QUOTE(mamius @ 2011 09 07, 10:09)
Nu supratau kad nieko nesupratau Skaiciau skaiciau..
Jeigu kas turesit laiko - parasykit, koki placialapi grazu medi pasisodint prie namo a la klasikinio, a la provansinio..
Atejo ruduo, medziu sodinimo metas, parinuosi kad liksiu be medzio
Medi noriu i pietvakariu puse, kad greiciau uzstotu saule ir kaimynams netrukdytu.
Jeigu kas turesit laiko - parasykit, koki placialapi grazu medi pasisodint prie namo a la klasikinio, a la provansinio..
Atejo ruduo, medziu sodinimo metas, parinuosi kad liksiu be medzio
Medi noriu i pietvakariu puse, kad greiciau uzstotu saule ir kaimynams netrukdytu.
man rekomandavo katalpa puošnioji
pas mane va kaip atrodo (sodinta šiemet).
Papildyta:
Na o dabar dedu ir savo nuoroda i nuotraukas, ir sklypa nupaišiau, visa diena dirbau.
Didžiausias klausimas man - dėl naujojo gėlyno. Kaip minėjau, turėtų gautis toks "english cottage style", mišrus gėlynas. Esu užsisakius jam 2 rožes iš Sibirkos. Matysit, ten, kr tokie trys buksmedžių bumbuliukai, dar ten šio bei to. Tai va,pradėjau, i nežinau - iki ašarų man sunku: daryt? nedaryt? laisvo stiliaus (laukinį)? formalaus? Paskui kelio atgal nebebus... O norisi toj vietoj man kažko gražaus, nes čia akys ganosi tiek sėdint terasoj, tiek svetainėj. Patarkit, mylimosios, noriu bet bijau.
Tvora tai laikina, ateity bus aklina (medinė). Geriausia būtų gal užsodinti tujomis, bet jau nelabai yra laiko - norim atsitverti kuo greičiau, dabar tą tvorą esam vijokliais užleidę bet kamynai niurzga.
NUOTRAUKOS
https://picasaweb.go...feat=directlink
Visi patarimai bus atidžiai studijuojami, visos nuomonės išklausytos ir iš anksto labai dėkoju.