QUOTE(Cobre @ 2011 09 07, 09:10)
As juk vizijom atrodo apsidalinau jau
o vaizdu dar neikeliu, nes kaip ir nera ju kol kas. daug kur bus labai zemos buksmedziu gyvatvores, reminancios gelynus, o tiksliau zydincius krumus ir tekelius.
Buksmedžių gyvatvorė palei tujų gyvatvorę ir man neatrodo geras sprendimas, o dėl įrėminimų tai irgi abejočiau, nes vietos gan mažai, dar paskaičiuoti, kiek "rėmai" užims, gėlėms l. mažai vietos beliks. Gerai būtų pamatyti planelį/piešinuką kaip tie gėlynai ir takeliai maždaug išsidėstytų...
QUOTE(Cobre @ 2011 09 07, 09:10)
Bet va noriu ir pergoliu. Ir nesumastau, ar labai jau tada nesusipjaus medines tamsiai rudos pergoles su tais formaliais dalykeliais
Gal tada uztektu vienos pergoles virs terasos? Nes norejau dar dvieju: vienos virs takelio link voljero (atstumas nuo terasos labai nedidelis). O kitos prie sulinio, kad kazkiek ji slepti ir sudaryti ispudi, kad ten kazkas dar tokio yra toliau. Sulinys sklypo kampe, bet irgi arti terasos. Mazas sklypas, todel viskas labai arti
. Dabar galvoju, gal atsisakyti tu pergoliu, ir tiesiog kazkokiomis tujomis ireminti tas vietas, kad vistik paskaidyti plota, sudaryti ispudi, kad kiemas didesnis, nei yra is tiesu, tuo paciu jos inestu tu vertikaliu liniju, kuriu man reiktu, nes medziu neprisodinsiu daug
Kol kas berods tiek
Apie pergoles ir aš svajoju. Ir taip pat vieną mąstau statyt prie namo kampo, tik man kelia abejonių ar vis tik gerai žiūrėsis ji? Bet jei ne prie kampo, o kitoje vietoje palei sieną, kur eis grįstas takelis, turbūt visai netiktų?
Kiek žiūrėjau nuotraukų tokios pergolės (atramos augalams) dažniausiai būna kur kors sodo gale ar bent netoli jo...