QUOTE(vida777 @ 2011 10 01, 23:12)
mano nuomone, vijokliu ant pergoles pilnai uztenka, nes pas tave jau ir taip didelis vertikalios zalumos plotas (tujos), tai kam dar nama zaliu padaryti, labai grazu raudonas
.
Vynuoge is esmes tiktu, tik pasiziurek, ar siuo metu dar vynuoges dekoratyvios? Gal lastune geriau atrodo? Jei lastune butu raudonais ziedais, pratestu namo spalva zydejimo metu. Siemet vistiek dar nesodinsi, todel palygink pasirinktu vijokliu dekoratyvuma nuo pavasario iki rudens.
Man labai patinka vynvytis, praktiskai augalas be trukumu (tik pavasari veliau sprogsta)
.
QUOTE(Bircis @ 2011 10 02, 00:09)
Cobre,
pamacius sia nuotrauka
....daryciau as ta kanaliuka ...tik kad butu kaip terasos "pratesimas"
tuuureeetu "krutai" atrodyt...gale terasos vanduo ir dar..vakare ...nu nzn...reik cia vandens mano "galvai"
Ech,mergicos.... vynvytis ir man super grazus, bet Fonda jau ne karta minejusi del tu uogu... kris jos, purvins terasa... ? kokios mintys?
Kanalas... Birrcis, ir man atrodo, kad reikia jo.. nerealiai.. bet zinai, gal man taip atrodo, nes tiesiog esu planelyje ji isimetusi.. kol kas neesu tikra, kad tai ko noriu yra teisinga. Ta prasme, kad idomu, gerai ir pan., bet ar tikrai be jo bus taip blogai, arba gal taip gerai..? Super, kai pamastymui laiko dar yra. Terasos meistriukas pagrasino visus mano akmenis sukisti po zvyru, tai neleidau, manau dar panaudosiu. Gal kam tai ir panasu ir lietuviska sodyba, bet ziurinedama visai kitu klausimu prancuziskus ir italiskus sodus apspoksojau ir akmenis: kiekvienas regionas ir salis naudoja tai, kas ten veisiasi, todel ir akmuo naudojamas tiems krastams budingas. todel nutariau, kad gal nera taip baisu, kai naudojami lietuviski akmenys, juk svarbu galutinis rezultatas
vat kokios mintys man kyla stebint mano terasa busima