QUOTE(Saja @ 2008 05 06, 16:06)
Turiu Silit titaninę keptuvę - daugiau tokios nepirksiu . Dar nėra trijų metų, o jau senokai pasišiausė dugno viduriukas, ir neseniai net atsilupo gabaliukas, dabar ten plieno spalva matosi... Ir dar pora forumiečių apie panašius dalykus rašė... Reikės bandyti kitos firmos keptuvę, ne Silit. Neseniai pagaliau atkasiau garantinį lapuką - pasirodo garantija trys metai (aš kažkodėl galvojau, kad ilgiau ), ir ji baigsis šiemet liepos mėnesį. Bet nerandu pirkimo kvito... Nežinau, ar man ją pakeis vien su garantiniu lapuku, ant kurio net neaišku kieno parašas (nėra nei vardo, nei pavardės, nei parduotuvės pavadinimo) .
Aš iš tefloninių keptuvių ilgaamžiškumo ir nesitikiu - perku brangiausią (=geriausią ) Tefal, ir naudoju, kol susidevi. 2 metai - ne taip ir mažai. Net ir titanine pasirodė neilgaamžė .
Aš iš tefloninių keptuvių ilgaamžiškumo ir nesitikiu - perku brangiausią (=geriausią ) Tefal, ir naudoju, kol susidevi. 2 metai - ne taip ir mažai. Net ir titanine pasirodė neilgaamžė .
cia temoje rase kad silit be kalbu pakeicia, o mes turim woll tai apie ju pasisiausima negirdejau dar...