Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

man irgi su tasku thumbup.gif
gal kuri turit kinietiska keptuve, tokia aukstais krastais (wok)? ar skiriasi maistas, keptas paprastoj keptuvej ir wok'e? g.gif
Atsakyti
Yra keptuves, berods suomių gamybos, kurios kainuoja 275 lt. (Šiauliuose yra pirkti Berghoff parduotuvėje), jų garantija 10 mtų, galima vartyti su kokiu tik nori įrankiu ir labai gerai kepa.Mano anyta tokią įsigijo, tikrai liuks.sakiau ir man reiks babkių nepagailėti kada nors, o tos visos tefalinės, kad ir kokia firma bebūtų , dviems metams, ne daugiau.
Beje, skaičiau, kad suirusi tefalinė danga yra kenksminga, kažką negero skleidžia, gal girdėjote ką?
Atsakyti
Ir aš pasigirsiu, tik va firmos neprisimenu g.gif Žodžiu pati keptuvė stora ir sunki titaninė, dangtis stiklinis thumbup.gif Kaina aišku didelė, bet kepu be riebalu ir naudoju jau 4 metus clap.gif
Atsakyti
Aš naudoju GOURMETtikrai geras dalykas žinau žmones kurie naudoja apie 10 metų ir puodai ir keptuvė tarnauja super nesvyla kartu keptuvėje kept eina ir mėsa ir žuvį o kvapas nesikeičia aliejaus nereike labai noriu ir puodus nusipirkt .
Atsakyti
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 07 25, 14:23)

Beje, skaičiau, kad suirusi tefalinė danga yra kenksminga, kažką negero skleidžia, gal girdėjote ką?

Ir as girdejau, jei apsitrina tai jau nebegalima naudoti mad.gif
Atsakyti
Sveikutes. Isieskojau, bet niekur neradau tokios temos. Kadangi dabar stengiuosi sveikai maitintis ir gaminti valgi, o mano keptuve tam nelabai tinka (nes prisvyla, jei neipili tonos aliejaus mad.gif ), ir esu visiskai zalia buities prietaisuose (dar neturiu kam taip daug gaminti) tai prasau jusu rekomendacijos, kokia keptuve pirkti? Na aisku teflonine, kad nesviltu. Bet kad tu keptuviu gyvas galas, nuo 15 Lt iki 200 Lt ir daugiau. Ir neaisku, kuo ta keptuve pvz. uz 50 Lt skiriasi nuo 200 Lt. Kokios firmos, kokia kaina ir kokioj parduotuvej pirkot? Please, help...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilly: 18 spalio 2004 - 15:32
O pas tade sujine ar elektrine virykle. Pas mus kai dujine - tai ar uzh 20 Lt ar uzh 150 Lt keptuve - vienodai laiko tarnauja. Teflonas galu gale nusilupineja, dugnas ishsikreivina. Taigi dabar perkamos yra tokios keptuves - mazhos po 10 Lt - firmos nezhinau- jas maximoj pardavineja, taciau jos padengtos teflonu normaliu, o ne tamsie juodu llygiu kazhkokiu, kuris smirdet pradeda nuo karscio, o p o 2 kepimu sudega. Ir vadinami troshkintuvai - po 30 Lt - Paskutini ju tai Saulutej pirkau uzh 20 t, nes nuolaida buvo - tai tokia aukshta keptuve staciais krastais su stikliniu dangciu.
Atsakyti
Kai renkiesi keptuve, ji turi buti kuo sunkesniu dugnu! Nes tada nebus taip, kad vidurys dega, o krastai dar zali ir be to netrauks prie dugno kai mazai aliejaus ipilsi! wink.gif Musiske pirkta Gariunuose, uz 30 LT SU stikliniu dangciu. Teflonas juodas, bet jau penktus metus tarnauja ir nei dugnas nusilupo nei traukia. Virykle dujine. Tiesiog nesvarbu ar keptuve pigi ar brangi, ja reikia tinkamai priziuret- naudot medines menteles, valant siurksciai netrinti, ka tik baigus kept nekist po vandeniu ir pan., tada ir tarnaus ilgai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE (lilly @ 2004 10 18, 15:30)
Kadangi dabar stengiuosi sveikai maitintis ir gaminti valgi, .... Na aisku teflonine, kad nesviltu.

Jei jau nori teflonines keptuves, tai tikrai nebus "sveikas maitinimasis", nes teflono "sudetyje" yra kazhkokia rugshtis ( neprisimenu tikslaus pav), kuri yra nuodinga ir gali sukelti onkologinius susirgimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 18 spalio 2004 - 19:44
QUOTE (Vega @ 2004 10 18, 19:43)
Jei jau nori teflonines keptuves, tai tikrai nebus "sveikas maitinimasis", nes teflono "sudetyje" yra kazhkokia rugshtis ( neprisimenu tikslaus pav), kuri yra nuodinga ir gali sukelti onkologinius susirgimus.

Tai ar yra kokia kita keptuve, kuri nesviltu ir nekainuotu 500 Lt? As maniau, kad teflonines yra vieninteles nesvylancios.

I ka reiktu dar atkreipti demesi? Ar vien tik sunkiu dugnu, ar i firma, na kazkaip nepatikimai atrodo keptuve uz 10-20 Lt? Na pasidalinkit gi, kokias keptuves turit.
PS. Mano virykle elektrine.
Atsakyti
Sorry, kad tokia issiziojus ir nepamaciau kitos temos apie keptuves. doh.gif Radau daug naudingos informacijos ir jau siandien pat leksiu pirkti! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 10 18, 16:08)
Tiesiog nesvarbu ar keptuve pigi ar brangi, ja reikia tinkamai priziuret- naudot medines menteles, valant siurksciai netrinti, ka tik baigus kept nekist po vandeniu ir pan., tada ir tarnaus ilgai! smile.gif

nepalikai nei zodzio ka man pridurt smile.gif viskas kaip pirshtu y ake thumbup.gif laugh.gif

yra pasirodziusiu shpiziniu storu su teflonu, liuks tik tai kad sunkokos, galima kacialintis laugh.gif o teflonas tai tikrai lieka teflonu
Atsakyti