Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(vilze @ 2011 09 12, 15:43)

Pazymek ji plane, bus patogiau
Atsakyti
kiek imanoma tiksliau. Na kazkaip jis "nevietoj"...pro ji geriau praeit nuleidus nosi i geles, nei ziuret nuo suoliuko, net jei jis jau iprastas ir akiu nemazolina, bet vis tiek, kad ir ne nykstukas, bet demesio centre neturetu but lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bircis: 12 rugsėjo 2011 - 13:56
QUOTE(Cobre @ 2011 09 12, 14:44)
Pazymek ji plane, bus patogiau

pazymejau raudonai
user posted image

Papildyta:
tiesa, gelyno forma man visai patiko pasiulyta apzeldintojos diplomantes. tik, kaip jau ir sakiau, tu ploksciu visoje pieveleje nenoreciau.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 09 12, 14:59)

dar nupiesk takeli iki poilsio zonos. O likusioje dalyje bus tik zole?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 09 12, 15:59)
pazymejau raudonai

Nera taip jau blogai. Neskubant ir protingai paskaiciavus manau susitvarkysi tu su juo. ir akiu nuleisti nereiks. Mes tokiu paciu principu elgemes su kaimyniniais namais. Tujas auginom tokio aukscio, kad tie namai kiek imanoma pasisleptu, principas tikrai tas pats, tik atstumai ir auksciai kiti. Ta pati darysim ir su kitu krastu, kur palei pat tvora siltnamis. Cia elementarus skaiciavimai ir truputis kantrybes, be jos niekaip, laiko juk reiks tam stulpui apsodinti. Bet jau geriau spresti kazkaip problema, nei nespresti jos visai.
Ko gero vistik pavesine virsuje trikamyje traukciau is vakarinio kampo i rytini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2011 09 12, 15:08)
dar nupiesk takeli iki poilsio zonos. O likusioje dalyje bus tik zole?

na taip galvoju, kad tik zole. nu neivaldzius piesimu su Paint doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 09 12, 15:13)
Ko gero vistik pavesine virsuje trikamyje traukciau is vakarinio kampo i rytini  smile.gif

na ten ne kiek pavesine, o tokia kaip ir pergole nedidele isivaizduoju g.gif o kodel i rytini? g.gif jau ta kur arciau namo bus rytineje puseje, kazkaip nesinori abieju taip pat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 12 rugsėjo 2011 - 14:17
Vizle, turi dideli plota, kam pakampiais/po langais vaiksciot - islenk taka, o tarp namo ir tako roziu krupai, eisi pagulet po saulute kvapu ir vaizdu lydima, ir akys bus nukreiptos i rozes ne i stupa, kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 09 12, 16:21)
na taip galvoju, kad tik zole. nu neivaldzius piesimu su Paint doh.gif 
user posted image
Papildyta:

na ten ne kiek pavesine, o tokia kaip ir pergole nedidele isivaizduoju g.gif  o kodel i rytini?  g.gif jau ta kur arciau namo bus rytineje puseje, kazkaip nesinori abieju taip pat g.gif

Tam, kad akys uz stulpo nekliutu. Aisku, tada sedint gausite vakarines saules. Kai ji leidziasi, tai nera labai malonu sedeti , jei kazkurios sedimos vietos atsuktos i ta puse, bet manau kedes galima ir tinkamai pasukti, o stulpo beda bus bent jau is sitos puses dalinai isspreta. O jei keistum aplamai tos zonos forma ir tupdytum pergole apacioje, tai butu dar geriau biggrin.gif Matai, visai imanoma pasalinti ne stulpa is regejimo lauko, bet tiesiog regejimo lauka nukreipti kita linkme biggrin.gif
Atsakyti
man truputi kliuna kad keliukas niekaip neapzaistas ir kad plotas nuo namo link kelio lieka tuscias, uztai tenepyksta vilze emiau ir savaip sudeliojau. Tiesiog pamastymui.
Salotiniai plotai gelynai, zali blynai - vaismedziai (kazin ar nebus per daug, tiekoje zemes graziau atrodytu aukstaugiai), zydri plotai vandens telkiniai, vienas ilgas is ju, - tai toks, apie koki klajoja Cobre, orandzinis blynas kazkokia ypatinga zydinti gele, krumas, nu vienzo kazkoks augalas dekoratyvus baisiai ir ilgai zydintis, o gal vazonas su kokiom vienmetem, zalios storos loinijos - gyvatvores apie 2 m aukscio. Rudas - suoliukas.
Sulinys is poilsio zonos irgi apremintas gyvatvore, praejimai i vaiskrumyna ir soda neapgalvoti.
[attachmentid=216391]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apzeldintoja diplomante: 12 rugsėjo 2011 - 14:48
QUOTE(Bircis @ 2011 09 12, 15:22)
Vizle, turi dideli plota, kam pakampiais/po langais vaiksciot - islenk taka, o tarp namo ir tako roziu krupai, eisi pagulet po saulute kvapu ir vaizdu lydima, ir akys bus nukreiptos i rozes ne i stupa, kaip manai?

