Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

merginos dekui uz konsultacijas, noriu blizgios virtuves! wub.gif

vakar buvau Ikejoj, ciupinejau blizgius baldus, nesimato antspaudu!!!! is ciupinejau kaip tik tas be rankeneliu, kur spustelint atsidaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 08 26, 08:39)
jau dabar ir as matau, kad neapsipirstuoja biggrin.gif o tas mechanizmas gerai laiko? tai pas jus ir indaplove be rankeneliu atsidaro? dar nemaciau tokio stebuklo biggrin.gif

Tai ten realiai rankenėlės ant stalčių neva yra - tiesiog plokštės viršuje yra išpjautas griovelis. Va čia dėjau savo virtuvės foto, tai matosi, ten kur stalčiai, kad viršus tarsi nupjautas. Paspaudimo mechanizmas yra tik ant vienos spintelės - viršuje, ant tos kur gartraukis, tai sugedo tas mechanizmas biggrin.gif bet manau čia baldininko nemokšiškumas.. doh.gif Kitos viršutinės spintelės atsidaro už apačios paėmus.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 08 26, 11:42)
Sky diver, rimtai su tom kopeciom ten taip blush-anim-cl.gif kazkaip kai pirma karta pamaciau pagalvojau kad ten tikrai kopecios, o veliau jau nebesigilinau  biggrin.gif  gal vyra auksaranki turit arba pati nebijot dirbt su medziu, tai nesunku susimeistraut  4u.gif

o spalvota laida esu macius tik morkava berods, senukuose  g.gif

as pamenu kai pirma karta skandinaviskuose namuose buvau tai baisiai nusistebejau tom spintelem be rankenu, virtuves funkcionalumu ir dar tokiu mandru dumtraukiu kuris is spinteles issitraukia ir vel sulenda paspaudud mygtuka  smile.gif dar siukslinem is groteliu kabinamu prie dureliu spinteles ir kad viskas taaaaip sviesu ir grazu  bigsmile.gif

reikes paciai meistraut cool.gif pas mane tiek ideju yra, tik reikia turet, kur jas realizuot doh.gif

spalvotu laidu, tik nezinau, ar jie pakankamai ilgi, maciau ermitaze, ten, kur lempos pardavinejamos.

isivaizduoju, kaip nerealu turetu but tokiuose namuose wub.gif

QUOTE(Nerytė @ 2011 08 26, 12:37)
vakar buvau Ikejoj, ciupinejau blizgius baldus, nesimato antspaudu!!!! is ciupinejau kaip tik tas be rankeneliu, kur spustelint atsidaro  thumbup.gif

tai gal baldus is ikejos pirksit?

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 08 26, 13:38)
Tai ten realiai rankenėlės ant stalčių neva yra - tiesiog plokštės viršuje yra išpjautas griovelis.

ai, supratau smile.gif ziuriu stiklas tarp spinteliu detas. ten po apacia tas spalvotas piesinys - tapetas?
Atsakyti
tas sviestuvas su juodais laidais - tai super atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kai isirenginesim namo vidu ir prieis eile tokiom grozybem, tai buinai kazka panasaus kabinsim wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuo nuotrauku net sildis sala biggrin.gif as kazkaip dar pradedu atsirinkineti, kad man is skandinavisku labiau patinka elementai naturaliu spalvu, zemisku, gamtisku... ir balta balta wub.gif

Sviestuvai, tai nerealuuuzzz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 26 rugpjūčio 2011 - 13:10
4u.gif Sveikos merginos,gal ka domina norvegiski interjero zurnalai,ROOM,VAKRE,BOLIG ir dar kazkokie neseni daugiausia siu ir praeitu metu,galeciau perleist uz simboline kaina,tik aisku as dabar ne lietuvoj tai perdavimas kiek uztruktu,jei ka domina rasykit i az.aciu mano baze lietuvoje pajurys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lliucija6: 26 rugpjūčio 2011 - 14:01
QUOTE(Sky_diver @ 2011 08 26, 13:50)
ai, supratau smile.gif ziuriu stiklas tarp spinteliu detas. ten po apacia tas spalvotas piesinys - tapetas?

jo, stiklas. O po juo mano daryta foto cool.gif įsirenginėdami pirmą butą prieš kokius 6 metus baisiai inovatyvūs su stiklu tarp spintelių buvom biggrin.gif tada irgi savo darytą foto dėjom, dabar tai jau visai nuvalkiotas reikalas, reiks kažką įdomesnio galvot biggrin.gif arba atvirkščiai paprastesnio. Biški pabosta visigi nuotrauka, pirmąkart pilka neryški buvo, tai dar nieko, bet dabartinė jau pabodo...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 08 26, 15:33)
jo, stiklas. O po juo mano daryta foto cool.gif įsirenginėdami pirmą butą prieš kokius 6 metus baisiai inovatyvūs su stiklu tarp spintelių buvom biggrin.gif tada irgi savo darytą foto dėjom, dabar tai jau visai nuvalkiotas reikalas, reiks kažką įdomesnio galvot biggrin.gif arba atvirkščiai paprastesnio. Biški pabosta visigi nuotrauka, pirmąkart pilka neryški buvo, tai dar nieko, bet dabartinė jau pabodo...

nepasakyciau, kad stiklas pabodes reikalas. man atrodo, kad tai kaip tik kazkas naujesnio, nes dauguma juk plyteles arba tiesiog plokste deda. bet aisku, plyteles plytelem nelygu. as dariau paprasciau - daziau siena ir ant virsaus dejau stikla.
sakot, pabodo nuotrauka - tai pakeiskit. stiklas juk nesunkiai nusiima wink.gif
Atsakyti
manau, kad taip wink.gif turiu nemazai geru atsiliepimu kas turi ikejines virtuves smile.gif
Atsakyti
Sveikos, įrenginėjam ir mes savo namučius, tiksliau taisom jaunystės klaidas lotuliukas.gif ir aišku taisant sunkiau priartėti prie norimo stiliaus, bet stengiamės. Pakolkas pradėjome nuo miegamojo smile.gif Labai įkvepia šis skyrelis smile.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2011 08 25, 08:24)

gal zinot, kur gauti tokias kopeteles? mastau, kad gal man reiketu i miegalaji  g.gif
user posted image

kaip tik tokių ieškau į savo miegamajį. Kiek teko apžiūrėti aptikau Vilniuje dviejuose vietose: Tai Riviera salone (šiek tiek ne tai ko man reikia, per didelės ir masyvios)

http://www.rivieraho...-spaustuvei.jpg

o kitą mačiau Domus galerijoje skandinaviškų baldų salone, bet ji buvo labai aukšta, kas man irgi netiko sad.gif tad tęsiu paieškas smile.gif
Atsakyti
dar viena ideja su spalvotu lempos laidu
user posted image

dabar labai populiarus ikea sviestuvai. tikrai graziai atrodo ir plius nebrangus
user posted image

dar viena truputi kitokio tipo lentyna
user posted image
Atsakyti
tos ikejines lempos kaip dulkes renka wacko.gif lietuvoj dar jei zemos lubos tai nuvalysi, o as kai gyvenau skandinavijoj tai virs laiptu tokia kabejo, tai nei kopeciu nejo pasistatyt, kad nuvalyt nieko..su siurbliu kiek prieini tiek.. biggrin.gif o pirmoji vonia kokia wub.gif

user posted image
Atsakyti