Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

QUOTE (lilly @ 2004 10 19, 08:56)
Tai ar yra kokia kita keptuve, kuri nesviltu ir nekainuotu 500 Lt?

Yra. Zepter. Bet cia visiems skirtingai: mano mama naudoja ja ir dzhiaugiasi, o uoshve , kepdama blynus, keikiasi... Tai va. smile.gif
Tiesa, kainos nezhinau, nes jos neturiu unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 19 spalio 2004 - 15:33
Gundausi pirkti ketaus keptuve (girdejau kad ilgaamze ir "sveika"). Kokie jos privalumai ir trukumai?
Atsakyti
paskaiciau ir sigalvojau taip pat parasyti.
mano virtuveje tai TEFAL'is karaliauja biggrin.gif bunant vokietijoje teko maista ir tuose bauer ir t.t. gaminti. visgi mano nuomone ju kainos tokios tik del reklamos ir aplinkos poveikio ( na jei kaimyne taip isgyre, tai ir as nusipirksiu) biggrin.gif nepykit, jei kas nesutinkat, kaip ir minejau as taip galvoju:) mano tefalis man ne ka prasciau tarnauja. tiek elektrinis garu puodas, tiek paprasti puodai ir keptuve. beja, juju dugnas taip pat pastorintas, siluma gerai laiko ir kaip minejot nukelus nuo virykles dar kelias min verda. dar man svarbu buvo , kad jie emaliuoti nebutu, nes sunkiau priziureti, todel pirkom tiek is isores tiek is vidaus teflonu padengtus.beja, be vandens ir riebalu juose taip pat gaminti galima... net nezinau... trukumas gal tik tas, kad rankeneles plastmasines ir i orkaite jau nebeidesi cry.gif bet tam reikalui pinigeliu pataupysiu ir nusipirksiu troskintuva is ketaus:) bat jokiu zepter i virtuve neisileisiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2004 09 01, 10:19)
Ir as girdejau, jei apsitrina tai jau nebegalima naudoti mad.gif

tikrai taip. kenksminga ji patampa, tik kai teflonas nusitrina.
o as turiu BALLARINI keptuve, pirkau kaune bazese pries metus, ir dabar dar kaip nauja, nors naudojam kiekviena diena. mokejau 35lt. ir nera ji sunku labai, bet karstis tolygiai pasiskirsto. ir kotas karsciui atsparus - patikrinta:) draugas orkaite ijunge kaist ir keptuve ten paliko, tai dangcio bumbulas ilsilyde visiskai, o keptuves rankena - tokia pati kaip ir buvus:)
Atsakyti
QUOTE(Vega @ 2004 10 18, 20:42)
Jei jau nori  teflonines keptuves,  tai  tikrai nebus  "sveikas maitinimasis", nes  teflono  "sudetyje"  yra kazhkokia rugshtis ( neprisimenu  tikslaus pav),  kuri yra  nuodinga  ir gali sukelti  onkologinius  susirgimus.

Vega, kol teflonas nenusitrynes, tai ji tikrai nera nuodinga, tik labai nesveika kepti, kur teflonas nusibraizes, tada ji nuodinga
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2004 10 25, 17:33)
Gundausi pirkti ketaus keptuve (girdejau kad ilgaamze ir "sveika"). Kokie jos privalumai ir trukumai?

Jei gundaisi tai ir pirk. Mano vyras kadangi labiau megsta gaminti tai nusipirko ir yra labai patenkintas. Man tai butu vienintelis trukumas kad yra sunki. Bet siaip tai faina kad nereikia mediniu lopeteliu, kas po ranka yra su tuo ir pavartai, nieks nesusibraizo. Ir taip pat neprikepa kaip ir prie teflonines
Atsakyti
O kazin ar galima ketaus indus naudoti ant stiklokeraminio pavirsiaus?
Atsakyti
Aš naudoju "Zepter" keptuvę,nu man tai super thumbup.gif,bet ne viskam. O tefloninių esu turėjus įvairių ir su tuom šilumos rodikliu, ir gruoblėtu dugnu,ir su akmens dulkėm purkštą,beja pastarąją turiu,bet vistiek ji man pasibraižė,gal nemoku taip kept-pagal instrukcijas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 22 balandžio 2005 - 14:30
as balarini keptuviu fane 4u.gif
keptuve lengva,teflonine,dugnas a la pagalvelem tokiom ax.gif ,Robertas tokias naudoja 4u.gif ,keptuve naudoju jau antra ,pirma po 36 metu pakeiciau,dabar antra antrus metus naudoju kajp nauja,nesvyla visiskai,suri lydyta kept gali tongue.gif
kaina 60lt mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 04 23, 16:05)
as balarini keptuviu fane 4u.gif
keptuve lengva,teflonine,dugnas a la pagalvelem tokiom ax.gif ,Robertas tokias naudoja 4u.gif ,keptuve naudoju jau antra ,pirma po 36 metu pakeiciau,dabar antra antrus metus naudoju kajp nauja,nesvyla visiskai,suri lydyta kept gali tongue.gif
kaina 60lt mirksiukas.gif  thumbup.gif

Meduza, o kur ju yra pirkti? Pageidautina, kad Vilniuje kur butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2005 04 22, 11:19)
Ir taip pat neprikepa kaip ir prie teflonines

... jei keptuve gerai jau ikaitusi, jei bandysi kepti ant neikaitusios, tai po to teks gramdyti.
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 24, 10:37)
Meduza, o kur ju yra pirkti? Pageidautina, kad Vilniuje kur butu  4u.gif

senukuose pvz kaune 4u.gif ,iki parduotuvej kaune 4u.gif ,vilniuj nezinau g.gif ale senukuose turi but 4u.gif
Atsakyti