QUOTE(vilze @ 2011 09 13, 14:11)
*nea, nesusivaideno. pries 50 metu kitokio ir nebuvo
**juk kuo daugiau nuomoniu, tuo geresnis rezultatas.
*** tik po kelias savaites vasaros metu ten praleidziam
Papildyta:
gerai, kad ne suniukai, kojas pakele
nu gal ir Cottage, neprisimenu, ale pirma raide ta pati.
*
bet manau, savaime aisku, kad keisite. Arba man cia savaime aiksu, kaip ir su tuo aptinkuotu namu
Kartais tokie dalykai taip isieda, kad atrodo, jog net apkalbeta ir nutarta 100 procentu viskas buvo
**
. Gal savininkei ir butu smagu kuo greiciau gauti absoliuciai jai tinkanti viena projekta, o ne lipdyti is keliu, bet man kai neaktualu
, tai labai idomu taip pasidelioti ir kitu nuomones isgirsti, pati net tuo kampu nepamastytum gal, o kitam va i galva sauna.
*** taip ir liks vasaros rezidencija, ar kelsites su laiku cia gyventi pastoviai? Nes jei tik vasarai, tai ali buti, kad ateityje nebus nei mociutes, o tada geriausiai jausites ilsedamiesi, o ne gelynus ravedami, uzteks darbo ir zole pjaunant, krumus genint, namuka patvarkant. tada reiktu vel kitaip mastyti.
Papildyta:
Vilze, anksciau ne karta maciusi, o dabar kai reikia ir nerandu. Bet kaimisko stiliaus soduose neretai pasitaiko, kad fontanelis ikomponuojamas i pati gelyna, niekaip jo nepabreziant ir neisskiriant. Panasiai, kaip cia. Tik fontanelio forma reiktu kruopsciai paderinti, kad nebutu per mandras paprastai aplinkai. Cia tik kaip pvz, kad tai imanomo ir gelyne:
Pagaliau jei taip norisi, galite ji kazkur palei grazu krumeli ikomponuoti, priesais koki suoliuka pastatyti ir ta zona jau savaime susiformuos, nereikia jos niekaip atskirti.
Paziurejau dar karta i sia nuotrauka, na ir pagalvojau, kad va, turint vaizduote, puiki iliustracija mano pirmam planui: kaireje gelynas, kurio fone obelu sodas. Gelyna islenki grieztu lanku, papildyti ji rozemis pagal poreiki, apacioje vietoje tu takeliu istempi pievute i sonus, per viduri fontaniukas, galiniame plane medziu fone pavesine. na ir nieko bendro su tuo pietietisku formaliu rozynu is mamagabi nuotraukos
tiesa, tu gyvatvoriu gal nedaryciau palei gelyna, jas karpyti reikia, o jus tokiuose plotuose ir taip turetumete ka veikti
O nuo keliuko kazkuo atskirciau vistik.