QUOTE(jolitag @ 2011 08 30, 20:59)
tai as jau kaip ir susikurus ta vaizda.Didesniu medziu sklype nebuvo,tai jau nebepadarysi,reiks augint
soda noriu vaismedziu pasodint kampe vienam.Laiko turim,galim sodint
Paziurejau i jusu namuka ir kazkaip man atrodo, kad jei norite klasikos pas save, tai bus didele klaida
Rinkciausi kazka lietuvisko, kaimisko (tik be vezimu su gelemis ir panasiu triuku), paprasto. Tai ir matau zydincius vaismedzius, ne idealia be piktzoliu zolyte, o zydincias pienes pavasari ir pan... Bijunai, piliarozes, viendienes, ir pan geles, daug mums iprastu zydinciu krumu, link vandens nusvire zilviciai.... Na viskas turi buti isilieje i aplinka, vientisa. Klasika cia na asmeniskai man niekaip nesipaiso, as del augalu patarti daug negaliu, o tiesiog padiskutuoti del vizijo, del planavimo, tai man net liezuvis nesivercia, nes zinau, kad rezultate, kad ir kaip bandysi islauzti, vaizdo gero vistiek nebus. Norint gero vaizdo, viskas turi buti susije, lietuviska pirkele visada juokingai atrodys japoniskame sode. taip ir jusu atveju.
O vat ar tiems lietuviskiems tradiciniams sodeliams, darzeliams sioje temoje vieta, tai as nezinau net
Pagaliau jus savo vizijos net nenupasakojote, jei ji nesutampa su musu, tai gal tada ir patarimai ne vietoje visi bus.