Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai sodai, kiemeliai

QUOTE(vida777 @ 2011 09 06, 22:40)
Tai gal pirmiausia reikia savo mintis ir planus isdestyti, o tada klausti kitu nuomones ir patarimu.

tai va, o as ir nesulaukiu atsakymo, ar mano ikeltos pavesines tinkamos klasikiniam stiliui ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 09 06, 21:55)
tai va, o as ir nesulaukiu atsakymo, ar mano ikeltos pavesines tinkamos klasikiniam stiliui ar ne? biggrin.gif

prasom atleisti, nes va kokie svarbus klausimai siuo metu sprendziami biggrin.gif .
Pavesines tinkamos, o ypac baltos lotuliukas.gif , ir rodyti vaizdeliai tinkami, ir noras sumazinto fontano versijos labai grazus wub.gif .
As irgi laabai svajoju apie balta pavesine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 06 rugsėjo 2011 - 22:01
O gal pavadinti tiesiog "Senoviniai sodai" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2011 09 06, 22:55)

Pavėsinės labai gražios. Man atrodė, kad savaime aišku, kad tinkamos ax.gif O ta nuotrauka su vingiuojančiu taku link pavėsinės iš viso labai wub.gif Man atrodo, kad vaizdas nenukentėtų, jei viena ar dvi pavėsinės sienos būtų ir uždaros, kaip planuojate. Nes paskui teks užuolaidas kabinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 09 06, 23:01)
prasom atleisti, nes va kokie svarbus klausimai siuo metu sprendziami  biggrin.gif .
Pavesines tinkamos, o ypac baltos  lotuliukas.gif , ir rodyti vaizdeliai tinkami, ir noras sumazinto fontano versijos labai grazus  wub.gif .

nu va, jau kita snekta biggrin.gif o siaip tai dar labai grazia balta sesiakampe pavesine radau, reikes vyro broli kitamet jau prispaust kad pastatytu. tik va kaip visokius raitytus pagrazinimus padaryt g.gif gal kazkur butu galima uzsisakyt pagal ismatavimus?
Papildyta:
QUOTE(aispra @ 2011 09 06, 23:18)
Man atrodo, kad vaizdas nenukentėtų, jei viena ar dvi pavėsinės sienos būtų ir uždaros, kaip planuojate. Nes paskui teks užuolaidas kabinti  mirksiukas.gif

oi, tik ne uzuolaidas. labai bloga patirtis po siu metu su uzuolaidom lauke- po nakties lauke paliktose suristose uzuolaidose pilna tokiu vabalu budavo fear.gif
Atsakyti
kitokie sodai - pakankamai abstrakti savoka 

Kitoks sąvoka tuo ir žavi biggrin.gif , kad po ja telpa daug. O atsitiktiniam praeiviui užklydusiam į temą, ir pageidaujančiam tik gėlyno vejoje, galima neįžeidžiant pasakyti, kad čia kalbama apie kitokius sodus biggrin.gif
*visiskai pritariu, kad be reikalo mes cia blaskomes. Kas ir kam ta tema sukure, tie ir taip supranta. O stai koki pavadinima bepaimtume, prieiname isvados, kad neaiskumu vistiek kam nors iskils.

**Ir dar. Labai noretusi, kad tema butu daugiau apie sodo planavima, jo kurima, vystyma, apie musu svajoniu sodus, o ne tik klausimu-atsakymu maratonas. 

*Taip, tikrai ne pavadinime esmė, bet juk ir temos viduje lig šiol kyla nesusipratimų dėl klasikinio stiliaus apibrėžimo g.gif (kalbant apie save, aš kol kas dar nevisai supratau, ar tinku čia pagal formatą g.gif)
** drinks_cheers.gif smagiausia, kai informacija keičiamasi thumbup.gif
Atsakyti
Gerai neerzinsiu. Nors mano norai buvo kitokie. Amigos adiaos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drua @ 2011 09 06, 21:35)
O šiaip... "cottage garden" stiliaus sodai telpa į šios temos rėmus?  biggrin.gif

o tai nea??? bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 09 06, 23:40)
Labai noretusi, kad tema butu daugiau apie sodo planavima, jo kurima, vystyma, apie musu svajoniu sodus, o ne tik klausimu-atsakymu maratonas.

