Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(~VEGA~ @ 2011 09 02, 22:59)
Keli interjerai is norvegijoje parduodamu butu (butu dar ispudingiau, jeigu  fotkes butu dare  profesionalus fotografai..)

koks grozis wub.gif
Atsakyti
VEGA, tu auksas thumbup.gif Vizualizavai mano grindis wub.gif Vis pergyvenau, kad mūsų siauros grindinės lentos bus nelabai (na, bet tik tokias lentas turime), bet pamačiau tavo nuorodoje tokias, jos fantastiškai atrodo thumbup.gif Va mano būsimos grindys, tik mes jas balinsim http://www.finn.no/f...nnkode=30427230 wub.gif Ir virtuvę panačią mačiau kokią turėsiu thumbup.gif Turi norvegai skonį sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliukas- as savo kauniskio meistro nr galiu duoti..ale tu is VLN, kaip matau....

Šelma - smagu, kad jau taip greitai kai kas ir nauda rado is mano nuorodeliu:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 03 rugsėjo 2011 - 14:53
lempos lempeles:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
VEGA, issilydziau. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
o cia tai tom iljiciaus lemputem kepureles padarytos...ar ne handmade?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 08 17, 10:24)

QUOTE(Sky_diver @ 2011 08 17, 10:44)

grazu, tik gaila, kad pas mus tokiu spinteliu neimanoma gauti. nebent sendaikciuose ko nors panasaus ieskoti.

Štai lyg kažkas panašaus:

user posted image

http://palazzo24.tra...677c4b8704ae569
Atsakyti
Nusipirkau va tokią knygelę
http://www.amazon.co...s/dp/1849750998

Ale grožis visko wub.gif

Bet vis tik prieinu išvados - gražu pažiūrėti. Bet daugelis dalykų iš tikrųjų tėra dulkių rinkėjai doh.gif Nebent turėčiau savo viešbutį.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2011 09 05, 14:09)
Štai lyg kažkas panašaus:

aha, kazkas panasau. bet kaina doh.gif

QUOTE(Irunia @ 2011 09 05, 20:44)
Bet vis tik prieinu išvados - gražu pažiūrėti. Bet daugelis dalykų iš tikrųjų tėra dulkių rinkėjai  doh.gif Nebent turėčiau savo viešbutį.... lotuliukas.gif

bet pas skandinavus nera labai daug bereikalingu daiktu, kaip tarkim kokiam provanso interjere.
Atsakyti
Ši tema - tai man kaip koks saldainis su kava smile.gif Džiaugiuos ištvėrus neskaitydama pora savaičių - tada jau būna daugiau visko pridėta lotuliukas.gif ilgesnis kaifas.

QUOTE(Rasytee @ 2011 08 30, 22:53)
sveikos

kadangi skandinaviskam interjiere balti apvadai ne naujiena tai gal pagelbesit man . kaip suprantu apvadai prie lubu dazosi lubu dazais o kaip ties grindim  g.gif ?

Rasytee - šiek tiek apie apvadus grindims - plintusus. Mes jau turime savo plintusus - išpjovė aukštus, iš pušies, bet nusidažyti nusprendėm patys. Kiek kalbėjau su gamintojais, jei norisi kad būtų tikrai gražu, reikia gruntuoti ir tada 1 kartą dažyti, geriausia - purkšti. Dažus pirkau baltus - poliuretaninius. Tai man visiška naujiena, bet sako, bus gražu ir patvaru (į juos maišomas kietiklis ir skiediklis). Dar nieko nebandėm dažyti, tad tyliu biggrin.gif Gal dar reikės gerokai pasimokyt.

Man žiauriai patinka miegamajame prie abieju lovos šonų nuleisti šviestuvai nuo lubų. Kodėl apie tai negalvojau kai darė el. instaliaciją doh.gif Dabar jau vėlu. Galvosiu ką nors jaukaus - pastatomo. smile.gif Miegamasis - vienintelė patalpa visame name kuri dar vis lieka nė kiek neliesta apdailos, nerandu gražių tapetų prie kurių derėtų mano vizija....

Mes savo statybose judam kažkiek. Bet didysis darbas lauke - daroma atraminė sienelė iš betono, ant jos darysim medinę tvorą. Dar vis pasiryžę dažyti baltai. Niekas neatkalbėsite? biggrin.gif
Atsakyti
O gal pakalbėkit su manim apie grinjuostes ax.gif MB sako, kad 10 cm užteks, bet man dar aukštesnių norisi (jie bus ąžuoliniai-sienos baltos, grindys balintos), kokio aukščio pas jus plintusiukai?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 09 06, 10:54)
O gal pakalbėkit su manim apie grinjuostes  ax.gif  MB sako, kad 10 cm užteks, bet man dar aukštesnių norisi (jie bus ąžuoliniai-sienos baltos, grindys balintos), kokio aukščio pas jus plintusiukai?

Mano manymu plintusų aukštį reikėtų rinktis pagal kambario plotą. Aš į savo 12 kv.m kambariuką užsisakiau 8 cm aukščio plintusiukus. Esu patenkinta savo pasirinkimu ax.gif
Atsakyti