QUOTE(Zirzė @ 2011 11 05, 17:23)
o kas kalbejo apie marguma? ar kazkokius rastus?
man uztektu vien juodo uzraso "coffe" baltame plyteliu fone
na ir nezinau, man tai taip greitai niekas neatsibosta

o tai pvz, vonios ir wc plyteles irgi po keliu metu lupat lauk ir keiciat, nes atsibosta?

manau kiekviena renkasi tai, kas jai patinka, pagal jos skoni, o tas skonis juk taip greit nekinta
Labuka. Pasiilgstu šio skyriuko. Nors visai nelieka laisvalaikio, bent prasuku kad perskaityčiau kas naujo, kokių nuotraukų įdėta
O man tos plytelės, kur visoms gražu - lyg baltų plytų imitacija, tik pas kitus gražu. Man biškiuka šalčiu nuo jų dvelkia.. Namą statėm medinį, tai kaip ir neišeina "imituoti" plytų viduje

Darau neperkrautą interjerą, bet visgi spalvos gaunasi šiltos
Vakar jau turėjau nuvežti žiedus užuolaidoms įspausti. Tai kelis kart per miesta skersai - išilgai laksčiau,

nes neapsisprendžiau ar visgi noriu tų kur išsirinkau, ar imti paprastesnius (matinio sidabro sp). Kol kas lieku ties žalvario spalva (vamzdis ir žiedai). Gal ir gailėsiuos vėliau, bet visai neturiu su kuo pasitart šiuo momentu

man truputį tik neramu, kad to žalvario spalvos nieko neturime namuose. Bet, žiūrint į skandinavus - pakabinsiu ateity kokį rėmelį ale žalvarinį ant sienos ar veidrodį ir viskas apsijungs
Geros dienelės visoms