Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis 87 tema

QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 23:25)
jeigu kuri iš atvykstančių moka dailinti veidukus, pasirašysiu fotosesijai. Tiesiog pasitikrinimui. Jei pažadėsit modeliu nenusivilti  biggrin.gif  ir neliūdėti, jei paskui žliumbsiu, kad nepatiko

A tu manai, kad pas mane visos dailios merginos lotuliukas.gif nu moku manau daugmaž lotuliukas.gif jėga, pabandysim padaryti fs smile.gif darysiu kol patiks lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 22:15)

Labai įdomu būtų. Čia aš, ta pati išsišokėlė. Jei kalbam atvirai, tai ir sakau kaip galvoju.

O kazkada buvo Erikos ideja-dejom dvi foto-is dabar ir is pradzios ir ziurejom, kaip keitesi nuotraukos, kaip augom.Pamenat?
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 25, 23:27)
Taip teisingai.  smile.gif

buvau,bet neilgam laikui ten- ir ištiesų nemačiau, bet tada labai šalta buvo -30 rodos lotuliukas.gif gal pasislėpę buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 25, 22:25)
jeigu kuri iš atvykstančių moka dailinti veidukus, pasirašysiu fotosesijai.

biggrin.gif apie tai ir kalbėjau biggrin.gif Aišku, sąlygos, apranga, modelis, idėja, padiktuoja, kiek galima dailint.. bet visgi amžius taip pat labai svarbus veiksnys.
Man patiko per mytą išsakyta Loretos frazė: "fotografuojame taip, kad jaunoji patiktų sau". Aš adapduočiau šią frazę pagal save: "kiekviena moteris turi patikti pati sau nuotraukoje". Ir.. turbūt mažai mūsų sau patiktume pajuodusiais paakiais, spuoguota kakta, blizgančia nosim ar raukšlėmis išdavikėmis. Visgi...
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 25, 22:18)
Per 5 gyvenimo metus cia, nesu maciusi nei vieno tokio zmogaus. Net ir pacioj sostinej. Ir pakeliaut teke, taciau niekur niekur nesu maciusi... Manau, jeigu butu tai tikrai kazkur anksciau ar veliau butu teke susidurti.  smile.gif

Kristuk, čia ne ta šalis, su kuria galima lyginti, mačiau gulinčių po krūmais ir Vokietijoj, ir Anglijoj, o su Norvegija ir apskritai lyginti negalima, kai žmonių nedaug, kai tokie plotai ir sistema visai kita. Tiesiog nėra kam ten būti bomžais. Žmonių mažai smile.gif Visi aprūpinti smile.gif Net ir tie smile.gif Net ir buki, nosį krapštantys. Nesakyk, kad tokių ten nėra biggrin.gif Nesiplėskim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 25, 23:28)
O kazkada buvo Erikos ideja-dejom dvi foto-is dabar ir is pradzios ir ziurejom, kaip keitesi nuotraukos, kaip augom.Pamenat?

visai faina įdėja, aš dar nebuvau matyt
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 22:28)
buvau,bet neilgam laikui ten- ir ištiesų nemačiau, bet tada labai šalta buvo -30 rodos  lotuliukas.gif gal pasislėpę buvo  lotuliukas.gif

Yra visur tu bomzu, vienur daugiau, kitur maziau, vieni is vargo bomzai, kiti is principo, bet tikrai visur yra. Ypac sostinese kazkodel. Ir NO, tarp kitko, viena maciau, Bergeno prieplaukoje, nakti.

Amsterdamo bomzai, beje, labai egzotiski mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 25 rugpjūčio 2011 - 22:32
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 25, 20:25)
Jo tempai zveriski,ale nesustiruejau ir pamacius sita foto iskart panorau parodyt.Nu tokia smagi man ta Maggie nu negaliu wub.gif

Labai patinka bokeh susuktas, ir spalvos

QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 20:33)
mano megstamiausia apkapota biggrin.gif

Ir ma ši fainiausia.

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 25, 20:41)
"Šiluma kaulų nelaužo"

Mielas, šiltas koliažas.

