Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 18, 23:26)

Ar neapsitaško vonios langas besimaudant?
Atsakyti
LT saulele, ačiū! kaip aš noriu namo, baigiu išsikraustyti iš galvos... laikinai gyvenam pas tėvus.

Detalių sau prisiekiau nepikti nepraktiškų, vadinasi, grožį kursim iš funkcionalių dalykėlių. Vienas iš tokių tai virtuvėje prieskonių lentyna, nupirkau 40vnt nedidelių stiklainiukų , jie bus baltos virtuvės pažiba http://public.fotki..../1-4.html#media

Apskritai mano svajonė pildosi, bus balti namai su raudonais akcentais, kad ir labai maži, bet be visokių nereikalingų detalių. Džiaugiuosi dėl nestandartiškai aukštų langų, jie iki lubų.

Greičiau namo,greičiau greičiau.....
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 09 19, 10:39)
Aš irgi jungiuosi prie pagyrų baltai virtuvei  4u.gif
(išvis, mano svajonė balti namai....  wub.gif  )

dekui 4u.gif anksciau tikrai negalvojau, kad turesiu baltus namus, bet dabar labai dziaugiuosi wink.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 19, 10:46)
drinks_cheers.gif as tik uz balta.  wub.gif

Tikrai sauniai susitvarkete, man miegamojo tapetai taip pat patiko, isivaizduoju, kad realiai viskas dar graziau. Labai patiko, kad langu nemazai.  thumbup.gif

is tikruju, miegamojo tapetai yra ispudingi. kaip pardaveja sba sake, yra vos keli vienetiniai atvejai, kada juos pardave.
dar idedu foto is arciau, gal truputi geriau matysis.
user posted image
user posted image

QUOTE(pagyvenus @ 2011 09 19, 10:49)
Kas čia per gėlė vonioje? Į kur orientuotas langas (rytai, vakarai, pietūs?), ar gerai auga?

gele vadinasi erica gracilis. pirkau kaip virzi, bet pasirodo cia kitokia. nezinau, kaip jai seksis augti, nes tik savaitgali parsiveziau smile.gif vonios langas yra orientuotas i siaures vakarus.
user posted image

QUOTE(LT saulele @ 2011 09 19, 10:50)
Sky diver, mano svajonė - langas vonioje  bigsmile.gif, virtuvės blizgesys kaip įdomiai atrodo  bigsmile.gif , gaila, kad nekokybiškos nuotraukos, norisi visko tikras spalvas pamatyt, nes dabar kaip ežiukas rūke jaučiuos žiūrėdama  biggrin.gif

as apskritai dziaugiuosi, kad pas mane daug langu ir per juos visus sviecia saule smile.gif na taip, foto kokybe nepasizymi verysad.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 09 19, 10:54)
viskas labai super, tik va vonioj noretusi lango su vitraziniu stiklu ax.gif

pas mane ir taip ryskiu akcentu uztenka. jeigu butu vitrazas, tai visa kita turetu buti kitokiu spalvu wink.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 19, 12:44)
Sky-diver - sunkiai man einasi apžiūrėt, nes tamsoka. Bet virtuvė - super! Langas vonioj thumbup.gif ir tapetai įdomūs, lova spalviškai gražiai dera.

dekui 4u.gif kaip ir anksciau minejau, stengiausi visame bute islaikyti vientisuma.

QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 09 19, 14:50)
Ar neapsitaško vonios langas besimaudant?

apsitasko palange biggrin.gif siaip dejau toki rema, kad galeciau pakabinti vonios uzuolaidas. siuo metu uzuolaidu plotis nepakankamas, kad butu aplink visa si rema, tad reiketu pirkti dar viena uzuolaida. bet is esmes per daug nesitaskant, galima gyvent smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 19 rugsėjo 2011 - 17:20
va panasaus stiliaus sviestuva radau ax.gif
http://www.diy.com/d...=flush_fittings
Atsakyti
o man apie orkaitę atsakymo nėra rolleyes.gif
Atsakyti
Sky diver-virtuve smagi:)

o as dar nesumascius kokios spalvos spalviniai akcentai bus mano virtuvej -nes sienos ir baldai visai sviesus..bet kol kas ner labai ideju kokius akcentus naudosiu:))))))
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 19, 17:14)
gele vadinasi erica gracilis. pirkau kaip virzi, bet pasirodo cia kitokia.

virzis yra cannula vulgaris smile.gif Mes irgi kelias isigijom, lauke ant sienos kaba.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 19 rugsėjo 2011 - 18:39
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 09 19, 19:33)
Sky diver-virtuve smagi:)

o as dar nesumascius kokios spalvos spalviniai akcentai  bus mano virtuvej -nes sienos ir baldai visai sviesus..bet kol kas ner labai ideju kokius akcentus naudosiu:))))))

su laiku ateis wink.gif dabar tiesiog ieskokit spalvu, kurios patinka, deliokites viena prie kitos ir atsiras tie variantai.

QUOTE(KibirVibir @ 2011 09 19, 19:37)
virzis yra cannula vulgaris  smile.gif  Mes irgi kelias isigijom, lauke ant sienos kaba.

jau dabar zinau, bet pardaveja isiule kaip virzi biggrin.gif beje, labai graziai atrodo ant sienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 19, 19:24)
jau dabar zinau, bet pardaveja isiule kaip virzi biggrin.gif beje, labai graziai atrodo ant sienos  bigsmile.gif

aciu bigsmile.gif dar graziai ant sienos nasturkos atrodo smile.gif

user posted image

Bet jau nusmurge, ruduo. O virziu sezonas tik prasidejo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 19, 18:08)

Detalių sau prisiekiau nepikti nepraktiškų, vadinasi, grožį kursim iš funkcionalių dalykėlių. Vienas iš tokių tai virtuvėje prieskonių lentyna, nupirkau 40vnt nedidelių stiklainiukų , jie bus baltos virtuvės pažiba 

noresim tikra foto pamatyt, kaip atrodo ax.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 19, 18:14)
pas mane ir taip ryskiu akcentu uztenka. jeigu butu vitrazas, tai visa kita turetu buti kitokiu spalvu wink.gif

omeny turejau nespalvota,nes as maudausi tai atsistojus, o pro jusu langa gi viskas sviecia ax.gif man butu nejauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 19, 21:13)
omeny turejau nespalvota,nes as maudausi tai atsistojus, o pro jusu langa gi viskas sviecia ax.gif man butu nejauku ax.gif

as irgi maudausi atsistojus, bet kazkaip normaliai. be to, butu griekas deti vitraza, kadangi per langa visas senamiestis matosi ax.gif tai valydamasi dantis labai gera vaizda matau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 19 rugsėjo 2011 - 21:04
QUOTE(Sky_diver @ 2011 09 19, 22:03)
as irgi maudausi atsistojus, bet kazkaip normaliai. be to, butu griekas deti vitraza, kadangi per langa visas senamiestis matosi  ax.gif  tai valydamasi dantis labai gera vaizda matau  biggrin.gif

siaip pas mane yra zaliuze ant vonios lango smile.gif tik nuotraukoje ji nuleista.
Atsakyti