Ši tema - tai man kaip koks saldainis su kava

Džiaugiuos ištvėrus neskaitydama pora savaičių - tada jau būna daugiau visko pridėta

ilgesnis kaifas.
QUOTE(Rasytee @ 2011 08 30, 22:53)
sveikos
kadangi skandinaviskam interjiere balti apvadai ne naujiena tai gal pagelbesit man . kaip suprantu apvadai prie lubu dazosi lubu dazais o kaip ties grindim

?
Rasytee - šiek tiek apie apvadus grindims - plintusus. Mes jau turime savo plintusus - išpjovė aukštus, iš pušies, bet nusidažyti nusprendėm patys. Kiek kalbėjau su gamintojais, jei norisi kad būtų tikrai gražu, reikia gruntuoti ir tada 1 kartą dažyti, geriausia - purkšti. Dažus pirkau baltus - poliuretaninius. Tai man visiška naujiena, bet sako, bus gražu ir patvaru (į juos maišomas kietiklis ir skiediklis). Dar nieko nebandėm dažyti, tad tyliu

Gal dar reikės gerokai pasimokyt.
Man žiauriai patinka miegamajame prie abieju lovos šonų nuleisti šviestuvai nuo lubų. Kodėl apie tai negalvojau kai darė el. instaliaciją

Dabar jau vėlu. Galvosiu ką nors jaukaus - pastatomo.

Miegamasis - vienintelė patalpa visame name kuri dar vis lieka nė kiek neliesta apdailos, nerandu gražių tapetų prie kurių derėtų mano vizija....
Mes savo statybose judam kažkiek. Bet didysis darbas lauke - daroma atraminė sienelė iš betono, ant jos darysim medinę tvorą. Dar vis pasiryžę dažyti baltai. Niekas neatkalbėsite?