QUOTE(Ievukis @ 2011 08 25, 20:25)
Jo tempai zveriski,ale nesustiruejau ir pamacius sita foto iskart panorau parodyt.Nu tokia smagi man ta Maggie nu negaliu
Labai patinka bokeh susuktas, ir spalvos
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 20:33)
mano megstamiausia apkapota
Ir ma ši fainiausia.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 25, 20:41)
"Šiluma kaulų nelaužo"
Mielas, šiltas koliažas.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 25, 20:53)
o as pvz nesuprantu tu, kurie klausia, "ka norejai pasakyti ar parodyti sia foto".
O del patinka-nepatinka, tai taip ir turi būti.
Esame skirtingi žmonės, tad ir nuotraukos vieniems patinka vienokios-kitiems kitokios. Vieniems patinka džiazas, kitiems popsas ar opera.
Nors aš va, pamažu pastebiu, kad mano suvokimas apie fotografiją ima keistis. Kas anksčiau galbūt atrodė nesąmonė-dabar vis labiau ima patikti ir surandu tokiose nuotraukose ir prasmę, ir pasakojimą ir suprantu ką norėta pasakyti šia nuotrauka
Čia kaip šokiuose. Va kaip kitiems atrodo, kai pamato mus šokančius-vau kaip čia linksmai, kaip paprastai ir kaip lengvai viskas atrodo, o kai pradeda mokintis-supranta, kad vistik nėra jau taip llengva mokintis tų žingsnelių, kad paskui atrodytų visiškai paprasti ir smagūs aplinkiniams;) Taip ir aš kuo labiau brendu į fotografijos vandenis, tuo labiau suprantu, kad man tik mokytis ir mokytis iki tokios "nesąmones"...
Seniau labai patiko stelirios, blizgančių akių, iščiustytos nuotraukos-dabar į tokias nebegaliu pažiūrėti
Na nebent tai būtų reklaminės foto
rG-labai teisingai pastebėjo apie rūkelį, krintantį pradžioje ant akių