QUOTE(vida777 @ 2011 09 08, 15:04)
labai grazi gyvatvore. Vakar abejojau, siandien aiskiau matosi - na netikiu, kad ten ne Smaragd tujos.
Veigelei gali apatines sakas stipriai patrumpinti (bet tik iskart po zydejimo), tada krumo apacia bus zemesne ir tankesne, o po ja galesi kilimuka pasodinti.
Jei nori laikyti tokia kaip dabar, nes kaip soliterinis augalas nera labai gerai suformuota, man graziau butu po ja aukstesni nei kiliminiai, zydintys zoliniai augalai.
Vaisgina labai tiktu prie voljero spalvos
.
As ne tuju augintoja, bet kas turi smaragd is pazistamu, tai kitokios pas visus jos
, o cia columna. ir auga tiesiai stulpais ir sakeles kitokios. bet ai, koks skirtumas, man jos patinka, tai jei ir klystu, tai ne beda, pries isigyjant beda, jei nepataikai
Laukiu kol suvienodes, sutankes. Kazkas klause ar formuosim, karpysim. Tai virsunes jau praktikai visu pakerpame, siemet jau mazai kurios liko vytis tu, kurias pakirpome. Sonus irgi kartais apeinu, jei nutariu, kad man kazkur nepatinka. Bet realiai, tai nieko joms daryti nereikia, ypatingai, jei norisi leisti augti tiek, kiek jos nori.
veigele vis po truputi pakarpau, bet ne per stipriai, kad nepridirbciau per daug, tai vis kazkiek pasiformuoja. Nera idealus augalas tokiam sodui, bet jai pas mus patinka, tai ir mes ja mylime. Bus ant tokio kotuko, kaip dabar matosi, visai nieko man. apacioje nezinau net. Ir taip netinka, ir kitaip nesumastau. Tik zinau, kad akmenu tai tikrai nenoriu, kad matytusi, uztenka ten tako salia voljero is akmenu. Bet jo veliau is terasos nesimatys. Jis turetu buti uz nugaros bitules erezinio plano suoliukui
Vaisgina zalia pas mane, nesiderina, bet ir nesipjauna su voljeru
visgi tas geltono augaliuko (vis pamirstu, kaip vadinasi, na bet visos cia manau zino) lygumas po veigele man labai patinka. Spalva erzina. Bet jei butu koks ramus zalumas, tai irgi nebutu grazu. mastau. o kol mastau, tas geltonas kilimas vis pleciasi
gerai, raveti maziau reikia ir nereikia jokiom zievem apkrovineti aplink
visur kitu, kai sodinsiu ant to kalniuko augalus, tai apsodinsiu vaisgina, man grazu, greit pleciasi, ir raveti mazai reiks.
Uz veigeles sodinti dar melsviu ar ne?
Papildyta:
Grazu
http://www.gardens.o...image_150_1.jpg
Papildyta:
Vilze, man si ideja labai grazi, tik gal reiktu tavo obelims kazkaip pritaikyti. Arba ten, kur siltnamis, jei ten medziu eile yra.
cia kaimas, bet labai man grazu
nesakau, kad kopijuotina viskas, bet pritaikyti tikrai nemazai imanoma ir sau.