Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Sky diver, cia elementarios kopecios. Skandinavijoj ju visuose interjero pardese yra, o lietuvoj gal kokiuose senukuose, jusk'e reiktu ziuret. Baltu nemanau kad gausit, nebent dazytumet.. o siaip gal koki kaima turint gal kokiu senu kopeciu rastumet:
user posted image
Man va tokia lempa tobula (is tokiu panasiu)
user posted image
is cia
o cia jau pas viena blogere namie kabo
Atsakyti
Liux lempos! thumbup.gif bet jaučiu tinka tik virš stalų, nes gerai atrodo, kai žemai kaba. O su trumpo laidu tai nžn ar gerai žiūrėsis. Man visad apšvietimo sugalvojimas yra problema, nes niekad nežinau ką kabint doh.gif o toki variantai man patys gražiausi. Taip elementaru, bet liux atrodo.
Prietarai, super nuorodėlė 4u.gif
Šitos bais gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 25 rugpjūčio 2011 - 12:07
tai galima ilga laida, tiesiog ji tvirtint taip, kad kabetu zemeliau, tada dar galima ant to laido kokias foto kabint ar dar koki velnia biggrin.gif
o man va i sita interjero tema labai isipaiso tokios spintos. nu tobulos visai del savo uzuolaideliu
user posted image
Papildyta:
labai dailiai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 08 25, 13:01)
Sky diver, cia elementarios kopecios. Skandinavijoj ju visuose interjero pardese yra, o lietuvoj gal kokiuose senukuose, jusk'e  reiktu ziuret. Baltu nemanau kad gausit, nebent dazytumet.. o siaip gal koki kaima turint gal kokiu senu kopeciu rastumet:

nepasakyciau, kad cia elementarios kopecios, kadangi tie laipteliai eina ne vertikaliai (kaip paprastose kopeciose buna), bet gulsciom. be to, apatiniai laipteliai buna platesni, kad tarp sienos ir to laiptelio krasto butu kuo mazesnis tarpas ir nenukristu daiktai smile.gif
Atsakyti
ideja virtuvei - juodas stalvirsis ir tarpas tarp spinteliu. taip pat labai daznai skandinaviskam interjere virtuvines spinteles neturi rankeneliu. as pabijojau nedeti rankeneliu, kadangi maniau, jog labai apsipirstuos virtuve, bet dabar matau, kad klydau.
user posted image

taip pat ideja del sviestuvo - si karta spalvotas laidas smile.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif kiek kitokios lentynos is kopeciu biggrin.gif
user posted image
tik labai tamsi nuotrauka...bet ideja gera,pagal nuotaika galima keisti lentynu auksti ar ju isdestyma smile.gif
Papildyta:
user posted image
dar vienas panasus variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2011 08 25, 17:17)
4u.gif kiek kitokios lentynos is kopeciu biggrin.gif

koks idomus variantas bigsmile.gif
Atsakyti
idomesni veidrodziai,ar sienu dekorai, is namuos randamu,ar bent nebrangiu,daiktu,irankiu ir pan biggrin.gif ieskaus ideju kaip neislaidaujant susitvarkyt namus,taikaus i skandinaviska stiliu smile.gif tikiuos priimsit 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ir laikrodziai ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serra do Mar: 25 rugpjūčio 2011 - 16:45
oj, man tos lempos su ilgais spalvotais laidais irgi patinka nesveikai wub.gif as labai norejau dvieju tokiu su ilgu laidu raudonu lempu is abieju lovos pusiu miegamajame, bet per daug parkiu butu buve kabint ir t.t. bet svajonese lieka ax.gif
Papildyta:
paziurejau vel i fotkes ir toptelejo, kad nebutina tenai lubose nieko grezti, laidu vesti, nes jei lempos laidas butu super ilgas, tai galima tiesiog ale "priklijuot" ar kaip nors kitaip su kokiu kabliuku pritvirtint prie lubu ir viskas, ane? bigsmile.gif
Papildyta:
viskas, darysiu, nooooriu! ***** kodel anksciau nepamaciau, kad taip paprasta viskas biggrin.gif
Atsakyti
Sky-diver - pas mane be rankenėlių virtuvė. Nieko ten daugiau neapsipirštuoja. thumbup.gif pamenu kai ieškojom baldininkų virtuvei, žinojom ko norim (matem Nabuke tokią virtuvę be rankenėlių, bet kaina nesveika buvo), tai Dalios balduose iš pradžių nesuprato ko norim blink.gif o po to neva bandė paaiškint, kad sunku indaplovę bus atidaryt... Tipo nesąmonės norim doh.gif dabar patys tokias gamina lotuliukas.gif (Siguldos baldai dabar jie vadinasi)
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 08 25, 19:20)
paziurejau vel i fotkes ir toptelejo, kad nebutina tenai lubose nieko grezti, laidu vesti, nes jei lempos laidas butu super ilgas, tai galima tiesiog ale "priklijuot" ar kaip nors kitaip su kokiu kabliuku pritvirtint prie lubu ir viskas, ane? bigsmile.gif

taip, jos labai paprastai kabinamos. tereikia kabliuka nusipirkt smile.gif gal matet, kur spalvota laida pirkt?

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 08 25, 21:17)
Sky-diver - pas mane be rankenėlių virtuvė. Nieko ten daugiau neapsipirštuoja.  thumbup.gif pamenu kai ieškojom baldininkų virtuvei, žinojom ko norim (matem Nabuke tokią virtuvę be rankenėlių, bet kaina nesveika buvo), tai Dalios balduose iš pradžių nesuprato ko norim blink.gif o po to neva bandė paaiškint, kad sunku indaplovę bus atidaryt... Tipo nesąmonės norim doh.gif dabar patys tokias gamina   lotuliukas.gif (Siguldos baldai dabar jie vadinasi)

jau dabar ir as matau, kad neapsipirstuoja biggrin.gif o tas mechanizmas gerai laiko? tai pas jus ir indaplove be rankeneliu atsidaro? dar nemaciau tokio stebuklo biggrin.gif

tiesa, noriu paveikslo, zinau kokio noriu, bet nezinau, kur gauti, todel nusprendziau pati nusipiesti bigsmile.gif nezinau, kaip gausis, bet nuo vakar pradejau eksperimentus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 26 rugpjūčio 2011 - 07:41
Sky diver, rimtai su tom kopeciom ten taip blush-anim-cl.gif kazkaip kai pirma karta pamaciau pagalvojau kad ten tikrai kopecios, o veliau jau nebesigilinau biggrin.gif gal vyra auksaranki turit arba pati nebijot dirbt su medziu, tai nesunku susimeistraut 4u.gif

o spalvota laida esu macius tik morkava berods, senukuose g.gif

as pamenu kai pirma karta skandinaviskuose namuose buvau tai baisiai nusistebejau tom spintelem be rankenu, virtuves funkcionalumu ir dar tokiu mandru dumtraukiu kuris is spinteles issitraukia ir vel sulenda paspaudud mygtuka smile.gif dar siukslinem is groteliu kabinamu prie dureliu spinteles ir kad viskas taaaaip sviesu ir grazu bigsmile.gif
Atsakyti