drinks_cheers.gif

QUOTE(bitule @ 2011 09 07, 01:28)
Kitoks sąvoka tuo ir žavi  biggrin.gif , kad po ja telpa daug. O atsitiktiniam praeiviui užklydusiam į temą, ir pageidaujančiam tik gėlyno vejoje, galima neįžeidžiant pasakyti, kad čia kalbama apie kitokius sodus  biggrin.gif
** drinks_cheers.gif smagiausia, kai informacija keičiamasi  thumbup.gif

Na matai, man susirode, kad kai kalbejom apie sodyba su tvenkiniu, tai tai nebuvo kitoks sodas, kitoms atrode kitaip. Gavosi, kad kazkuri neteisi. O va neteisi kuri? As nepamaciau nieko kitokio tuose noruose, kuriuos isreiske sodybos seimininke. O patarimai liejosi laisvai ir bet kokie. Tuo tarpu seimininke tiesiog nenorejo nieko mandro. O kas tas yr??

Parodysiu, kas man prie dusios
http://www.bhg.com/g...andscape-style/

tarp kitko, medine tvora nera uzdengta visur. Man ji net visai dailiai atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvele33 @ 2011 09 07, 09:37)
o tai nea???  bigsmile.gif

Labas rytas  4u.gif

man irgi atrodo, kad telpa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 07 rugsėjo 2011 - 07:45
QUOTE(vida777 @ 2011 09 06, 17:32)
tai kad mums ir be foto aisku, o tas, kas ipuls su kokiu labai svarbiu klausimu i 30-ta psl., garantuoju, kad pirmo psl. nebus net atsivertes  biggrin.gif .

Tą patį norėjau rašyt. Naujokams reikėtų, jei jau jie tikrai patys nori kažką gražaus sukurti, bent jau perskaityti temą nuo pradžios iki galo. Tada ir bus aišku, ten, kur reikia papuolė ar ne. Aš visas NA temas perskaičiau, ten visko daug gero buvo: ir klasikos, ir kaimiškų, ir šiuolaikiškų sodybų, ir alpinariumų, ir tvenkinių apželdinimo pavyzdžių, ir t.t. Tiesiog su laiku atsirenki, ko reikia, kas patinka. Šitos temos man labai gaila, nes ji dabar gerokai apmirusi verysad.gif
O šios temos autorei siūlau per daug nekreipti dėmesio, tema gera ir pakankamai aiški mirksiukas.gif Ir diskutuokim toliau į temą, kiek gi galima apie tą patį ir kartu nieką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 07 rugsėjo 2011 - 07:59
QUOTE(Juma81 @ 2011 09 07, 09:46)
O šios temos autorei siūlau per daug nekreipti dėmesio, tema gera ir pakankamai aiški mirksiukas.gif Ir diskutuokim toliau į temą, kiek gi galima apie tą patį ir kartu nieką...

tikriausiai tu teisi mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif as gal tiesiog per daug pergyvenau, taip norisi, kad butu aiskumas, ramumas ir daug naudos, tai vat ir galvoji, ka cia tokio padarius, kad taip butu blush2.gif Na jei reiks, tai ateityje ir imsimes tu visu reikalu is naujo biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 07 rugsėjo 2011 - 08:22
...Ir dar. Labai noretusi, kad tema butu daugiau apie sodo planavima, jo kurima, vystyma, apie musu svajoniu sodus, o ne tik klausimu-atsakymu maratonas....

drinks_cheers.gif
ale kazkaip beveik niekas tom savo svajonem ir vizijom anei patirtim nesidalina.. o taip noretusi kazko "gyvo".. juk nesvarbu, kad tik kurimo etape (gal cia is baimes del visu paskutiniuju diskusiju, kad nebutu nusiustos i NA tema ? bent as kol kas del savo sodo nesu tikra ar jis butu "kitoks")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 07 rugsėjo 2011 - 08:57