:53)
Dar turiu kelias minutes pasveikinti Kikirike,su tortadieniu 4u.gif
Vaikui dantys dygsta,as jau apie du metai kaip neisimiegu normaliai,tai kazkokia be jegu esu...Paskaitau per diena ka prirasot,pagalvoju,kad vakare pakomentuosiu,bet ateina vakaras ir ne kompa o lova pasirenku doh.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 25, 22:25)
Jo tempai zveriski,ale nesustiruejau ir pamacius sita foto iskart panorau parodyt.Nu tokia smagi man ta Maggie nu negaliu

smagi, tikrai biggrin.gif nors kazkokia kreivoka sypsena. bet delnai grazhus hehe (vis bandau kiekvienoj foto atrasti kazhka grazhaus, cia toks mano tikriausiai pliusiukas).
QUOTE(Ka @ 2011 08 25, 18:54)
Nežinau kiek kartų atsidariau pasižiūrėti. Vis bandžiau rasti kas man patiktų, bet niekaip..

pritariu. gal jb ziuretusi geriau. bet, Laukine, tu dar bandyk. macro matyt reikia prisijaukinti
QUOTE(Ersė @ 2011 08 25, 19:51)
Mano vyras sako, jei CD yra dvi dainos kurios patinka, jau gali pirkt, jei 3 tai jau idealu, tai as jei is fotosesijos turiu viena nuotrauka kurioj sau patinku, tai man jau buvo verta  smile.gif

as irgi taip manau!! jei albumas turi bent jau 3-4 dainas, jis vykes. pirma juosta neshant ryshkinti pasakiau sau, jei bus BENT jau vienas geras visom prasmem kadras, bandysiu toliau. bandau biggrin.gif
QUOTE(fox. @ 2011 08 25, 16:59)
Neturiu ka fotkinti,tai isitraukiau macro ziedus...nu bet kaip sunku su jais tai sakes doh.gif Net kvepuoti negalima.Nesugebu as su jais nieko padoraus nufotografuoti

same here. nzn. man jie siaip sau. manau geriau macro stiklas, ne toks gal jautrus, nes ziedai, tai trapumo..
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 25, 00:18)
Frederika prirepavo lotuliukas.gif As irgi nuosidrziai prisidedu prie sito repo wub.gif

hehehe. ir as. Kike, kada ishgersim i tavo sveikata?
as dziaugiuosi, kad tokie perliukai atkeliauja i musu SM tema ir dziugina aki. linkiu ir toliau mylet fotografija, sekmes jungiant aistra su buitimi, nepasimesk mirksiukas.gif :*
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 14:11)
nupirk tipo vaikui, o ir pati pabandysi

hehe. atmazas geras. jeigu ka t'sakant.
QUOTE(Refresh @ 2011 08 25, 22:32)
Kasas visokias raizgyt mano silpnybė. biggrin.gif
Čia kasą rodau, fotkė šiaip. Bandėm ant šieno visaip kaip, bet nesigavo, apkarpiau ir liko tik tiek biggrin.gif

fokusas i siena nushoko, mergaite out of.
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 22:49)
žinai kaip mes kalbėjom per meetą kad kai jau pažįsti realybėje žmogų skaitai ir matai kaip jis viską sako - tai aš dabar skaitau ir net matau kaip tu tai viską sakai ir intonaciją ir kaip visa tai darai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif faina

lotuliukas.gif vat taip ir buna, kai isitvirtina draugystes hehehe. nerealus jausmas, kai skaitai posta ir matai bei girdi ta zmogu. man irgi taip buna.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 22:47)
pažiūrėjau kokios foto liko nesuprastos. Nu gerai, kad savo tokių pačiuožimų čia nededu 

aaa! kaip vezha. GAILA. nes truksta tu paciuozimu gerokai. visokiu gi reik. ei.
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 25, 23:08)
Gal kvailas klausimas - bet tas skruostas ir turi buti toks rupus? Atrodo, lyg makijazo per daug butu uztepta... unsure.gif

taip. turi buti. pasiziurek flickr original size, as dejau grain (triukshmu) + kontrasto. ji nera glamurine, shvari, stikline. todel viskas ishryshkeja, net veido plaukeliai mirksiukas.gif
tik skruostas krito i akis? tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 08 25, 23:08)
Man tai kraupoka. Nemalonu ziuret. Ir tas "susitrigubinimas" "neskaniai" ziuris.  unsure.gif
Pas mus sis "sluoksnis" neegzistuoja, tad ir ziureti i tokius zmones yra sunku.  unsure.gif

