QUOTE(vida777 @ 2011 10 02, 12:51)
tai namo vidurys turetu buti, ar terasos... i
Namo. Visaip, kaip ziurejau, tai butu manau protingiausia. Bent jau as taip nutariau. Tada tuos du kvadratinius issikisimus prie gyvatvores (kur viename jau yra veigele), matuociau pagal nama, kad namo atzvilgiu jie butu vienodu atstumu (kazin, ar ac cia suprantamai parasiau?
) O kanalas jei butu, tai butu tarp tu kvadratu.
QUOTE(smth1 @ 2011 10 02, 13:12)
Ne, viska tu supranti. Tiesiog, matyt, skoniai ir supratimas apie klasika skiriasi
Man klasika asocijuojasi su ramiom, aiskiom, grieztom linijom - skaldytas akmuo yra atvirkstinis variantas- netaisyklingos formos, margumas, netaisyklinga, ryski faktura.
As ko gero remsiuosi panasiu poziuri i visa ta reikala, kaip siame sode, kad buvo padaryta: mano nuomone, sioje nuotraukoje sodas rezultate yra tikrai grazus, niekas nesipjauna, formalaus sodo tam tikri principai panaudoti, bet yra palikta laisves ir improvizacijai. Na ne moksliskai as cia surasiau, o tiesiog kaip man atrodo ir kaip suprantu viska
QUOTE(vida777 @ 2011 10 02, 13:25)
kazkaip falsyvai cia tu balsu prisirinkai, is kur du
?
O ta metra uz terasos duru, patikek manim, labai labai reikia pratesti. Kuo didesne terasa, tuo graziau atrodo. Bet cia nera taip reiksminga, taciau terasa baigti sulig svetaines durim - negerai. Durys liks visai kampe, dar jei stulpai pasistatys ir apsizeldins. Graziau ir jaukiau, kai is abieju duru pusiu yra erdves - bet kam pastatyti, padekoruoti, kad ir laisva kampa palikti...
O apsvietimas prie duru kur laidai kabo, bus viena lempa jau ant pievos, nebe ant terasos
?
QUOTE(vida777 @ 2011 10 01, 23:12)
Gal lastune geriau atrodo? Jei lastune butu raudonais ziedais, pratestu namo spalva zydejimo metu.
As tave priskaiciavau
Siaubas koks
kaip as ta sviestuva buvau pamirsusi
Pratesim. Tiesiog matyt jau taip susigyveni su kai kuriais dalykais, kad imi nepastebeti, ir jau net nebeatgamini, kodel kazkada tau to metriuko i sona reikejo
Aciu