QUOTE(agnite @ 2011 09 19, 10:39)
Aš irgi jungiuosi prie pagyrų baltai virtuvei
(išvis, mano svajonė
balti namai....

)
dekui

anksciau tikrai negalvojau, kad turesiu baltus namus, bet dabar labai dziaugiuosi
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 19, 10:46)

as tik uz balta.
Tikrai sauniai susitvarkete, man miegamojo tapetai taip pat patiko, isivaizduoju, kad realiai viskas dar graziau. Labai patiko, kad langu nemazai.
is tikruju, miegamojo tapetai yra ispudingi. kaip pardaveja sba sake, yra vos keli vienetiniai atvejai, kada juos pardave.
dar idedu foto is arciau, gal truputi geriau matysis.
QUOTE(pagyvenus @ 2011 09 19, 10:49)
Kas čia per gėlė vonioje? Į kur orientuotas langas (rytai, vakarai, pietūs?), ar gerai auga?
gele vadinasi erica gracilis. pirkau kaip virzi, bet pasirodo cia kitokia. nezinau, kaip jai seksis augti, nes tik savaitgali parsiveziau

vonios langas yra orientuotas i siaures vakarus.
QUOTE(LT saulele @ 2011 09 19, 10:50)
Sky diver, mano svajonė - langas vonioje

, virtuvės blizgesys kaip įdomiai atrodo

, gaila, kad nekokybiškos nuotraukos, norisi visko tikras spalvas pamatyt, nes dabar kaip ežiukas rūke jaučiuos žiūrėdama
as apskritai dziaugiuosi, kad pas mane daug langu ir per juos visus sviecia saule

na taip, foto kokybe nepasizymi
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 19, 10:54)
viskas labai super, tik va vonioj noretusi lango su vitraziniu stiklu
pas mane ir taip ryskiu akcentu uztenka. jeigu butu vitrazas, tai visa kita turetu buti kitokiu spalvu
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 19, 12:44)
Sky-diver - sunkiai man einasi apžiūrėt, nes tamsoka. Bet virtuvė - super! Langas vonioj

ir tapetai įdomūs, lova spalviškai gražiai dera.
dekui

kaip ir anksciau minejau, stengiausi visame bute islaikyti vientisuma.
QUOTE(Žiemos angelas @ 2011 09 19, 14:50)
Ar neapsitaško vonios langas besimaudant?
apsitasko palange

siaip dejau toki rema, kad galeciau pakabinti vonios uzuolaidas. siuo metu uzuolaidu plotis nepakankamas, kad butu aplink visa si rema, tad reiketu pirkti dar viena uzuolaida. bet is esmes per daug nesitaskant, galima gyvent