o man patiko. kiek neigiamas emocijas sukelia, taip, bet zhvilgsnis, delnas, juoda panage, lupos. man kalba. ir stabdeliu prie tokios foto. zyyymiai ilgiau ziuriu, negu i gabaliuka torto su arbata kaspineliuose..
QUOTE(airv @ 2011 08 25, 23:09)
man labai patiko šita serija. Degu noru pati double expo išbandyti, apgalvojant.
kūdros dienoraštyje ir olga vaikas db expo man labai liuks. Pasidairymui

man ne. kazhkaip kyla erotines mintys ziurint i sitas foto, o matau, jog ten mazha mergaite. nuogas kunas + brashkes, dar tokios pozos, is virshaus fotkinta.. man kyla neshvankiu minciu zodziu. bet gal cia s tokia apgadinta hehehe.
nu fak, bet pasiziurekit, butent antroji foto.. ne ne ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 25 rugpjūčio 2011 - 23:00
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 23:00)

man ne. kazhkaip kyla erotines mintys ziurint i sitas foto, o matau, jog ten mazha mergaite. nuogas kunas + brashkes, dar tokios pozos, is virshaus fotkinta.. man kyla neshvankiu minciu zodziu. bet gal cia s tokia apgadinta hehehe.
nu fak, bet pasiziurekit, butent antroji foto.. ne ne ne.

man ir neskanu vien dėl to, ką parašei- matau ir aš taip... ir net nusikratau- savo mažosios niekada taip nefotografuočiau...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 25, 22:53)
Panasiai ir cia-tada ziurejom, kaip keitesi kokybe, bet galim ziureti, kaip keiciasi skoniai.

Aha. Prieš metus man buvo Divas and dreams favoritai su daugumos autorių nuotraukomis.. O va dabar šio blogo postus skrolinu.. Radau naujų, įdomesnių, kitokių...Kaip ir sakiau- pradėjau atkreipt dėmesį ir į skaromis apmuturiuotą modelio galvą, o ne tik į kalėdinius širdutinius sausainius smile.gif Kolkas labai sunkiai, bet galėčiau save priskirt prie sausainių kategorijos.. Ir tai visiškai nepriklauso nuo to, ką noriu fotografuot. Kolkas galiu taip. Bet patikti gali kažkas kitas? Skonis patikimo gali keistis..
Gal ir nesuprantamai rašau čia. Man tai būdinga, tad nenustebinsiu.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 23:51)
Kristuk, nemeluok, labai mažai žmonių  biggrin.gif

Norge - 14,24 žm./km²

Lietuva - 52,00 žm./km²

Mano pažįstamiems Šiaurėj namą su žeme nemokamai siūlė, tik dėl to, kad gyventų ir daugintųsi. Mano mama taip pat gyvena link Šiaurės, plotų plotai, 100 km iki gydytojo.

Na, šiaip pietūs ir šiaurė dvi skirtingos respublikos - pietūs - daug emigrantų, daug išsilavinusių žmonių; šiaurė - mažai emigrantų, daug neišsilavinusių žmonių  biggrin.gif  Kiekviena jauna šeima ten aukso vertės. Net mokesčiai skirtingi, išmokos ir kiti dalykai.
Čia šiaip, gal kam dar įdomu, pasakočiau ir pasakočiau, labai domėjausi ir turiu artimų, ir draugų ten. Gražu ten.
Šiais metais nepavyko, bet jau kitais būtinai su fotiku žinoma biggrin.gif  smile.gif O Bergeną aš virtualiai esu įsimylėjus  biggrin.gif  Antroj vietoj po NZ. NZ gyvenčiau ir jei ne mama, nebegrįščiau biggrin.gif

Vat vat. As su siaure nesu susipazinusi ir kalbu daugiau apie pietus, o cia tai laaaabai daug zmoniu ir emigrantu. Girdejau jog daugelis pasisako uz draudima isileisti imigrantus. smile.gif Bet gal griztam prie fotografijos. Truputi nukrypom ir gana. biggrin.gif
Atsakyti
maggie, paprasta, man dėl to ir faina, kad sukelia aiškias, stiprias emocijas...nebūtinai teigiamas, bet paveikia...bet vėlgi, visa fotografija grynai skonio reikalas. Šiuo metu mieliau fotografuočiausi dumblyne nuoga, nei su dailia suknele ir tobulu makiažu smile.gif Nors žinau, ateis ir toks etapas, kai patiks viskas kas tobulai sutvarkyta. Kaip kad šeimos albumo reikalai - imu vertinti grynai protokolines nuotraukas. Reikia man jų smile.gif Kad visi keturi žiūrėtume į vieną vietą - tobulas kadras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 rugpjūčio 2011 - 23:12
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 23:00)

man ne. kazhkaip kyla erotines mintys ziurint i sitas foto

aš matau iš šių foto vėžiu sergantį vaiką, nusodintą chemoterapijų ir vis dar "bandomą" parodyti "skaniu" braškių pagalba.
Atsakyti