Mamai nupirkau Tefal už 120 Lt, kolkas gerai kepa, bet pažiūrėsim kaip bus vėliau Pradžioj ir už 10 Lt super kepa
Tikrai, o kur tu Balarini rast??
Man pati paciausia TEFAL, kaina apie 100-150 lt.
O man su Ballarini keptuve nepasisekė. Kokiam penktam naudojimo mėnesį teflonas pradėjo atšokinėt tokiom pūslikėm, paskui pūslikės pradėjo lūptis Teko išmesti. Na, čia tikriausiai neteisinga eksloatacija kalta... gal pakišo kas nors iš šeimynos karštą po kranu, ar drėgną uždėjo kaitinti...
Turejom Tefal uz 150 lt. Ismetem po puses metu naudojimo
š.. tos tefloninės keptuvės nervina mane tik.. tai tuščios nepadėk, tai neperkaitink, o jei man reikia ant karštos ir greit??? aplamai, kažkoks pravalas su keptuvėm... kai ar yra kur senovišką nusipirkt???
Aš tai būčiau už TEFAL keptuves,bet tik kad dabar firminių nebeliko,nes kur buvau nusipirkusi prieš 7 metus ,tai naudojau tol kol pati nesugadinau,tai yra neperkaitinau ,o prieš metus kur gavau dovanų TEFAL keptuvę ,tai teflonas išdegė po kelių mėnesių.
Parduotuvėj paaiškino ,kad tai ne firminės.
Parduotuvėj paaiškino ,kad tai ne firminės.
Dabar Lietuvoje atsirado Tupperware keptuves - sunkios, dideles, su stikliniu dangciu ir padengtos platininiu teflonu (a la Zepter). Teflonui duoda 3 metu garantija nesvarbu, kur naudosi, gali ir kavineje kasdien nuo ryto iki vakaro, tai gal kokybiskos? As naudoju nuo rudens, tai kolkas labai patenkinta, galima nepilti jokiu riebalu, jokio vandens, bet cia skonio reikalas, man skaniau su aliejumi kepta
A, dar sios keptuves tinka ir indukcinems viryklems.
TEFAL anksciau man irgi patikdavo, bet kad susidevi ju teflonas per pora metu, o kaina ne tokia maza.
TEFAL anksciau man irgi patikdavo, bet kad susidevi ju teflonas per pora metu, o kaina ne tokia maza.
QUOTE(Linda @ 2005 06 02, 15:10)
Dabar Lietuvoje atsirado Tupperware keptuves - sunkios, dideles, su stikliniu dangciu ir padengtos platininiu teflonu (a la Zepter). Teflonui duoda 3 metu garantija nesvarbu, kur naudosi, gali ir kavineje kasdien nuo ryto iki vakaro, tai gal kokybiskos? As naudoju nuo rudens, tai kolkas labai patenkinta, galima nepilti jokiu riebalu, jokio vandens, bet cia skonio reikalas, man skaniau su aliejumi kepta
o kiek kaštuoja jai ne paslaptis?labai sudomino
329
ačiū