Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

turiu ir tefal keptuve ir bauer firmos keptuve, abiem esu patenkinta.Tefal keptuve naudojuosi jau 5 metus ir neturiu jokiu priekaistu
Atsakyti
Mano sesuo nusipirko Berghoff keptuve uz 120 Lt ir sake, kad su Tefaliu nepalyginti! thumbup.gif Ten ta patis metalu sudetis kaip ir Zepter, o kainuoja trigubai maziau. Galima kaip ir su Zepter be alyvos kepti. Klaipedoje Bige yra parduotuve ir ten gali papasakuoti.
Atsakyti
iCook nepridegancios keptuves, turincios spec. DURAMIC sluoksni.Ji sudaro titano ir keraminos derinys.
Titanas yra lengviausias ir stabiliausias zinomas metalas.Keramika dar padidina sluoksnio stabiluma.Tai Amerikoje uzpatentuotas keptuves paruosimas nepridegancio sluoksnio uzliejimui.
Sios keptuves turi OPTITEMP dugnus, tai pilnai ikapsuliuotas dvieju metalulydinys.
Aliuminis , pasizymi puikiu silumos laidumu.Feromagnetinis plienas higieniskas,nerudijantis ir tinkamas naudoti indukcinems viryklems.( Sios virykles pas mus dar prabanga,jas renkasi dar nedaugelis.)
Jose galima kepti ir be aliejaus, keptuves yra su grudinto stiklo dangciais.
Kad keptuvė neišsigaubtų, niekada nepilkite į karštą šalto vandens.
Tinka visoms viryklėms ir orkaitėms.
Garantija dėl gamintojo klaidų, naudojant juos buityje -visam gyvenimui,
5 metai -atspariems sluoksniams.

Komplektas 20cm,25cm,30cm .Ir viena atskirai 30cm .Potencialiems pirkejams pademonstruoti galečiau namuose.
Atsakyti
PETRUTE, o kiek kainuoja jusu keptuves?
Atsakyti
Reikia keptuvės, tos turginės tiek ir telaiko. Pirkčiau, kad ir brangesnę, bet kokią, kad ilgai tarnautų?
Teko matyti tokių keptuvių, kurių viena ranka neatkelti. Kas tai per daiktas? Kodėl tokios sunkios?
Atsakyti
Tos sunkios yra ketaus keptuves. Tokia gavom dovanu. Labai gera. Tik tikrai nezinau, kur pirkta. Pirk originalia tefal- neapsiriksi
Atsakyti
O patogu ja naudotis, kai tokia nepakeliama?
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2005 07 13, 20:58)
O patogu ja naudotis, kai tokia nepakeliama?

Tos neatkeliamos ketines tiesiog dieviskai geros smile.gif
Man tai nepaprastai patogi. As turiu tokia emaliuota viduj.
Kotletukai kepa ir mesyte ir zuvyte nuostabiai. Blynai nei vienoj keptuvej tokie neiskeps kaip ketineje. Lietiniai irgi fantastiskai puikiai gaunasi. Na tiesiog jokiu priekaistu neturiu. Idealus daiktas.

Labai noreciau dar viena tokia isigyti, bet deja niekur nerandu pirkti... Negi teks i Kaliningrada vaziuoti?? g.gif
Atsakyti
Aha, tos ketinės tikrai neemaliuotos, o be emalės- kaip? Gal irgi nieko?
Atsakyti
O mes gauvo BAUER dovanu, tai kazkodel traukia prie dugno (pas mus keramikine virykle), o kai nuveziau mamai, tai ant dujines super kepa. Tada nusipirkom Gariunuose baltarusiska ar kokia ten, sunkoka, bet nieko, kepe neblogai, taciau vakar kepiau bulves, tai visas dugnas prilipes. Na ir dar turim paprasta kazkokia, nusipirkau uz 12 Lt IKI parduotuvej pries 2,5 metu, tai iki siol kepa super, tik dugnas nelygus pasidare biggrin.gif
Dabar irgi suku galva kokia pirkti g.gif
Atsakyti
Bauer keptuves thumbup.gif jokios ne tefall doh.gif
Atsakyti
aš turiu apie 3 metus tefal keptuvę, tai esu labai patenkinta.
Atsakyti