QUOTE(Ievukis @ 2011 08 25, 22:25)
Jo tempai zveriski,ale nesustiruejau ir pamacius sita foto iskart panorau parodyt.Nu tokia smagi man ta Maggie nu negaliu
smagi, tikrai
nors kazkokia kreivoka sypsena. bet delnai grazhus hehe (vis bandau kiekvienoj foto atrasti kazhka grazhaus, cia toks mano tikriausiai pliusiukas).
QUOTE(Ka @ 2011 08 25, 18:54)
Nežinau kiek kartų atsidariau pasižiūrėti. Vis bandžiau rasti kas man patiktų, bet niekaip..
pritariu. gal jb ziuretusi geriau. bet, Laukine, tu dar bandyk. macro matyt reikia prisijaukinti
QUOTE(Ersė @ 2011 08 25, 19:51)
Mano vyras sako, jei CD yra dvi dainos kurios patinka, jau gali pirkt, jei 3 tai jau idealu, tai as jei is fotosesijos turiu viena nuotrauka kurioj sau patinku, tai man jau buvo verta
as irgi taip manau!! jei albumas turi bent jau 3-4 dainas, jis vykes. pirma juosta neshant ryshkinti pasakiau sau, jei bus BENT jau vienas geras visom prasmem kadras, bandysiu toliau. bandau
QUOTE(fox. @ 2011 08 25, 16:59)
Neturiu ka fotkinti,tai isitraukiau macro ziedus...nu bet kaip sunku su jais tai sakes
Net kvepuoti negalima.Nesugebu as su jais nieko padoraus nufotografuoti
same here. nzn. man jie siaip sau. manau geriau macro stiklas, ne toks gal jautrus, nes ziedai, tai trapumo..
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 25, 00:18)
Frederika prirepavo
As irgi nuosidrziai prisidedu prie sito repo
hehehe. ir as. Kike, kada ishgersim i tavo sveikata?
as dziaugiuosi, kad tokie perliukai atkeliauja i musu SM tema ir dziugina aki. linkiu ir toliau mylet fotografija, sekmes jungiant aistra su buitimi, nepasimesk
:*
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 14:11)
nupirk tipo vaikui, o ir pati pabandysi
hehe. atmazas geras. jeigu ka t'sakant.
QUOTE(Refresh @ 2011 08 25, 22:32)
Kasas visokias raizgyt mano silpnybė.
Čia kasą rodau, fotkė šiaip. Bandėm ant šieno visaip kaip, bet nesigavo, apkarpiau ir liko tik tiek
fokusas i siena nushoko, mergaite out of.
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 22:49)
žinai kaip mes kalbėjom per meetą kad kai jau pažįsti realybėje žmogų skaitai ir matai kaip jis viską sako - tai aš dabar skaitau ir net matau kaip tu tai viską sakai ir intonaciją ir kaip visa tai darai
faina
vat taip ir buna, kai isitvirtina draugystes hehehe. nerealus jausmas, kai skaitai posta ir matai bei girdi ta zmogu. man irgi taip buna.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 22:47)
pažiūrėjau kokios foto liko nesuprastos. Nu gerai, kad savo tokių pačiuožimų čia nededu
aaa! kaip vezha. GAILA. nes truksta tu paciuozimu gerokai. visokiu gi reik. ei.
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 25, 23:08)
Gal kvailas klausimas - bet tas skruostas ir turi buti toks rupus? Atrodo, lyg makijazo per daug butu uztepta...
taip. turi buti. pasiziurek flickr original size, as dejau grain (triukshmu) + kontrasto. ji nera glamurine, shvari, stikline. todel viskas ishryshkeja, net veido plaukeliai
tik skruostas krito i akis?
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 08 25, 23:08)
Man tai kraupoka. Nemalonu ziuret. Ir tas "susitrigubinimas" "neskaniai" ziuris.
Pas mus sis "sluoksnis" neegzistuoja, tad ir ziureti i tokius zmones yra sunku.
o man patiko. kiek neigiamas emocijas sukelia, taip, bet zhvilgsnis, delnas, juoda panage, lupos. man kalba. ir stabdeliu prie tokios foto. zyyymiai ilgiau ziuriu, negu i gabaliuka torto su arbata kaspineliuose..
QUOTE(airv @ 2011 08 25, 23:09)
man labai patiko šita serija. Degu noru pati double expo išbandyti, apgalvojant.
kūdros dienoraštyje ir olga vaikas db expo man labai liuks.
Pasidairymui
man ne. kazhkaip kyla erotines mintys ziurint i sitas foto, o matau, jog ten mazha mergaite. nuogas kunas + brashkes, dar tokios pozos, is virshaus fotkinta.. man kyla neshvankiu minciu zodziu. bet gal cia s tokia apgadinta hehehe.
nu fak, bet pasiziurekit, butent antroji foto.. ne ne ne.