nu reik pagalvot g.gif tada manau pati gelyna reik kazkaip gal labiau kvadrato formos daryt. jau nezinau net. papaisykit kas savo varianta,jei nesunku. siaip apzeldintojos diplomantes planelis man patiko, (cia turejau galvoje pirmini varianta) tik jei daryt takeli toliau nuo namo, tada ir pats iejimas gausis kazkur per viduri. o tada kur ta pergole statyt, kuriam kampe, nes jie jau 4 atsiranda ir kur ta fontana daryt ir ar isvis jo reikia. va dar ikelsiu labai grazu rozyno planeli. gal kazkokiu tada panasiu principu daryt g.gif tik jau kaip ir sakiau pieveles man dar vidury norisi
user posted image

Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 09 12, 15:44)
man truputi kliuna ...

va kiek darbo idejot 4u.gif na mano mintys butu tokios.
isivaizduoju, kad butu labai grazu kur nors miesto ar formalesnej aplinkoj, bet cia kaimas, tai labai "mandrai" atrodys tas visas vaizdas priesais nama ax.gif
kitas dalykas, kanaleli gal visgi palikim Cobrei, nes nu man niekaip jis neisivaizduojamas, kad ir koks grazus butu 4u.gif
ir va tu vaismedziu tai kaip ir daugokai, tada labai sumazeja poilsio zona, kuri visgi man pirmoje vietoje smile.gif
o va sitas kampas kur pavesine tai visai gal ir nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 12 rugsėjo 2011 - 14:52
QUOTE(vilze @ 2011 09 12, 14:58)
nu reik pagalvot g.gif  tada manau pati gelyna reik kazkaip gal labiau kvadrato formos daryt. jau nezinau net. papaisykit kas savo varianta,jei nesunku. siaip apzeldintojos diplomantes planelis man patiko, (cia turejau galvoje pirmini varianta) tik jei daryt takeli toliau nuo namo, tada ir pats iejimas gausis kazkur per viduri. o tada kur ta pergole statyt, kuriam kampe, nes jie jau 4 atsiranda ir kur ta fontana daryt ir ar isvis jo reikia. va dar ikelsiu labai grazu rozyno planeli. gal kazkokiu tada panasiu principu daryt g.gif tik jau kaip ir sakiau pieveles man dar vidury norisi
user posted image

Papildyta:

va kiek darbo idejot 4u.gif  na mano mintys butu tokios.
isivaizduoju, kad butu labai grazu kur nors miesto ar formalesnej aplinkoj, bet cia kaimas, tai labai "mandrai" atrodys tas visas vaizdas priesais nama ax.gif
kitas dalykas, kanaleli gal visgi palikim Cobrei, nes nu man niekaip jis neisivaizduojamas, kad ir koks grazus butu 4u.gif
ir va tu vaismedziu tai kaip ir daugokai, tada labai sumazeja poilsio zona, kuri visgi man pirmoje vietoje smile.gif
o va sitas kampas kur pavesine tai visai gal ir nieko.

bet tas vaizdas labai panasus i paskutine imesta nuotrauka smile.gif
gelynuose galima naudoti bijunus ir jurginus nereminant, tai ir isliks kaimiskas vaizdas su norimu formaliu planavimu smile.gif
Atsakyti
*
noriu pazaist projektuotoja, namuos bandysiu "tapyt"

*
fontanelis, baseinelis - mano galva turetu but, grazu ir jauku, kad ir mazas. (na..gal ..ne toks mazas kaip nuotraukoje .. ax.gif )

*
apzeldintojos pakoreguotu formu gelynas man ir "lipo", pratesk kairiojo gelyno linija lenktai iki sulinio, kaip raides D pilva ir dar turesi ploto roziu kolekcijai

*
gulet po obelm (ypac senom) ir skaityt knyga - ar gi tai ne poilsio zona karsta vasaros diena

*
veja/zolyna ir reikia ireminti ir tai neturi iskristi is konteksto - reiktu apmastyt is kart o ne "po to "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bircis: 12 rugsėjo 2011 - 15:22