QUOTE(vilze @ 2011 09 13, 16:01)
ukinio nesimatytu, nes labai gerai pasiulei daryt groteles i kiemo ir vaiskrumiu sodeli ir apaugint vijokliais. o ir patogiau kazka prireikus atsinest, nes virtuve kaip tik i kiemo puse.
Del virtuves absoliuciai sutinku. Del tvarto ne
matysis jis, niekur tu no jo nesidesi, nemazas statinys ir labai arti. Siaip jei bus uzduotis slepti ir grazinti tvarta, tai ta uzduoti ir isspresite, o jei ne, tai bus taip kaip bus. O tie vijokliai tai tik uzstos kiema kazkiek, bet nemanau, kad statini
Siaip jis jums matau nekliuna, jus su juo jau susigyvenote, bet tai nereiskia, kad jo nesimato. O ir atvykstama pas jus bus kur? jei i kiema, tai sakyciau vat tiesiai tvartan mieli sveciai prasom
Iprastas vaizdelis kaime, nieko sokiruojancio, bet jei siekiama kazko daugiau, tada gal reiktu pamastyti.
O siaip tai dabar atsipusk truputi. su visais pasiulymais, net paciais absurdiskiausiais reikia laiko susigyventi, juos apmastyti. Kartais nustembi, kaip tai ka karstai atmetinejai ima ir atsiranda tavo planuose.
QUOTE(mamagabi @ 2011 09 13, 17:28)
Pasakyk prasau kokia terasa planuoji.
Kokio plocio/ilgio ir is ko?
Su stogu ar visgi be?
Pakelta nuo zemes? Kodel?
akmenu trinkeles. ne keturkampes, o nekondicines, netaisyklingos formos jos ten. pakelta, del terasiniu duru. del to bandziau dar siandien su vyru kalbeti, bet beprasmiska, kadangi neradau argumentu, kad suzeminta tures daugiau pliusu, nei pakelta, tai viskas liks taip. Asmeniskai man is graziosios puses tai noretusi ja daryti sulig veja, taip ir del kanaliuko butu man maziau dvejoniu. Is praktiskosios pakelta man kol kas be konkurencijos, toje vietoje jau keli metai gyvename, tai tiksliai zinau, kas butu, jei nuzemintumeme. Uztenka jau namie prisidirbau, tai tarnauju dabar, nenoriu ir ten sveisti.
3x6, jei neklystu
Be stogo. per maziau nei puse terasos bus pergole. Na is vieno krasto tik, su dviem stulpais. Pradzioje gelbesimes virsuje medziagos juostomis. paskui tikiuosi apaugs ir sioki toki pavesi duos. Stogo nebus
QUOTE(vilze @ 2011 09 13, 18:14)
Man tai didziausias blogis siame plane butent tas niekaip neapmastytas kampas prie namo. Nesuprantu jo paskirties.
Plane tiesus vaizdas is pavesines uzdarame kampelyje i stulpa. Man ir tiesiai po laidais berods, gulinejimui ne itin romantiska. Nors cia as tik bandau atgaminti nuotrauka, tai gal ir klystu
Manau neapsistok, dar galvok
Man minciu daugiau nekyla
Dar turejau minti skelti mano padaryta ta zona i dvi, panasiai kaip tavo plane. Zonoje arciau keliuko daryti velgi pasedejimui su draugais skirta viecike, be jokiu pergoliu, tiesiog stalas grazus, kedes, sketis nuo saules, ir ja sujungti kazkokiu praejimu su jusu poilsio zona. Na norisi ir per langus graziu vaizdu, ir i kiema zmoniu netempti. Bet kiek suprantu, jau mintyse matote save su draugais po liepomis ir niekas to ko gero nepakeis
Be to man padalinta i tas dvi dalis rytine poilsio zona, kurios norite atrodo labai niuri ir nejauki: liepos, stulpas, gyvatvores gana arti, namo kampas irgi kazkiek uzsstos kai saule zemyn risis. Na gal klystu, jums vietoje geriau matosi ten viskas
Tiesa, jei norite prieziuros nereikalaujancio varianto, tai tai ka imetei nuotraukose reikalauja labai daug darbo, pastovus krapstymasis, kaip ir mano visi siulymai. Gal tada tikrai vertetu kazka paprastesnio pamastyti