QUOTE(vilze @ 2011 09 18, 12:44)
nu tas stulpas bjaurybe toks, o mes kalbam ir kalbam apie ji
zodziu taip, kalbejau su V, tai jis sake kad yra galimybe nuo kelio elektra zeme atsivest, o sitaji raut lauk
nu kaip vieni kaimynai taip pasidare (elektra zeme atsivede). bet va kiek tas malonumas kainuoja tai nezinau
niekas nesusiduret su elektros atvedimu?
o va kas del namo priekio, tai kazko labai daug nenoriu, tik V sako, kad reikia keliuka platint truputi ir bent koki pusmetri nuo kaimynu tvoros atitraukt. tada ten nuo ju susisodint kad ir tuju eile. o is kitos puses keliuko tai man gal visai grazu butu kokiu krumeliu eile
ir tada to tuscio ploto ne tiek jau ir daug liktu, galima butu koki grazu augala pasodint arciau namo, gal medeli koki nelabai auksta auganti, gal kruma ilgai zydinti. nu va ir vel prisifantazavau, o jus galit sukritikuot
*
pagal naujus reikalavimus, visi elektros kabeliai turi buti po zeme (kiek zinau ir pagal europos sajungos reikalavimus ir esamos linijos t.b. ileistos po zeme)
ikaniai:
http://www.lesto.lt/...s/ikainiai/1059
**
kodel kritikuot? Fantazuok i sveikata
kurk, nepatinka -griauk ir vel ..
daugelis dalyku pries keleta 10meciu buvo nenormalu/neiprasta gal net bjauru ir nemandagu - o dabar tai tapo iprasta ir net vertinga. Todel nebijok buti kitokia ir ...
vis kartojama tiesa: del skonio nepasigincisi
pas mane kopustai ir svogunai susodinti pagal grieztus klasikinio sodo reikalavimus ir man dzin, kad kaimynai taip nedaro
uztat ateityje kai viskas susiformuos gal darzas bus idomesnis sveciam pasivaikscioti nei roziu sodas .
o va kas del namo priekio, tai kazko labai daug nenoriu,
va ir bus klasikinio sodo kampelis
Cobre, patikek po kazkurio laiko nebematai nei stulpu nei laidu
- pati stebiuos, kaip savo sklype "to grozio nebepastebiu" (nors tikrai pirmais metais rezgiau planus kaip tas linijas panaikint)
gal ir gerai, kai zmogus gali
nepastebet tai kas nesvarbu. Puiku kai viskas tobula, bet verta ir pamatuot to tobulumo kaina.
O senovinis stulpas "senovineme" sode - savitas sharmas (del senoviskumo termino galim ir nesutikt, nes man tai jis turbut bendraamzis
). Gal viskas paremta poziuriu.
Su programa bandziau igyvendinti Vilzes vizija, ne savo.
Ir dar, turiu toki savo gyvenime poziuri/kredo:
ko negali paslept, parodyk! Arba nepastebes arba suzaves.