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 25, 20:53)
o as pvz nesuprantu tu, kurie klausia, "ka norejai pasakyti ar parodyti sia foto".

drinks_cheers.gif

O del patinka-nepatinka, tai taip ir turi būti.
Esame skirtingi žmonės, tad ir nuotraukos vieniems patinka vienokios-kitiems kitokios. Vieniems patinka džiazas, kitiems popsas ar opera.
Nors aš va, pamažu pastebiu, kad mano suvokimas apie fotografiją ima keistis. Kas anksčiau galbūt atrodė nesąmonė-dabar vis labiau ima patikti ir surandu tokiose nuotraukose ir prasmę, ir pasakojimą ir suprantu ką norėta pasakyti šia nuotrauka biggrin.gif
Čia kaip šokiuose. Va kaip kitiems atrodo, kai pamato mus šokančius-vau kaip čia linksmai, kaip paprastai ir kaip lengvai viskas atrodo, o kai pradeda mokintis-supranta, kad vistik nėra jau taip llengva mokintis tų žingsnelių, kad paskui atrodytų visiškai paprasti ir smagūs aplinkiniams;) Taip ir aš kuo labiau brendu į fotografijos vandenis, tuo labiau suprantu, kad man tik mokytis ir mokytis iki tokios "nesąmones"...
Seniau labai patiko stelirios, blizgančių akių, iščiustytos nuotraukos-dabar į tokias nebegaliu pažiūrėti schmoll.gif Na nebent tai būtų reklaminės foto laugh.gif

rG-labai teisingai pastebėjo apie rūkelį, krintantį pradžioje ant akių smile.gif biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 25, 22:31)
Amsterdamo bomzai, beje, labai egzotiski  mirksiukas.gif

sudominai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 23:28)
buvau,bet neilgam laikui ten- ir ištiesų nemačiau, bet tada labai šalta buvo -30 rodos  lotuliukas.gif gal pasislėpę buvo  lotuliukas.gif

Kiba siaurej kur pas meskas buvai, kad taip salta buvo. lotuliukas.gif Nea nera tikrai. Gatves muzikantu tai maciau, na bet jie nei is tolo i bomzus nepanasus. smile.gif

Vaiksciojau ana diena miesto gatvemis, kur pries tai tik su automobiliu pravaziavusi buvau, tai oi kiek kadru akimis pridariau. Idomu labai buvo. Siaip noreciau pabnadyt pafotkint kazka ne "saldziai" , taciau paprasta, nesuvaidinta gatves/miesto gyvenima: stoteleje su cigarete rankose autobuso laukianti moteris, darbininkai naujo pastato statymo ikarstyje, ponas su slapiu lietpalciu ir lagamineliu stovintis prie pesciuju perejos, muzikantas bybano paviljone, etc...(tai kudrai kurie buvo uzfiksuoti mano akimis biggrin.gif ). Reikes paaukot diena kuria tokiems naujiems ieskojimams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 22:34)
sudominai  bigsmile.gif

Atvaziuok, isitikinsi mirksiukas.gif MB beveik galetu gidu pabuti, jis visus stoties rajono bomzus pazista, nes kasdien ten praeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 25, 22:28)

Jo buvo.. Panaši tema čia.Tik ten buvo apie paties žmogaus fotografavimą. O čia panašu, bet apie skonį. Juk tarkim: jei mums dabar patinka koks totalus popsas (muzika), ką iš esmės turbūt visos padainuotume, o po metų imam klausyti operos, tai ją ir galėtumne sudainuoti? Patikti yra viena, bet tą padaryti- kita. Skonis ne visada eina kojon koja su galimybėm tą atkartot. MAn įdomu eksperimetnas tame, kad gal aš ir toliau fotografuosiu leliukus ir nėštukes, bet va tokio pobūdžio foto kaip Yvettės man pradės patikt? Ar tie minėti kūdros personažai? (šiuo metu man jie ne menas, bet kažkokia foto nekokybė)... Nžn ar aiškiai dėstau mintis smile.gif Tiesiog įdomu pasidarė.
Atsakyti