Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę pirkti?

O mes turime "Borner" firmos keptuve. Esu labai patenkinta, jau neatsimenu kada valgiau nesveika, riebu maista clap.gif Joje galima gaminti orkaiteje, nes rankena atspari karsciui, ypac skanus steikai iskepa rolleyes.gif (su krauju) Pati keptuve kainavo 270lt, dangtis 170lt. (20metu garantija) Pirkome Svitrigailos gtv.
Atsakyti
O mano keptuve Berghoff. Ten aceit teflonas sulyditas su spiziumi, sunki tokia. Mol kiek ten to sluoksnio nusitrintu, vis tiek tas butu, nes ne pavirshius ish to lydinio, o visa keptuve. Rankena labai paprastai nusiima, kad kishti i orkaite. Labai gera keptuve. Berghoff Vilniuje turi firmine parduotuve netoli Kalvariju turgaus. Kainos atitinka kokybe wink.gif
Atsakyti
Na pas mane irgi tefal su tuo raudonu tasku. Pirkom parduotuvej, mokejom 140 Lt ir ka nepraejo nei puse metu, o jau beveik ismest reikia mad.gif Ir niekas peiliu ir sakute nebraize g.gif O ka jus galvojat apie spizines kaptuves? Ar jos patvarios? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Lauryte @ 2004 03 18, 14:30)
As turiu Tefal ta su karscio indikatoriumi viduri. nors ir brangi, bet nieko gero apie ja nepasakyciau. Po poros menesiu viskas pradejo prikept, nors niekada nenaudojam geleziniu lopeteliu. Ir plaunant nesveiciu.
Taip kad tokios tikrai nepatarciau, nieko nesiskiria nuo pigesniu. g.gif

Pritariu. Pas mane irgi tas pats. mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 08 liepos 2004 - 22:07
asmeniskai man geriausios yra Teffal keptuves, taciau jos pakankamai brangios, bet tikrai kaina atitinka kokybe su kaupu thumbup.gif
Atsakyti
mes tai turim dvi keptuves berghoff firmos su prisukamomis rankenomis, vieną žemą -tokią blynams ir kiašinienei, o kitą aukštą visokiems troškiniams-labai patenkinta, sakiau ir puodus tos firmos pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
O mes atgailejom ir nusipirkom Eastcon keptuve su dangciu. Nors kaina tikrai didele, bet keptuve tai tikrai klasiska, ji yra labai stora, o dangtis stiklinis, bet kai susikaupia garai jie nubega i griovelius ant dangcio krastu ir nelasa i pacia keptuve, be to galima kepti tikrai be riebalu, neprisvyla, picas galima kepti, troskinti, zodziu labai dziaugiames. Tik zinoma ju negalima su metaliniais irankiais gramdyti ir su plovikliais plauti - paprasciausiai su servetele ir siltu vandeniu issluostyti.
Atsakyti
QUOTE (Niki @ 2004 07 19, 11:56)
O mes atgailejom ir nusipirkom Eastcon keptuve su dangciu. Nors kaina tikrai didele, bet keptuve tai tikrai klasiska, ji yra labai stora, o dangtis stiklinis, bet kai susikaupia garai jie nubega i griovelius ant dangcio krastu ir nelasa i pacia keptuve, be to galima kepti tikrai be riebalu, neprisvyla, picas galima kepti, troskinti, zodziu labai dziaugiames. Tik zinoma ju negalima su metaliniais irankiais gramdyti ir su plovikliais plauti - paprasciausiai su servetele ir siltu vandeniu issluostyti.

Kai mes buvom Eastcon puodu pristatyme, tai kazkodel pasake, kad ju keptuves galima ir su metaliniais irankiais gramdyti g.gif
Atsakyti
Danguole55, teisingai girdejai, ir mums ta sake, bet zinoma juk gaila brangaus daikto bruzinti metalu, vistiek gali pazeisti, o po to ir svilti prades, is principo galima, bet as to nedarau smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Niki @ 2004 07 19, 13:54)
Danguole55, teisingai girdejai, ir mums ta sake, bet zinoma juk gaila brangaus daikto bruzinti metalu, vistiek gali pazeisti, o po to ir svilti prades, is principo galima, bet as to nedarau smile.gif

As irgi taip manau, kad geriau nebraizyti su metalais g.gif Nes nieko nera nepazeidziamo smile.gif O dar kai tokia kaina blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 19 liepos 2004 - 12:59
as tai naudoju paprastas teflonines 30 lt. su visu dangciu,atlaiko metus laiko biggrin.gif
kai tik pradeda issidirbineti be gailescio i siuksline thumbup.gif
matematika paprasta 30lt. dalinam is 12 men.=2.5 Lt\per men. labai pigu, o kepa jos kol naujos visos gerai. tongue.gif reikia tik trupucio aliejaus,po to uzdedi dangti,duodi mesytei pasitroskinti,po to dangti nuimi ir duodi mesytei (bulvytem tongue.gif ) paskrusti tongue.gif

o ir visai smagu, kai po meteliu nauja grazuole keptuve parvaziuoja clap.gif
Atsakyti
As irgi turiu tefal'ą su raudona dėme didelę, pirkau Zanoj- labai fain - viską troškinu, kepu - jokių problemų - labai patenkinta. Siaip Zanoj bent jau pies pusę metų buvo vyrukas konsultantas, tai apie keptuves nuo A-Z... Labai patiko - išsiaiškinau ir kas ir ko man tikrai reikia
Tik lietiniams blynams turiu nedidele keptuve spyzine, nes anoji per didelė, nors esu kepus ir ten.
Atsakyti